Beş senelik ilişki sonucunda nişanlandık ve kendisi Benim her konuda ilkimdi. Beş senedir bir gün olsun parasını yemedim. Onda olmadı ben verdim bende olmadıysa bile ondan almamak için elimden geleni yaptım. Ailesi onu adam yerine koymadı. Evde ne yaparsam yapayım onarsa pişirip götürdüm. Annesi ona karşı her türlü bedduayı etti, bana karşı saygısızlık etti ama ağzımı vr kere açıp annen böyle demedim aksine Doğum gününü kutladım. Babam bize sordu maddi konuda destek beklemiyorsanız arsa alcam böyle olursa size ev alırken 30-40 bin yardım ederim dedi. Bizde adama alma demedik. Babam yine mutfak eşyamı halımı perdemi banyo eşyamı masamı zaten alıcaktı. Sadece yatak odası almadı. Kayınvalidem bunu devlet meselesi haline getirdi ve aileme karşı ağır sözler söyledi. Yine sustum altran aldım. Babamla konuştum 3. Bin nakit - 5.500 e tv alırım size dedi. Ama nişanlım bana gelip baban çakallık yaptı annem konuyu açmasaydı baban herşeyi bana yaptıracaktı. Ben söyledikten sonra niye yaptı demeye başladı. Yapmayacak olan adam hiç yapmaz lafımızı ikiletmedi dedim kendisine ama inatla bana aileme çakal demeye devam edip. Bu iş olmasın sizden iğrendim. Babanla konuş bitsin dedi. Dalga mı geçiyorsun, oyun mu bu dedim. Tamam evlenip boşanırız o zaman dedi. Sonrasında ise benim laflarımdan sonra evlilik sözleşmesi yapıcaz dedi. Ben onun ailesi için bir gün kendisine kaş kormadım. Herşeyin en uygununu aldırmaya çalıştım. Ama kendisi beni bir kalemde sildi. Şimdi ise ne o babasıyla ne ben babamla konuştum. İkimizde sustuk. Siz olsanız böyle diyen birine güvendir misiniz? Sevgisine. Bir yatak odası için beni sildi. Para için. Ben onla iki çekyatla yaşamaya bile razıylen
Cevabın nedir?
+1 yıl. Bizim de hiç paramız yok doğru düzgün ve ailemizden de isteyemeyiz bu yüzden ikimiz de çalışıyoruz ve ortak hesabımız var para biriktiriyoruz. Konuştuk anlaştık her şey olduğu kadar yettiği kadar dedik. Ortaklaşa yapıyoruz. Şimdiye kadar da aramızda hiçbir sorun çıkmadı. Evlilik ortaklıktır hayat ortaklığı. Böyle para için bile eşya için bile bu şekilde davranıyorsa iyi düşün derim
23 Yorumla
Soran+1 yılSiz böyle yazdıkça içim parçalanıyor. Bende çok değer verdi. Elimden geleni yaptım niyet olmadı diyorum. Zoruma gidiyor. Neden anlayışlı değil neden para bu kadar önemli diyorum ve üzülüyorum ama hayatta yaşanılan herşey bir ders. Bu halimize şükürler olsun. Allah sizin sonunuzu mutlu mesut etsin inşallah
- +1 yıl
Teşekkür ederim inşallah. Üzülme ama bazı şeyler yaşayıp gerçek yüzünü görmen gerekiyormuş ya evlendikten sonra pişman olsaydın o zaman daha kötü olırdun hiç değilse şimdi yol yakınken bir süre acı çeksen de zamanla mantıklı bir karar verdiğini anlarsın. Sonraki ilişkilerinde de daha temkinli olursun. Umarım herşey yoluna girer hayatında:)
Soran+1 yılİyi dilekleriniz için teşekkür ederim sizlere. Umarım dizinde herşey gönlünüzce olur. Allah a emanet olun :)
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Olaylar sen çekyat üstünde uyumaya razıyken 5500 liralık televizyon almaya nasıl geldi?
Yani aranızda büyük bir iletişimsizlik varmış zaten şaka bir yana. Bu evliliğin olmaması daha yerinde bir karar olur.
