Nişanlım para nedeniyle ilişkimizi bitirdi. Ne yapmalıyım?

Beş senelik ilişki sonucunda nişanlandık ve kendisi Benim her konuda ilkimdi. Beş senedir bir gün olsun parasını yemedim. Onda olmadı ben verdim bende olmadıysa bile ondan almamak için elimden geleni yaptım. Ailesi onu adam yerine koymadı. Evde ne yaparsam yapayım onarsa pişirip götürdüm. Annesi ona karşı her türlü bedduayı etti, bana karşı saygısızlık etti ama ağzımı vr kere açıp annen böyle demedim aksine Doğum gününü kutladım. Babam bize sordu maddi konuda destek beklemiyorsanız arsa alcam böyle olursa size ev alırken 30-40 bin yardım ederim dedi. Bizde adama alma demedik. Babam yine mutfak eşyamı halımı perdemi banyo eşyamı masamı zaten alıcaktı. Sadece yatak odası almadı. Kayınvalidem bunu devlet meselesi haline getirdi ve aileme karşı ağır sözler söyledi. Yine sustum altran aldım. Babamla konuştum 3. Bin nakit - 5.500 e tv alırım size dedi. Ama nişanlım bana gelip baban çakallık yaptı annem konuyu açmasaydı baban herşeyi bana yaptıracaktı. Ben söyledikten sonra niye yaptı demeye başladı. Yapmayacak olan adam hiç yapmaz lafımızı ikiletmedi dedim kendisine ama inatla bana aileme çakal demeye devam edip. Bu iş olmasın sizden iğrendim. Babanla konuş bitsin dedi. Dalga mı geçiyorsun, oyun mu bu dedim. Tamam evlenip boşanırız o zaman dedi. Sonrasında ise benim laflarımdan sonra evlilik sözleşmesi yapıcaz dedi. Ben onun ailesi için bir gün kendisine kaş kormadım. Herşeyin en uygununu aldırmaya çalıştım. Ama kendisi beni bir kalemde sildi. Şimdi ise ne o babasıyla ne ben babamla konuştum. İkimizde sustuk. Siz olsanız böyle diyen birine güvendir misiniz? Sevgisine. Bir yatak odası için beni sildi. Para için. Ben onla iki çekyatla yaşamaya bile razıylen
Nişanlım para nedeniyle ilişkimizi bitirdi. Ne yapmalıyım?