Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu hiç bir zaman bilemeyeceksin, eski sevgilisi ile insan konuşabilir ancak niyet önemlidir. 10 yıllık bir ilişki bir anda silinip atılmaz, iz bırakır. Ayrılma kapısı kafasında var ise, dikkatli ol. Seni bırakır, eski sevgilisine gider ve sana çok yazık olur. Sevgilisinden yeni ayrılmış, kadın-erkek yürüyen tehlikedir.
04 Yorumla
Soran+1 yılBak kıza şöyle yazmış beni bu kadar çok sevdiğini neden yanındayken belli etmedin neden yaptın bunu diye
- +1 yıl
Hım o zaman belki eski sevgilisi seninle evlendiğini öğrendi. Bu sefer adamın elinden gittiğini görünce, döndürmeye çalışıyordun kendine. Aşağıdaki yorumlara baktım, beraber kaçıp evlenmişsiniz. Kadının niyeti çok önemli, seni ayırmak var ise direkt kadını engelle. Hayatından def et, iletişimi her yönüyle kesin.
Soran+1 yılAynen öyle yaptım dün eşimle konuştum kıza da mesaj attım
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Öbür kadının artık evlenmış olan eski sevgilisi yani sizin kocanızla konuşuyor olması kalitesizliğinin ispatı zaten. Kocan da zaten karaktersizin biriymiş. Hala ikinizi de elinde tutmaya çalışıyor. Bence yanlış bir evlilik yapmışsın. Olaya çok sert ve olaylı dalman lazım.
18 Yorumla
Soran+1 yılKız ağlıyormuş da iyi olana kadar yanında olacakmış çok kötü olmuş ağlarken sadece vicdan belki kendisini suçladı
Soran+1 yılNe alaka yani buradan bunu mu çıkarttınız
Soran+1 yılAşk mı var aralarında hayır siz 1 yıldır görmediğiniz kadına aşık mısınız yani
Soran+1 yılBeyefendi kendinizi eşimin yerine koyun 10 yıllık sevgilinizle evlenemiyorsunuz kızın ailesi istemiyor ve kızı aldatıyorsunuz, sevgilinizle evleniyorsunuz benimde ailem istemedi ama biz kaçtık sizce o kızı sevse aldatır mıydı ya da evlenir miydi başkasıyla
+1 yılSenin sevgilin de konuştuğu kadın da ikisi de birbirinden utanmaz insanlar ve senin hala öyle bir karaktersiz bir insanın yanında kalman şaka gibi evli bir insanın eski sevgilisiyle konuşması nedir ya bu hangi genişliğe hangi midesizliğe sığıyor. Bu direk boşanma sebebi yüzsüzlük genişlik diz boyu.
26 Yorumla- +1 yıl
Senin eşin de yazacaktım sinirden yazamadım resmen.
Soran+1 yılKonuşma bir kez olmuş galiba ben soruda kendimi düzgün ifade edemedim kıza da ulaşıp mesaj attım
- +1 yıl
Bir kere bile olmuş olsa sence de çok fazla rahatsız edici bir sebep değil mi eşinin eski sevgilisiyle konuşması Ben sana şu kadarını söyleyeyim bir kere yapılan bir şeyin devamı muhakkak gelir o kız sürekli senin eşini arar senin eşin de dayanamaz cevap verir. Tabii ki yine de son karar sana kalmış bir şey fakat bu hiç hoş bir durum değil bence ikisi de ayağını denk almalı
Soran+1 yılKız eşimin ailesine ulaşmış ağlıyormuş eşimde vicdan yapmış, zaten kızla konuştum ben evet her türlü yanlış her şey baştan yanlış eşimin kızı benimle aldatması falan
- +1 yıl
Bilmiyorum ama nasıl anlatırsan anlat her şekilde yanlış geliyor bana hayırlısı olsun hakkında
Soran+1 yılSağol bu hikayede çok yanlış var tek suçlusu benim kocam
+1 yılEvli bir adamın eski sevgilisi ile telefonda konuşması hiç etik bir durum değil. Kocanı gözlemlemeye devam et, hala eski sevgilisiyle iletişimine devam ediyorsa, aralarında bir şey olabilir.
16 Yorumla
Soran+1 yılAramış üst üste 2 saatten fazla konuşmuşlar ama 2 gündür aramadı, 10 yıllık geçmişleri var tam unutamadı mı acaba
- +1 yıl
Unutamadıysa, seninle neden evlensin ki. Bence eski sevgilisi kocanın kafasını karıştırmaya çalışıyor.