Yapman gereken bir şey yok, hayatına o olmadan devam et.11 Yorumla
Soran+1 yılKendisi babam 3 değilde 2.500 verse yine problem çıkartırmış. Öyle bir yapıya şahit olduğu için öekysttan tv ye geldi. Ebet en azından saygımı, gururumu kaybetmem
Şöyle düşün, ayrıldık diye üzüldüğünüz insanlar, siz ileride üzülmeyin diye belki Allah kurtarıyor dur? Kişi kendisi gibi biri ile beraber olur, kısmetin değilmiş, ve hayırlısı diyeceksin, dik dur, ailenin yanında dur, baban senin mutluluğun için bir takım şeyler yapmaya çalışmış, babanı kolla, onu sev,
00 Yorumla
annesinin lafına bakmış. galiba sen ilişkide yaşadın. o canını sıkıyor mu? şunu anladım bunlardan yüzük atan adam sıkıntılı olur ilerde. sevdiğimi zerre üzmem şunlardan ki sen anlattığına göre çok iyi davranmışsın alttan almışsın. böyle olduktan sonra insan sevdiğini üzmez.
18 Yorumla
Soran+1 yılÇok değer beledim elbette birşey yaşadım. İlkim çünkü o benim sonum olacak diye düşündüm. Nişanlandık ettik artım ne bileyim hem ilk olup hemde bunlarınyapınca şerefsiz dememek için zornrutuyorjm kendimi
- +1 yıl
olan olmuş arkadaşım sen yoluna bak. babana çakal demek ne demek ya. sevdiğimin ailesi ailemdir ki aram bozulsa laf etseler sevdiğim üzülmesin diye ona demem bile ki bunu yaptım ben. birazda bana mecbur gibi düşünüyor galiba o yaşadıklarınızdan. sen önüne bak. o köpek gibi gelir önüne ama bence oluru yok nasıl terbiyeizlik bunlar.
Soran+1 yılMesajınız beni çok rahatlattı. EVEt ben üzülmeyeyim diye susabilirdi. Bu kız benim için birşeyler yaptı diyebilirdi. Siz en doğrusunu yapmışsınız. İnşaşlah Allah ım size en füzel inlerim gösterir. Sevdgiiinizden hiç bir zaman vazgeçmeyin. Para mal mülk önemi YÖK yeter ki sadakat olsun.
- +1 yıl
bende ayrıldım ama bunlardan değil. ya seviyorsam para vs konularında karşılıklı anlayış lazım. önemli olan bir evi yuva yapmak değil mi zaten? seven insan asla paradan falan sevdiğini bırakmaz böyle şeyleri ortalıkta süründürmeye utanır. sen içini rahat tut allah elbette sana en iyisini verir. saygısız insanlardan uzak dur. açıkca hiç kimse ilişkide ne ailesine laf ettirsin nede karşıdakinin ailesine laf etsin. iyiler kazanır sen iyi ol mutlaka karşılığını bulursun. bak bikere saygısız birinin yüzünü erken görmüşsün. yaşadığınıda birşekil de olur gider takılma.
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsun. Allah ım herşeyim hayırlısını versin insana. Sen neden ayrıldım peki. Çok mu özel. Dinleye bilirim? Siz benim derdime derman olmaya çalıştınız
- +1 yıl
Ya uzun sürdü. çok güzel çok fazla güzel bir kızdı. ben zamanla anladım güzellik herşeye yetmiyor tabi. kafan nasıl gönlün nasıl bunlar önemli. bunlar birbirini tutmadımı olmuyor yanlış hesap bağdattan dönüyor. ban sor kötülemem allah yolunu açık etsin. sonuçta ayrılsak da çok güzel şeylerde yaşandı bitti. düşünce uyumu çok önemli. sadece parası var, çok güzel hallederimle bitmiyor.
- +1 yıl
sende üzülme bence hayatının başrolü sensin. sen kimseyi başrol yapma hayatına. elbette değer ver koru, yardım et sevdiğine ama senden kıymetli değil ki zaten sana zarar veriyorsa verdiğin değer boşa oluyor. baba aile çok önemli senin dünya ya gelmene sebeb olan atana seni büyüten besleyen koruyan atana saygısızlık yapan birine hiç değer verme.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
47Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence boşver yoluna bak ilerde seni kaybettiği için pişman olup kapında ağlar bu kadar basit bir nedenden ayrılan insandan hayır gelmez ailene karşı üslubuda çok yanlış sakın yine alttan alıp kendini oyuncak etme bırak ne hali varsa görsün evlenmeden gerçek yüzünü gördüğün için şanslısın kendini suçlu falan da hissetme sen sadece ilişkini kurtarmak için elinden geleni yapmışsın bunun için pişmanlık yaşamana gerek yok bundan sonra kendine yeni bir sayfa aç ve o kişiyi hayatından çıkar seninle hicbir şekilde iletişime geçmesine izin verme ben olsam aileme çakal diyen bir insana direk yol verirdim ınan karşına ondan kat kat iyileri çıkacaktır kalbinle değil beyninle hareket et
11 Yorumla
Soran+1 yılYazdığınız bana ilaç gibi geldi. Tekrar tekrar okudum. Çok haklısın. Çok teşekkür ederim emek verip yazdığın için. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.
+1 yılSenden daha onemli bisey yoktur bunu unutma sevgiliye fedakar olunabilir yapmissin elinden geleni para pul laflarina giren erkeklerden uzak durun varsa vardir yoksa yoktur bu kadar basit iliskilere para mubabbeti sokulmamali uzulme yoluna bak
14 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek olarak sizden böyle nasihat almak beni duygulandırıyor. Neden o öyle değildi diyorum ama sevgiden benden daha önemli elbette birşey olmamalıydı. Çok haklısın
- +1 yıl
Bisey daha var uzun sureli nisanliliklar sozlu durumlari erkekleri sikabilir yazdiklarina gore iyi niyetli birisin malesef senin iyi niyetini suistimal etmis simdi toparlanman dik durman onune bakman lazim ne yasanmissa gecmiste yasanmis gecmisinde yasadiklarini surekli irdeleyen sorgulayan insanlardan sevgilisiyle oturup paradir puldur konusan erkeklerden uzak durun ha kadin ha o ne farki varki neresi erkek oluyor bunun :)
Soran+1 yılBayanların be erkeklerin düşince yapısı farklı daha arklı oluyor. Hemcinsi olarak siz böyle düşünürken onun düşünememesi insanı üzüyor haliyle. Kavun değil ki koklayarak alalım :) yıllar geçse de gerçek yüzü çıkmıyor ortaya. Yol yakınken çıkması iyi oldu
- +1 yıl
Allah dogruya yardim eder bir hizir cikar herseyi unutturur mutlu olursun insallah
Boyle iyi kızlar nasil gidip böyle öküzleri buluyor anlamıyorum iyi yine yakin yoldan dönmüşün
Bence senden ayrılmak istiyordu evlilikten emin değildi ya da korktu onuda bahane etti iste23 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyoruz belayı çekiyorjz sanırım. ya da Çan’ımıza okuyanlar öı hoşumuza gidiyor anlamıyorum. Bencede e bir bahane olabilirdi. Çünkü ortada gerekli bir sebep YÖK.
Soran+1 yılHAYIRLısı ol olsun. Yorumlarınız için teşekkürler
Evliliği çocuk oyuncağı sanıyor olmalı. Ne kadar lakayitsiz olduğu belli. Evlenmen senin için intihar olur.
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumun için. Kendi kutumu bile bile kazmak istemiyorum artık. Herkesin gördüğü , net olan birşey çar artık. 3-5 ay sürer acısı ama bir ömür acı çekmem en azından. Evlilik bu dediğiniz gibi çocuk oyuncağı değil. Yuva kurmak bir bürün oluş fedakarlık yapmak demek. Senın annen böyle senın baban şöyle diyip birde işin içine maddiyat girerse ne hayır gelir ki o evlilikten
hadi ordan et gitsin işin başında olması verilmiş sadakan varmış demek ki ileride daha sıkıntı çıkarırlar diye düşünüyom
Ben seviyorsam kimseden bişey beklemem yavaş yavaş krndim alır kimseye gebe kalmam heleki eşimin ailesine12 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar güzel konuşuyorsunuz. Ben ona nişanda sordum damatlık mı takım elbise mi dedim takım elbise dedi onun aldım. Düğünde de takım elbiseyi siz alırsınız dimi diyor. Alırım başımın gözümün üstüne ama beni aptal yerine koyuyor. Neymiş o 30 harcıyorsa ailem 15 harcaması gerekiyormuş. Ben ailemin cebine elini attırmıyormuşum. Herşeyi o yükleniyormuş. Onun ailesi 1 lira dahi vermedi ağzımı bir kere açmadım. Kendisi onların yerine zaten kazanmış öyle söylüyor. Ailelerimiz 55 yaşına gelmiş. Bu insanlarım ömrü zaten çalışmakla geçmiş. Ellerinden gelenden fazlasını yaptırarak niye onları sıkıntıya sokayım. İnsan bu veballe nasıl yaşar. Yaşımız genç çöm şükür. Allah sağlıklı ömür verdikten sonra biz çalışır kazanırız. Para her zaman var ama bir aile Birdaha yok. Bunu düşünemedi kendisi. Ne barsa para para
Şu hayatta Herkes yaşattıgını yaşar, önüne bak zaten mutlu olamazlar, kimsenin mutsuzluğu üstüne mutluluk kuramaz kimse, beş para etmez biriymiş, onunla geçirdiğin zamana acı
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet en çok ona üzülüyorum. Koskoca beş sene dile kolay. Verilen emekler herşey çöpe gitti ama şükürler olsun bu günüme. Zaten hiç bir şekilde ben ona ne sen ailesine hakkımı helal etmicem.