Soran+1 yılYa şimdi kızı aldatmış benimle, bizde evlendik onlar ayrıldıktan 2 hafta sonra
- +1 yıl
Ayrılık sonrası hemen 2 hafta sonra başka biriyle evlenmek çok saçma değil mi?
Soran+1 yılEvet hızlı bir karar verdik herkes bana kızıyor ama ben eşime bu yüzden zaman tanıyorum
- +1 yıl
Dediğim gibi, eşini gözlemle iletişime devam ediyorlarsa eşini al karşına konuş. Belki başka bir sebebi de olabilir, yargısız infaz yapmayalım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılVe siz hala buna izin veriyor ve de bundan rahatsız olmuyorsunuz gördüğüm kadarıyla.
Helal olsun.
Kesinlikle bırakın o esnada evli olmayı, sevgili bile olsam ilişkinin bitme sebebidir.
Başka bir sebep olmasa bile.
Gün geçmiyor ki ben şaşırma seviyem level atlamaktan vazgeçmiyor.
Gerçekten helal olsun.02 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız olmak değil duygusal bir şey hissettiğini sanmıyorum aşk la sevgi ile ilgili bir konuşmaları yok, eşim sadece vicdan yapmış, gizli takip ger zaman iyidir tabi bi noktaya kadar
- +1 yıl
Onu bilemezsin.
Neyse hayat ve karar sizin.
Herkes kendine yakışanı yapar.
Hayırlı Günler
+1 yılEski sevgiliyle konuşan adama koca denmez eski eşim de bence sen ona
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok basit değil mi size her şey
- +1 yıl
Kendini bu kadar zayıf ve güçsüz görme. Sana bu kadar değersiz muamelesi yapan bir adama kocam demek zorunda değilsin.
Evet böyle bir adam için çok basit boşanmak bana. Kimseye gururumu ezdirmem ve böyle bir adiliğe boyun eğmem.
Soran+1 yılKız bizim aramızda sıkıntı olmuyor ki kocam beni sevdiğini söylüyor bunu hissediyorum yani o kız bir hiç
- +1 yıl
Ya bak çok uzun sürmüş ilişkileri biz beraber büyüdük seninle yazmış kıza ben kocamı biliyorum sadece vicdan azabı çekiyor
bana verdiği cevaba bakın böyle kadınlar var mı yahu? bence bu erkek yediği naneyi anlatıyor edepsiz
Soran+1 yıl@çoktaumurumda ne nanesi siz bekarsınız size kolay tabi, her şeyde kimse kimseye sırtını dönüp gidemez size diyorum ki, kız evliliğimize yansımadı ben susuyorum demedim ki zaten, konuşsunlar da demiyorum ne alaka yani
- +1 yıl
yahu bana ne ne işin varsa gör yazma bana
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kullanmak icin evlenmis sirf eski sevgilisine inat evlenmis uzgunum esin seni degil eski sevgilisini seviyor onun seninle evlenmesi seni sevdiği anlamina gelmez seni sevse konuşmak degil yüzüne bakmaz ondan intikam almak için evlenmiş intikaminida almis seninle
023 Yorumla
Soran+1 yılKız evlendiğimizi bilmiyordu ki, sonra öğrendi biz evlendikten 4 ay sonra
Cevap sahibi+1 yılKiz esinizi takmiyor sevmiyor demeki esinizin aklinda eski sevgilisi var onunla olamadigi icin sizinle evlenmis ya da kiz onu aldati aklinca intikam almak icin aklinda olmasa onunla konusmaz
Soran+1 yılŞimdide ağlayıp zırlıyor yok beni nasıl aldattın falan diye, kız onu geçmişte aldatmış eşim onu affetmiş
Cevap sahibi+1 yılEee simdi sevgililermi affetmek derken onu gösteriyor
Soran+1 yılDeğiller tabikide sadece içinde kin kalmış onu kustu bence iğrenç bir insan küfür ve beddua etmiş
Cevap sahibi+1 yılEvli bir erkek gecmisi umursamaz onun akli onda üzgünüm
Soran+1 yılAklı onda olsaydı aramızda sıkıntı çıkartırdı
Cevap sahibi+1 yılAkli olmasaydi konusmazdi seninle sevmiyor iste evli diye seviyor saniyorsun hicmi hayatında daha once sevilmedin iliskin olmadi
Soran+1 yılKız havalı ve mevkii sahibi eşimi zaten istemez durmazdı benimle dedi sadece evlenseydik başka da bir şey bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKizin zaten gözü yok esin ona asik seninle evlenme sebebi ise kimsesi yok senden baska mecburiyeten evlenmis anlamiyormusun sorun çıkartırdi diyorsun niye cikartsin adam kadin istemiyor onu tek tarafli aşk yaşıyor
Cevap sahibi+1 yılEger cocuk yoksa hatta hamilelik testi yap her ihtimale karsi bosan baskasini bul evlen bundan sana hayir gelmez psikolojin bozulucak senin bu gidişle
Soran+1 yılHamileyim ben eşimle konuşacağım geldiğinde bir daha yapmamamsını bildiğimi söyleyeceğim
Cevap sahibi+1 yılOha cok kötü bu hemde hamileyken bunu yapmasi belki aldiracak durumda mi kaç aylik bebek?