+1 yılNe biçim insanlar varya dönse bile kabul etme benim babama hakaret edecek insanı hayatımda istemem... seviyesiz bir nişanlın var
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet fazlasıyla seviyesiz. Ailecek öyleler lafın nereye gittiğini bilmezler. E. Annesine bir laf söylemezken babama çakal diyor. Çok haklısın
Ayril bugun boyleyse yarin sana da olursa cocuklariniza da sorun cikartirdi. Kesinlikle para konusunu gundeme getirenle olmaz
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın. Parayla saadet olmaz diye boşuna söylememişler. Biz mutluluğu parayla satın almaya çalışanlardanmışız. Para bitince aşkta bitti.
Kardeşim kusura bakma lütfen sen tam bir m@lsın kendini kullandırmissin üzülme lütfen değmez aksine sevin be ilerde boşanırdin yoksa körmüsün uzak dur üzülme Rabb'im gönlüne göre versin inşAllah herşeyi...
Avını bekleyen aslan çoktur özele gitme iyiden çok kötülerle dolu burası...10 Yorumla
+1 yılKarakteri 0 böyle bir adamla evlenipte ne yapacaksın onun alamadı gerektiği halde baban alıyor yine de dediği seylere bırak biliyorum üzülüyorsun belki ama bu adamla evlenirsen daha da çok üzüleceksin o yüzden sevin bile kurtuldum diye yarın öbür gün senin yediğin lokmayı sayar boşver rabbim daha hayırlısını nasip eder inşallah
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılUzulmee ailen elinden geleni yapmaya calismis gata cocukda sen tertemiz bir kizsin iyiki olmamis bosvet uzulme
12 Yorumla
Soran+1 yılİyi dilerin güzel sözlerin için teşekkür ederim. Çok sağ ol söylediklerin için
- +1 yıl
Gerck anlamda cok. uzuldum ama. iyi kide olmamis rica ederim bizim kizim daha gerli veremyiz ole kimselere :) vardir her iste bir hayir birqz uzulursin ama bugunlerinde gecer dedigim gbi herneyse rica ederim
çok üzüldüm gerçekten bir insan nasıl bu kadar affedersin ama mal olabilir , bu erkek arkadaşın iyi mi cidden.. kaç kurtar kendini milleti düşünme,
11 Yorumla
Soran+1 yılTorunun için teşekkür ederim. Beş sene sonrası bunları yaşamak zor tabi ama o kadar ağır sözden sonra devam edemem bende
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bir çok ilişki evlilige gelmeden böyle sacma sapan istekler ve durumlardan bitiyor.. Bence iyi de oluyor.. Böyle sorunların en basta oraya çıkması avantaj bile sayılabilir.. Sonradan ortaya çıkmasından iyidir.
20 YorumlaBöyle bir şrfsizle bir ömür geçer mi? Sen de tam safsın.
21 Yorumla
Soran+1 yılSaflığımı çok güzel kullandı sağ olsun.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden önce tanıman çok iyi olmuş. İki ay sonra ne bokyediğini anlar kapına gelip zırlamaya başlar. Tüm ilişkini kes bitir. Değmez böyle birisi için aileni karşı almaya. Bak koskoca baban var arkada..
23 Yorumla
Soran+1 yılBöyle sizleri okudukça mutlu oluyorum ama diğer yandan kendimi bu zamana kadar çok kandırmış diyorum. Hiç bir şekilde muhatap olmıcam kendisiyle. Verilen emekler çabalar bir çırpıda siliniyorsa varsın silinsin. Aileme üzülüyorum.. onlar üzülür kırılır yıpranır dayanamıyorum onlara buny söylemye
Cevap sahibi+1 yılİleride daha kötüsü olacağına şimdi ailenin karşısına geçip konuşman çok daha iyi olur emin ol. Evlenip boşanmak aileni yıpratır seni yıpratır. Ama bu şekilde bitmesi elbette üzer ama boşanmak kadar değil. Böyle önceden ne olduğunu öğrendiğin için kendini ve aileni şanslı gör bence..
Soran+1 yılEvet çok haklısınız. İnsan birinin vefatını duyunca bile bir süre sonra ona bile alışıyor. Kendimi kandırmamın ailemi YÖK daha fazla.
+1 yılBence araya mesafe koy direk yokluğunu anlasın pişman olur ama bitmesi daha mantıklı
24 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir şekilde muhatap olmayı düşünmüyorum. dopru söylüyorsunuz bitmesi saha mantıklı. Pişman olur veya olmaz “ inşallah olur”” çöm isterim ama Birdaha ben eski ben olur muyum bilemiyorum. Yol yakınken bitmesi daha mantıklı
- +1 yıl
Uzun süren ilişkilerde rahatlıklar başlıyo o özenme kalmıyo özelikle de yaşanacak şeyler kalmadıysa bundan da kaynaklı kendini suçlama yani
Soran+1 yılHAYIRLısı Allah tan diyorum artık ne diyim.
- +1 yıl
Zararın neresinden dönersen kardır
+1 yılBitir diyemem çunku 5 yil kolay degil ama boyle biriyle devam etmen hic dogru olmaz bence alisa alisa bitir iliskiyi hayir gelmez daha bundan sana.
22 Yorumla
SoranYorumunuz için teşekkür ederim size. Çok doğru söylüyorsunuz. Kaç yaşına gelmişiz ve hala nelerle uğraşıyoruz. Süre gelmiş alışkanlıklar var ama önümüzde Allah nasip ederse koca bir ömürde var. Para icin sevgisinden vazgeçen insandan ne hayır gelirki
- +1 yıl
Tabiki kesinlikle öyle bilinçli olmanız güzel 😊
geçmiş olsun iyi ki olmamış üzülme ben senin gibi birini bulsam başımın üsüne koyarım ama hayat işte
210 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ederim. Beş sene emek verdim insan için zor oluyor. Alışkanlıklar vs. Ama onca şeye rağmen yarı yolda bırakılmaz insan. Emek var saygı var. Bol paralı bir kızla mutlu olur belki. Para insanı köpeği yaparmış. Allah esirgesin ne diyim
- +1 yıl
rica edrim aynısı benim başıma geldi iyi bilirim acısını ve üzüntüsünü ama o benim ahımı aldı mutlu olamaz artık benim evim var arabam artık bir şey hissetmiyomuş sonra seni altadırım falan dedi patlattım bir tokat sen beni altadamassın ama ben seni altadırım dedim çıktım gittim allahtan bulsun ne kadar adi insanlar var ilk zamanlar içime düşüyordu
Soran+1 yılSizin halinizde kötüymüş gerçekten. Para mal mülk insanlar için ne kadar değerli. Tabiki yaşamam için maddiyat gerekli ama para için mal için sevgiyi tüketmek çok haince. Ben aileme üzülüyorum. Onlar ne düşünür , çok yıkılırlar. Tamam hangi çağda yaşıyoruz ama onlar ya bu durumdan utanırsa. Ya küçük düşürürsem omları. İnsan bunu sa düşünüyor. Ciğeri beş para etmeyen insanlara değer vermişiz. Tek diyebildiğimiz Allah ım bildiği gibi yapsın.
Soran+1 yılAmin sizede. Allah korkusu yok sanırım içerisinde. Onun da bir koz kardeşi var insan en azından bir empati kurar ama Para hırsı bürümüş gözlerini. Çok zor. Üzülen taraf hep biz oluyoruz. Bu halimize de şükür. ALlah güç kuvvet sabır versin hepimize me diyim. Hayatta daha büyük acılarda var.
Soran+1 yılKeşke siz gibi oda düşünseydi. Çok şey istemedim sonuçta. Me yapalım Olmuşla ölmüşe çare YÖK demişler. Nasip böyleymiş.. bile bile yanlış yola girmek ahmaklıktı , bende bile bile bir ümit her defasında o yol iyiye çıkar belki diyerek hareket ettim ve sonunda çıkmaza girdim. Nasip diyelim tekrardan. umarım sizde kalbinize göre birini vbulyrsunjz. insanın ağzı bir kere yanınca Birdaha zor güveniyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim beni dinlediniz derdime derman oldunuz. Çok ama çok sağ olun. Ekledim ben sizi
+1 yılErkekler maddi konularda aşırı gururludur. Bir de anneci biri gibi geldi nişanlın bana.
Parası yoksa niye evleniyor bir de herşeyi yaşadık diyorsun evlenmeden niye yaşıyorsun?
Kusura bakma ama burda en büyük suçlu sensin. Babanı düşürdüğün duruma üzül o kansıza değil00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılYok artık ya nasıl inanıp sevebiliyorsunuz bu tip insanları ben cidden siz kadınları ablıyamıyorum evlenip boşanırız diyebilen bir insan ile siz devam ederseniz ben sizin akıl sağlığınızdan şüphe duyarım
110 Yorumla
Soran+1 yılSiz böyle yazdıkça ben ne kadar aptal olduğumu fark ediyorum. sadece ailemin üzülmesinden korkuyorum. Artık me sevgi kaldı ne de saygı. Sadece çekingenlik var.