Cevap sahibi+1 yılEğer aldiracak durumdaysan aldır bosan gitsin cocuga ve sana yazik olur
Soran+1 yılYok artık günah yani eşim kıza umut falan vermemiş ki boşanıcam falan diye
Soran+1 yılBiz mutluyuz
Cevap sahibi+1 yılMutlusun Şu an soru soruyorsun trollmusun anlamiyirum mutluysan niye soruyorsun zaten kiza umut veremezki kiz esini sevmiyor sevmeyen birine unutmu vericek hey Allahım ya he şimdi kocan seni seviyor 😃sevdigi icin eski sevgilisiyle görüşüyor akla bak ya ne yaparsan yap ilerde bu kafayla seni bosar cocukla ortada kalirsin eski sevgilisiyle evlenirse o zaman aklina gelir
Soran+1 yılSoru troll değil sadece kız kocamın kafasını karıştırır diye korkuyorum, biz düzenimiz kurduk böyle bir zilli için düzenimiz bozulmaz
Cevap sahibi+1 yılBak sana birsey anlaticam eski sevgilim vardı ayni olay yasandi tamami eski sevgilimin aklinda ben vardim ama ben onu sevmiyordum bana inat evlendi sonunda ne oldu cocukla birlikte terketi onu boşandılar Şu an baska bir kadina kacmis o olaya donmesin senin sonun
Cevap sahibi+1 yılZillimi kadin sevmiyor diyorsun kocamin aklini karistirdi diyorsun komiksin ya kocanin aklini karistirmiyor kocan seni sevmiyor anla şunu artik akli eski sevgilisinde yarin oburgun seni terkedecek ozaman vah vah pisman oldum deme
Cevap sahibi+1 yılAltaki yorumlari güldüm 😃 kiz hic diyorsun hamileyken kizla görüşülüyor işte bukadar zayif gucsuz bir kadinsinki karsindaki kadina zili hic diyorsun ama esin sana degil o kadina deger veriyor yakinda müge anlı da kocam beni terketi diye cikarsan sasirmam
Soran+1 yılGörüşmek dediğiniz şey iki telefon konuşması kız peşine düşmüş evli olduğunu bildiği halde, eşim onu istemiyor kız yapışıyor
Cevap sahibi+1 yılBana basta sevmiyor esim yaziyor dedin simdide lafi donduruyorsun 😃hadi ya bende buna inandim sevmiyor seni diyince yuzlesemiyorsun kendinle neyse artik cevap vermiyecegim anlamiyorsun çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılYorumlarda oludugum kadariyla kocan o kizi aldattigi icin ayrilmislar e be kizim sen aldatan adama guveniyosun o kiz neden onu aldatan kisiye mesaj atiyoda konusuyo bence kocan daldan dala atliyo
01 Yorumla
Soran+1 yılKız kocamın onu aldattığını bilmiyormuş bende onu bilmiyordum. Evlendiğimizi de bilmiyormuş. Evlendiğimizi öğrenince ulaşmış eşimin ailesine
Saf mısın nesin kiskanip müdahale etmen gerekir yuva kolay kurulmuyor. Evliliğine bu rahatlıkla sahip çıkamazsın mantıklı ol. Kizida arayıp konu kocaninda karşına al konuş. Ciddiyetini belli et cirkeflesmeden.
06 Yorumla
Soran+1 yılBak şimdi olay haline getirirsem bu kız tekrar kocama yapışır zaten zor ayrılmışlar
Soran+1 yılBirkaç gün daha takip yapıp buraya soruyu güncelledim inkar eder zaten
Soran+1 yılEşim kızı engellemiş ama kız eşimi engellememiş
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılproblem olması için kocanızın yatağa atmasını mı bekliyorsunuz?
nasıl gururunuza yediriyorsunuz bunu?31 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi aralarında bir günlük yol var
+1 yılAhahahaha şaka gibi bir soru
hala görüşüyor ne demek... Hani senin eş sıfatın? sana bunu yapmasına nasıl neden izin veriyorsun34 Yorumla
Soran+1 yılAramış sadece
- +1 yıl
bencede şaka:)
Soran+1 yıl@TipSizAdam06 10 yıllık eski sevgilisi tahminen bu arada emin değilim ama kızı aldatmış benimle evlendi ben aldattığını kızın mesajlarından anladım
- +1 yıl
senin durum vahim muhtemelen aldatılıyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşık mı? bence bu hiç etik değil ve tamamen şerefsizlik!!!
Aynısını siz yapsanız? Ben söyleyeyim darp edilirsiniz, hakaret edilirsiniz ve sizi ifşa eder ailelerinize03 Yorumla
Soran+1 yılYa bak çok uzun sürmüş ilişkileri biz beraber büyüdük seninle yazmış kıza ben kocamı biliyorum sadece vicdan azabı çekiyor
- +1 yıl
çok rica edeceğim benim yorumumu silermisiniz size ne yaşatırsa size müstehak!! soruya bak Kocam arada eski sevgilisiyle telefonda konuşuyor. Hala ona mı aşık?
Bana verdiğiniz cevaba bakın yahu
Soran+1 yılKusura bakmayın Abşm de evli yengem diyor yazmadığı kız yokmuş 3 yıldır evliler boşansınlar mı?
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu nasıl bir genişlik 😳 Hâlâ nasıl evli kalabiliyorsun bu adamla? Değil eski sevgilisiyle konuşmayı numarasını bile eklemesine izin vermezdim böyle saçmalık mı olur
01 Yorumla
Soran+1 yılYine bekar birine boşanma kolaylığı
+1 yılSoru şaka değil di mi? eski sevgilisiyle konusan bir adamı nasıl bir mide ile kabul edebiliyorsun? Senin gururun nerde?
11 Yorumla
Soran+1 yılAşk tarzı bir konuşma yok eşimin sadece ona acıdığını düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılMahkemeye başvursan, tek celsede boşanma sebebi aldatmak. İlla cinsel birliktelik olmasına gerek yok be demek arada görüşüyor ya?
08 Yorumla
Soran+1 yılBakın soru başlıgı tamamıyla bir hata evet konuşma var ama devam eden bir şey yok
- +1 yıl
Hanımefendi bakın anlayamıyorum, şimdi eşiniz demiş ki keşke beni bu kadar sevdiğini bilseydim. Bana çok kötü davrandı. Yani ne anlamamız gerekiyor bu 2 cümleden?
Aynı şeyi sen yapsaydın bu kadar hoşgörülü olacak mıydı acaba?
Soran+1 yılHaklısınız benim o kızın varlığından haberim yoktu kaldı ki biz şu an mutluyuz eşimle sorunumuz yok bana yansıyan bir şey yok
- +1 yıl
O zaman neden kocam hala onu seviyor olabilir mi konuşuyor mudur diye aklından geçiyor? Tamam yeni evlisiniz ama ona güven duymuyorsan bu iş yürümez.
Soran+1 yılBazı şeylerden geri dönülmez ben kocam için çok üzülüyorum. Kocamla ilgili şüphem yok ama kız aklını çeler diye korkuyorum, kocam kız ağladığı için vicdan yapmıştır umuyorum ki
- +1 yıl
Kız 2 dk ağlamakla kocan vicdan yapıp aklı çelinecek şeytana uyacaksa iyi günde kötü günde kısmını dinlemeden evet diyip geçmiş demek ki.. Çocuk değil ki bahsettiğimiz koskoca adam.