- +1 yıl
Estağfurullah aptal demedim ben size ama siz bile bile mutsuzluğa imza atıyorsunuz anladığım kadarı ile aileniz anlayışlı insanlar sanırım?
- +1 yıl
Aileni aşağılattırma kimseye senin ailen yanında seni seviyorlar bitir gitsin bak sen beni tanımazsın ben seni tanımam sana şunuda diyebilirdim hepsi geçer düzelir ama diyemem dememde senin karşında menfaatçi çıkarcı aile terbiyesi almamış bir insan var
Soran+1 yılAilem anlayışlıdır bir dediiğimi iki etmezler. Beni ezdirmexler öyle söyleyim.
- +1 yıl
Siz yinede ben devam edicem derseniz onada mecburi saygı duyarım ve mutluluklar dilerim
- +1 yıl
O zaman bu neyin sevgisi böyle afedersin ama aptal mısın cidden akıl sağlığında bı sorunmu var senin
- +1 yıl
Ayrıca Yaşın kaç senin
Soran+1 yıl23 yaşındayım :(
- +1 yıl
Bu ne acele sen cidden hani o kendine söylediğin vardıya hadi sen hatırla neydi adı 😉😉
- +1 yıl
Belki haddimi aştım aştıysamda özürdilerim karar senin bana laf düşmez
Şükret erken görmüşsün böyle adamdan es değil arkadaş bile olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ederim. Evet olmaz. Beş sene ve yaşanmışlıklar var. İnsan çaresiz kalıyor ama yediremiyor. Daha paralı biriyle mutlu olsun.
+1 yılvallah gec olmadan ayril derim.. paraci insanlardan nefret ederim zaten yüzleri sonra cikiyo
11 Yorumla
Soranİnsanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş. Bende öyleydim ve yollar sonra nişanlımda öyle çıktı.
+1 yılarkadaşım o sana ve ailene çakal diyorya o aslında çakalın hası rabbine şükret ki sana sahte yüzünü gösterdi sil gitsin be akılsız
112 Yorumla
Soran+1 yılBinlerce kez şükürler olsun. Her zaman hayırlısı dedim demekki hayırlısı böyleymiş. İlerde üzüleceğime şimdi üzüleyim daha iyi.
- +1 yıl
tabi ki sana düşen çakala aslan postu giydirme yeter
Soran+1 yılçkk güzel bir sözmüş. Bu sözü hiç bir zaman unutmıcam. Aynı dediğiniz gibi yapıcam
- +1 yıl
her kes hata yapar arkadaşım hatalarına takılma şayet takılırsan hep düşersin bu hatalarına sadece hata olarak bak ve anlamlı dersler çıkart ki üzerlerine basarak yükselişe geçmelisin ve son sözüm unutma ki senden üstün olanlar sadece ailendir sadece onlara karşı ezil başka kimselere kendini aileni ezdirmeeeeeeeeeee
Soran+1 yılMesajınızıinız için çöm teşekkür ederim. Beni çok motive ettiniz. Allah razı olsun sizden. Kimse bulunmaz gibi kumaşı değil
- +1 yıl
ben teşekkür ederim arkadaşım sen bayansın üzülme oldu mu hayat kısa ve hızlı akar dün gitti yarının ne getireceği belli olmaz yaşadığın günün kıymetini bil ve öyle yaşa
Soran+1 yılÇok haklısın. Zaten pamuk ipliğine bağlı bir ömrümüz erken kalan günleri de böyle geçirmenın anlamı YÖK tabi..
- +1 yıl
ye gez toz iç eğlen babana ailene sım sıkı sarıl onlar senin ayakta duracak toprağındır
Soran+1 yılTeşekkür derim yorumların için. Çok sağ olX çok doğru söylüyorsun x
- +1 yıl
sende sağol melek ruhlu insan seni kaybeden yoksulluğun dibini yaşar
Soran+1 yılÇok sağ olun. Daha iyi insanlar daha mutlu hayatlar sizin olur inşallah
- +1 yıl
cümlemizin inşallah arkadaşım sen evinde mutlu ol huzurlu ol şunu bilmelisin ki kimse mükemmel değildir sen onun eksik yönlerini kafaya takarsan asla mutlu olamaz sın
+1 yılSen suçsuzsun ama, asıl suçlu diğer kadınlar
Tüm kadınları para düşkünü erkeğin parasını yiyen varlıklar olarak tanıttıkları için, erkek arkadaşın veya nişanlın bu yüzden fevri davranıyor paramı yiyecek korkusuyla oysa öyle biri olmadığın belli10 Yorumla
+1 yılüzülme, değecek biri değil.. erkek gocunur gelinin ailesi bu kadar masraf ediyor diye.. onda oda yok daha bekliyor.. güzel yüreğini üzdüğüne değmez
10 YorumlaSen tam çirkefe denk gelmişsin. Köprüden önceki son çıkışı kaçırmadığın için şükret bence.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru bir söz bence. Binlerce kez şükürler olsun Allah ıma. Allah kimseyi akıl yoksunu etmesin ve parayla sınamasın.