Soran+1 yılBakın yakınımında böyle uzun ilişkisi oldu evlendiklerinde ilk başta sıkıntı oldu ama zamanla unutuldu gitti
- +1 yıl
Sen de unut o zaman? Hiç olmamış gibi davran…
+1 yılBenim babamında vardı öyle ben anaokulundayken de seviyor gibiydi babam seviyordur ilk aşklar unutulmaz engel ol görüşmelerine
012 Yorumla
Soran+1 yılSadece anımsar sevgi farklı bir şey
- +1 yıl
irtibattalarmış ne anımsaması? Buna izin vermemelisin
Soran+1 yılBakın 10 yılı tek kalemde silmiş kocam şimdi mi bakacak
- +1 yıl
EVLİ kocanın senle evliyken başka kadınla (mazisi olan) ile konuşmasını kendine yakıştırıyosan ver izin. Arkadaş falan kalamaz onlar o kadar sene geçsede imkanı yok
Soran+1 yılNe konuşması ya işte ağlamış zırlamış üzülme benim için demiş bu kadar
- +1 yıl
e tamam bitti dedi bunları bay bay desin diğer türlü kadına da ümit veriyor
Soran+1 yılÜzmemek için mi yapıyor eşime mesaj attırmayı düşünüyorum ben yuvamı kurdum karşına iyi insanlar çıksın diye
- +1 yıl
ya çok saf kalplisin ya da yalandan böyle diyorsun sinir olalım diye
Soran+1 yılBizim aramızda sorun çıkarsa eşim seviyor derdim bak biz ailem vermedi kaçtık kız hiç birşeyi göze almamış eşimde almamış belli ki
- +1 yıl
eeee neden konuşuyorlar ne gerek var hiç mi rahatsız olmuyorsun ayrıca erkeklere çok güveniyorsun abla. Hiçbir erkek bir kadına sonuna kadar aşık olamaz
Soran+1 yılGüvendiğimden susmuyorum söylersem gizliden yapmaya başlar o yüzden
- +1 yıl
tamam sen sus adamda zaten benim karı susuyor evde oturuyor ben de konuşayım der
+1 yılSana bişey diyim mi bu adamın gevşekliği bu aldatması çekilmez yıllarca sen boşan. Çapkın adamla evli olma
03 Yorumla
Soran+1 yılKız çok ağlıyormuş psikolojik tedavi alıyormuş üzülmüş haline o iiyi olana kadar yanında olacakmış
- +1 yıl
Hahhahah tamam canım sen öyle san... Ya eşin fazla canım ya da sen kusura bakma
- +1 yıl
S*lak dicek tim canım diye çevirmiş kdkd
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi neden ikinci şans hakedilmediğini umarım kadınlar anlar. Bir kere ayrıl barış olayına girersen sonu yok, ya varsın ya yoksun.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ne demek istiyorsunuz?
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Hala ona aşık olabileceğini tam olarak nerede farkettin acaba. Bu kadar aramalar yaşanırken seni durduran neydi.
01 Yorumla
Soran+1 yılKız aramış ailesini ağlıyormuş ailesi söylemiş kocama arayıp söyle evlendiğini haberi var mı diye
Trol soru olduğunu varsayıp sadece gülüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ki değil
Kocan hala eski sevgilisine aşık.
Acı ama gerçek.04 Yorumla
Soran+1 yılYeni evlendik 10 yıl geçirmişler birlikte unutur zamanla belki sadece aklına geliyordur arada
Soran+1 yılYok hayır kız beddua falan etmiş küfür falan
+1 yılNe demek problem haline getirmiyorum. Baştan tavrını koy zaten onun yaptığı bir nevi aldatmak
01 Yorumla
Soran+1 yılGizliden takip etmek için ama içim içimi yiyor hergğn üst üste değil iki üç günde bir aramış
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan aklındaki ile yaşar yanındaki ile ölür
01 Yorumla
Soran+1 yılAklında mı kaldı
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl migdeniz alıyor bu durumu sende hiç gurur yokmu? Seni seven adam senden başkasıyla degil konuşmak , yüzüne bile bakmaz. Valla iyice sogudum artık
07 Yorumla
Soran+1 yılAdam ikimizi idare etmiş yıllarca devam eden ilişkisini benim için bitirmiş, elinin altındakiyle evlenebilirdi
Cevap sahibi+1 yılEşin dengesiz. İki kişi birden idare nasıl edilir? Artık hayatında sen varsın seninle evli o nunla neden konuşmaya devam ediyor
Soran+1 yılKız çok kötüymüş de o iyi olana kadar yanında olacakmış
Cevap sahibi+1 yılNeden kötüymüş peki evlendi diyemi
Soran+1 yılYok, okudum da mesajları... o beni aldatmış o zaman biz onunla 1 hafta konuşmadık tartışıp o arada evlenmiş diyor. Demekki eşi hep hayatındaymış yazmış
Cevap sahibi+1 yılValla benim beynim migdem almıyor artık ne haliniz varsa görün adam seni yara bandı olarak kullanmış
Soran+1 yılKızın derdi aldatılmak farkında değil evlendiğinin galiba biraz...
+1 yılKonuşmaları devam ediyor mu hala eğer devam ediyorsa esin ike konuş bence ama tatlı bir dille
013 Yorumla
Soran+1 yılBir kez konuşmuşlar
- +1 yıl
Daha öncede paylaşım yaptın sen biliyorum konuştuk buradan yine o olaydan sonra konuşma oldu mu tekrardan
Soran+1 yılEvet olmuş
- +1 yıl
Kendisinden mi öğrendin
Soran+1 yılGizli takip yine
- +1 yıl
Sana karşı olan tutumu nasıl
Soran+1 yılDeğişiklik yok ama şöyle demiş aklımda bşka yanımda başka
- +1 yıl
Bunu kim dedi baskaalari demişse inanma sakin
Soran+1 yılBen arama kayıtlarında gördüm o kızın numarasıydı eminim, arkadaşı mesaj atmış gönlün var mı hala falan yazmış, o da ben o iyi olana kadar onun yanında olucam demiş
- +1 yıl
Gönül olsa be olacak artık o seninle evli yoluna bakmış yani ne diye böyle bjrsey konuşmuş evet ona karşı vicdan merhametten dolayi yapıyor ama seninde arkndan iş cevirmemesi lazım
Soran+1 yılEvet bende senin gibi düşünüyorum
- +1 yıl
Bir daha bir konuşma oluesa ama al karşına konuş bilmem gereken birsry var mı diye bence
- +1 yıl
Bu arada kendim ile ilgili sana bir fikir sormam lazım ulaşma imkanın var mı bana ozel
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuh seni aldatmış evlenmeden bir hafta önce ayrılmış evleniyorsun ve hala görüşüyorlar. kızım kendine gel yok yakınken dön. kafayımı yedin? Neden ilk öğrendiğinde tepkini koymadın bu kabul edilemez
010 Yorumla
Soran+1 yılKızı aldatmış beni değil evlilik böyle bir şey değil hemen bitmez
Cevap sahibi+1 yılOnu bende biliyorum. e kızı aldattıysa senle evlendiyse neden hala görüşüyor? kabul edilemez
Soran+1 yılKızla konuşacağım bu gidişle
Cevap sahibi+1 yılBencede yani başta kocanla konuş onu boğ sonra kızla konuş kızı boğ. kız bilmiyormu evli olduğunu bu ne ezikliktir? Kız biraz şey galiba
Soran+1 yılEltim falan biliyormuş kızı ona sordum evlenecek kadar güvenemedi ona ama çok aşıktı hayırlısı böyleymiş dedi
Cevap sahibi+1 yılAy allahım birde bunu dedilermi. o zaman çok aşıksa senle niye evlendi? o yüzden görüşüyor o zaman aklı onda olduğu için. evlilik kolay değil ama yol yakınken dön resmen aldatma bu. aldatma illa başkasıyla öpüşüp cinselliğe girmek değil. aldatmanında kategorileri var. kocanla konuş bunu gerçekten ben kriz geçirdim burada seni yarabandı yapmasın
Soran+1 yılMantık evliliği yapmış ama ben buna inanmıyorum sevmese evlenmezdi
Cevap sahibi+1 yılHay allahım. tamam canım sen devam et böyle
Soran+1 yılBak şöyle olmuş kız haber göndermiş beni arasın diye inanamış evlendiğine sonra ağlayarak konuşmuş eşim de çok kötü oldum ağlayınca demiş o iyi olana kadar onun yanında olucam
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir şey mi olur? yanında olursa kız zaten unutamaz. uzaklaşması lazım kızın bir kere bunu akıl edememişmi. öyle bir şey olur mu akıl karı değil bu işte bi b@kluk var o zaman kusura bakma ama
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYo aşık değil hatta bir kaç kadınla daha konuşsun nolacak ki normal bunlar
00 Yorumla Pronmlem haline getirmek istemiyorum derken? Zaten ortada büyük bir problem mevcut
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılYuh artık nasıl bi genişlik. Ben krize girerdim herhalde