Soran+1 yılAmin amin. Çok teşekkür ederim yorumumuz için.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılTüm Gereksiz Yorumlar bir kenara ben geldim #Musti GELDİ https://vocaroo.com/i/s1G5Uqkvv34C
#Seskaydı00 Yorumla
+1 yılValla cok acıklı seyler yasamissin senin adına üzüldüm paraya kafayı takmamak lazım bu hayatta ama bu duruma olumlu bakmalısın onunla evlenseydin hergün mutsuz olacaktın bir süre acı cek ama yoluna bak bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Allah sana adamın yüzünü gösteriyor bırak sevgiyi bir kenara mantiğini devreye al evlendiğiniz de kendi annesi babasiyla iyi geçinemiyorsa sonra aralarindan su sızmıcak mesafe koy araya ayrılamıyosan soğuk yap biraz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kalpli kardeşim telaşlanma
İyiler kaybetmez kaybedilir
Sevinmen gerek aslında
Allah onların gerçek yüzünü gösterdi sana
İlla evlenmeye zorlarsan bu senin sonun olacak
Dikkat et uzak dur
Giden 5 sene olsun geleceğini mahvetme00 Yorumla Evlenmeden bunu yapıyorsa kim bilir ileride ne yapar.5 yıldır seni tanıyamamış mı? Artık onun ailesi senin , senin ailen onun olucakmıs. Ama bu konuyu abartmis bu gibi durumlarda illa tartışma çıkar. Ne olursa olsun aldı verdi ettiyle ilişki bitirilmesi saçma oyuncak mı buu
00 Yorumlakıza bak be bana denk gelmiyor böyle kızlar. bizdekiler çer çöp şansını kaybetmiş bikere boşver böyle insanlardan hayır gelmez
10 YorumlaSen dua et evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsün şanslıymışsın bu arada onun başka bir sebebi olabilir para konusu hikaye bence
10 Yorumla
+1 yılÜzülmen gereken tek şey onunla geçen zamanın beş para etmez birisine denk gelmişsin sen geçmiş olsun bence kurtulduğuna dua et para dediğin neyse...
10 YorumlaAnca böyle be@ para etmezlerin kıymet verin durun siz. daha evlenmeden maddiyat kafgası başladı. evlenince ne halt yiyeceksiniz.. yol yakınken bitir. hayatini mahvetme
00 YorumlaAllah yardimci olsun. Nisan surecinde seytanin ugrastigini dusunenlerdenim.
06 Yorumla
Soran+1 yılAmin Canım İnşallah.. eşi tanıma İsüreci bu süreç. Ne yaşanırsa yaşansın o şeytana uymaması gerekirdi.
- +1 yıl
Oyle olmuyo iste ben de nisanliyim 2 yil ustune nisanlandik Allah razi olsun her derdimi sıkıntımı cekti. Su anda da oyle bizde hic konusulmadi kim ne alacak diye hatta nisanlim her seyi ben alirim ailene yuk olma dedi babam ona yuk olma bizde bir seyler yapalim dedi zor dönem sert konusmus onu en iyi taniyan sensin sinirle mi konustu en iyi sen anlarsin ama ne olursa olsun aileni ezme Allah yardimcin olsun
Soran+1 yılNe güzel anlayışlı bir nişanlın bar. Allah ım bozmasın devamını getirtsin.. ailemi ezmesem bu sefer beni ezdin diyor. Herşeyden bir kull buluyor. Ailem çok harcasın istiyor.
Soran+1 yılDefalarca konuşmamıza rağmen böyle oldu. Hep annesinin söylediği haklı çıktı. Öfkeyle kalkıp zararla oturmaktansa beklemek en güzeli. Herşeyin ilacı zaman
+1 yılYa insanlar maddi bazi cikarlar icin bokluk yapar hadi ordan et o agdi ibneyi
00 Yorumla
+1 yılCok kötü bir durum ya evleneceğiin adamın böyle çıkması Allah senin ve ailenin yardımcısı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblacım yaşanmışlıklar zamanla unutulur belki de kurtulduğun için ilerde çok çok şükür edersin , son anda kurtulmuşsun gibi bişy olmuş , hiç olmamış gibi varsayarak devam etmeye çalış abla
00 YorumlaTamam da baban harbiden çakallık yapmış. Baban yüzünden ilişkin bitmiş. Biraz da ona kız. Bu kadar babacı olmayın
05 Yorumla- +1 yıl
Babayla alakalı degil mevzu gerçekten isteyen bunları görmez sorun haline getirmez düşünce yanlış ❌
- +1 yıl
Ne gibi hersey sizde herşeyi kız tarafından bekliosunuz yine dugunde harcionuz sonra bir ömür sana yemek yapio çamaşırını yıkıyor çocuk doğuyor en önemlisi çalışıyor hep bakımlı olmak zorunda erkeğe ne varki bide bu yönden bak
Bak arkadaşım o insandan bir an önce uzaklaş o insan ile evlenme zaten daha sonra daha çok başın ağrır üzülür kahrolursun git ve bir daha görüşme benden sana tavsiye
00 YorumlaNankör insanları sil kardeşim boşver
14 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu yapmak için elimden geleni yapıcam
Soran+1 yılBunj fazlasıyla denicem
bir bok olmaz ondan adam dediğin seninle dedikodu yapmaz bana baba demiyen adamı adam yerine koyma
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılBu çocuktan adam olmaz. Hayatını mahvetme boşuna
17 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsun. Adam olsa zaten seviyorum dediği insanı yarı yolda bırakmaz.
- +1 yıl
Aynen öyle. Sil at derim. Kimse için gururunu kırmaya değmez bugün bunu yapan yarın ne yapmaz
Soran+1 yılEvlenince de boşanmayla tehdit eder. Hevesi geçince başka bahane bulur. Çok üzücü birşey.
- +1 yıl
Neyse ki gerçek yüzünü evlenmeden gösterdi
Soran+1 yılAynen öyle. Birşeyler yaşanmadan bitti
- +1 yıl
Hayat uzun. Ve biz mutlu olmayı hakeden insanlarız. Umutlu kal hep😊
Soran+1 yılTeşekkür ederimmm. Sahan güzel bir ömür sizin olması dileğiyle :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz ondan bir sey ayril gitsin karakteri yok onun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaması daha hayırlıymis senin için bence dua et kurtuldun diye bahane herşeyi baksana
00 YorumlaSenin gibi kızlar niye benim karşıma çıkmıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılSanırım belamızı arıyoruz ve buluyoruz.
Asıl çakal olan o yaklasma soytarıyla evlilik yürümez uğrasma
10 YorumlaAynı durumla bende karşı karşıya kaldım maalesef değmezmiş. Şu şekilde düşünün en azından zararın ucundan donmussunuz hayatınız zindan olmamış
00 YorumlaGüvenme seni sevseydi senin gibi düşünürdü
24 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ederim. Evet gerçekten sevseydi bu dönemde bırakmazdı. Aşkın gözü kör deler ya böyle birşeymiş demekki.
Soran+1 yılUmarım.. iyi dileklerin için teşekkür ederim
+1 yılIyi olmuş kurtulsun ben olsam xtşr çekerdim
10 Yorumla
+1 yılOlgunlaşmamış bı insanın sanırım
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanırım. Annesinin dolduruşlarıyla bu Hale’m gelen biri. Annesi sen babasına para için yapmadığının bırakmadı. Nafaka davası bile açtı adam boşanmadan.
- +1 yıl
Böyle saçma insanları görünce cidden o beyinle nasıl yaşadıklarına sasiyorum bence hiç takma salla gitsin öyle insanlari kafaya takmaya hiç degmez
Soran+1 yılHaklısınız. HAYIRLısı artık. Teşekkür ederim yorumunuz için
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYol yakınken don
11 Yorumla
Soran+1 yılBunun içim elimden geleni yapıcam
Direk ilişkiyi bitir
24 Yorumla
Soran+1 yılTorunun için teşekkür ederim. Bunu şu an gerçekten çok istiyorum ama alışkanlıklar beş yıl vs zorluyor. Ama o iğrenme sözü. Onca şeyden sonra bitirmeyi göze alma bende istemiyorum artık
Soran+1 yılÇok haklısın. 3-5 ay geçer de bir ömür o insanla nasıl geçer dimi.
Acil uzaklaş o heriften
00 Yorumla
+1 yılHayat para olmuş gerçekten...
00 Yorumla
+1 yılAdam değilmiş boş ver onu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılAnan seni kadir gecesi doğurmuş yeminlen.
00 Yorumla
+1 yılSenden varsa bitane ala biliyomuyuz
00 Yorumla
+1 yılbirdaha yuzune bakmam
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!