00 Yorumla Niye konuşuyor? Bu genişlik nereden geliyor? Aldatıyor olması yüksek olası.
00 YorumlaÇok saygısızlık karşındaki insana. Sana kim evlen diyor silah zoruyla mi evleniyorsun? Biraz daha bekle bir erkek olarak. Ya unutursun ya ilişkiyi devam ettirirsin belki. Kadina yazık, ayıp değil mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam ben onu da anlamaya çalışıyorum intihara kadar götürmüş hepsi düğünde zaten üç beş kişi ne hayal ettin ne yaşıyorsun dedi meğersem o kızdan bahsediyorlarmış kız hala inanmıyor evlendiğine bana bunu nasıp yaptın falan diyor biraz yemiş cidden kafayı sıyırmış
Gizli Üye(36-45)+1 yılhala onda seviyo mu ne demek.. s.. keni severler hesabi esin de terslendigi kisiyi unutamamis
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet, arkadaşı da demiş ben bunu ismini vermeyeyim ondan beklerdim sen mi evleniyorsun diye
o kızı aldatıysa kız eğer akıllıysa kocanla konuşmaz ama sende de biraz akıl varsa o kocana tekmeyi basarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılKız anladığım kadarıyla beddua falan edip duruyor buna, boşan falan derse diye korkuyorum
Bence belli etmelisin çünkğ yaptığı yanlış aynısını sen yapsan ne der ne düşünürdü
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet dün akşam konuştuk bu konuyu
Bence konuş böyle acaba ile olmaz siz evlisiniz çünkü ve eski sevgiliyi araması doğru değil evli çünkü bunları söylemelisin
10 Yorumla
+1 yılBen olsam ayrılmıştım yani bu çoo saçma eski sevgilisi diyorsun. Soru bile saçma
015 Yorumla
Soran+1 yılSadece aramış bu aldattığı anlamına gelmez
- +1 yıl
Aldatmasına gerek yok zaten neden arıyor ayrıca hesap sor sen aynı durumu yapsan dünyayo başına yılar bir erkek bence çok yanlış yaptığı unutamamış gibi ve öyleyse eğer hakkına girmiş senin yazık cidden
Soran+1 yılKız haber göndermiş evlendiğini bilmiyormuş inanamamış, intihar etmiş ağlamış zırlamış kendini suçlu hissetti bence
- +1 yıl
Ya ne konuştuğunu biliyor musın isterse haber göndersin bu konuyu seninle kpnuşmalydı bence çok yanlış yapmış ayroca numarası onda hala kayıtlı mı ve hala konuşuyor mu irtibat halinde ne olursa olsun iletişim kurmaması gerek
Soran+1 yılNumarası kayıtlı değil 10 yıl sevgili olmuşlar ezberinde demek ki rehber de yok
- +1 yıl
10 yıl mı kaç yaşında evlendin ki
Soran+1 yıl27 eşim ve ben
- +1 yıl
Eski sevgilisiyle neden ayrıldı ki
Soran+1 yılBak ben sorup hatırlatmak istemiyorum ama kız şuna benzer bir şey yazmış benimle ilişkini bitirmeden beni aldattığını kızla evlenmişsin kaç aydır sana ulaşmak için her yolu denedim. Ne kadar doğru bilemem
- +1 yıl
Anladım sen biliyyordun evlenirken uzun ilişkisi olduğunu dimi.
Soran+1 yılBilmiyordum
- +1 yıl
Sordun mu hiç yoksa söylemedimi veya çevrenden çevresinden hiç duymadınmı
Soran+1 yılÇevresinde tanıdığım biri yoktu zaten memlekette değil başka şehirde yaşıyordu ailesi falan hepsi biliyormuş banada kimse söylemedi ama düğünde bir arkadaşı ne hayal ettin ne yaşıyorsun dedi sonra aklıma geldi az bir şey bahsetti demek ki unutmuş dedim üzerinde durmadım
- +1 yıl
Anladım ya unutmuştur sevmiyordur zaten evlenmek isteseydi onunla evlenirdi yani şu an mutuysan ve bir daha da böyle bir şey yaşanmazsa sıkıntı olmaz
Soran+1 yılAynen öyle sağolun
Gizli Üye(18-24)+1 yılOf bunlar yuzune evlilikten sogudum insanlardan sogudum ya kime guvenilip evlenilir bu devirde şu hale bak rezillik
01 Yorumla
Soran+1 yılEşimin hatası kıza acıması
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılgülmek istiyorum saygısızlık olmazsa
17 Yorumla
Soran+1 yılBurada ki yaşınız doğru mu?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılEvli misiniz? Yuva böyle hemen yıkılabilen bir şey mi? Susuyorsam devamı gelecek mi ne kadar ilerleyecek bu yüzden
- +1 yıl
Eskiden evilik ölümüne bişeydi. Şimdi evcilik gibi.
- +1 yıl
İnanma öyle bişey olması çok saçma.
Soran+1 yılBenim için hala öyle
- +1 yıl
Ama kocana göre öyle değilmiş. Allah yardımcın olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şeyler duyunca deliriyorum!!!
11 Yorumla
Soran+1 yılEşimin suçu ama asıl suçlu kız biz evlendik ne diye arıyor bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe için konuştuğuna bağlı
11 Yorumla
Soran+1 yılKız çok kötüymüş çok ağlıyormuş
- Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılMideniz nasıl alıyor anlamıyorum ki...
013 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya vicdan yapmış işte eşim olsaydı zaten olurdu
- +1 yıl
O kadar vicdanlı idi ikinizi bir neden idare etmiş o zaman...
Soran+1 yılİkimizin arasında kalıp beni tercih etmiş belli ki
Soran+1 yılKızı evlenmye layık görmemiş
- +1 yıl
Sende bundan mutluluk duyuyorsun beni tercih etti diye ben seçilmeyi değil seçmeyi tercih ederdim azıcık kendinize değer verin sen hayır deseydin gidip onunla evlenecekti bunu da atlamamak lazım yani kendine bir hayat üçgeni kurmuş
Soran+1 yılBakın kız zaten evlenmek istemiyormuş eşim de soğumuş ondan bu nedenle
- +1 yıl
Ayrılsaymış o zaman şimdi de konuşmaması gerekiyor isterse psikolojik olarak çökük olsun sonuçta istememiş ... İki şekilde de abeslik var...
Soran+1 yılSadece vicdan azabı çekiyor olabilir mi umut verici bir şey yok mesajlarında
- +1 yıl
Ya pişmanlık duyuyorsa ondan ayrıldığına unutamıyorsa insanlar biraz elindekinin değerini kaybedince anlıyor insan sevmediği insan için vicdan azabı çekmez...
Soran+1 yılAylardır bu kız ortada yoktu çıktı karıştırdı bütün ailesiyle falan da konuşmuş sevgiliyken eşimi küçük görmüş aldatmış kötü davranmış. Kınama ayıp biliyorum ama onunla sevgiliyken benimle ilişkisi varmış kızın derdi de bu takmış kafayı sen diyor neden beni aldattın insan gibi ayrılmadın benden ben bunu hakkettim mi eşimde haklısın ne söylesen demiş
- +1 yıl
Eee de kız da onu aldatmış öyle anladım hesap sormaya hakkı yok ki o zaman
Soran+1 yılEvet askerdeyken aldatmıştı beni dedi yani 6 yıl önce. Zaten boş boş konuşuyor şeytan mıdır nedir
- +1 yıl
O zaman eşin konusmayacak vicdan azabı çekecek bir durumda yok ortada
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Eski sevgiliden dost olmaz bence tavrınızı koyun..
03 Yorumla
Soran+1 yılDost değil 10 yıllık ilişkileri olmuş, kız çok kötüymüş ağlamış eşimde kötü olmuş o iyi olana kadar onun yanında olucam demiş
+1 yılSende Kı genıslıge ne demeli ya
02 Yorumla
Soran+1 yılGenişlik değil eşimin bi hissi olduğunu sanmıyorum
- +1 yıl
Kalbin cok ince inşallah seni üzmezler
Bunu bile bile olay çıkarmıyorsan l helal olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAramızı açıp kızı sorun yapmıyorum bu kızın işine gelir ona gider
+1 yılevlelilik öncesinde kaç ay çıktınız
09 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay
- +1 yıl
8 aydır mı tanışıyorsunuz toplam
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
kocana söylesene rahatsız olduğunu o zaman neden ex i ile konuştuğunu
- +1 yıl
demek ki şimdi pişman olmuş onun yanında olmadığı için
Soran+1 yılSon pişmanlık fayda etmez, kız boşan demiş eşin geçiştirmiş ben biliyorum eşimin ona bir ilgisi yok
- +1 yıl
burada yanan sen olma valla engelleyip iletişimi bitirmesini söyle bence artık
Soran+1 yılZaten engelli kız eşimden. Eşim arayabiliyor onu sadece ben kendimi pek iyi anlatamadım herkes tepki göstermiş
- +1 yıl
anladım umarım ayrılmazsınız
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yıl:)) yok artık şaka heralde
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka me şakası
- +1 yıl
senin kafa ne durumda bilmiyorumda bunu bildiğin halde hala evli kalmaya devam ediyon
Soran+1 yılBelki kızdan kurtulmak için yapıyor
- +1 yıl
kuzum çokta masum düşünyo :))
Soran+1 yılHerkes kocamın vicdan yapıp konuştuğunu düşünüyor benim gibi gelen cevaplar bu yönde
- +1 yıl
kesin vican yapmış kesin:)))))
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. sana hala koca olamamış
018 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisini tan unutamadı mı acaba, kız haber göndermiş, 3 saat konuşmuşlar arama kaydında
Soran+1 yılVicdan yapmıştır
Soran+1 yılKız la tahminen 10 yıllık ilişkileri olmuş evlenememişler maalesef kızı benimle aldatmış ve onunla bitirmeden benimle evlenmiş, kızı bunu öğrenince intihar falan etmiş tedavi görüyormuş, eltilerimle falan konuşmuş, eşim aramış çok ağlıyormuş eşim de üzülmüş, o iyi olana kadar onun yanında olucam ben ona iyi geliyorum demiş
Soran+1 yılYa çok zaman olmuş ya belki sadece anı hatıra gibidir
Soran+1 yılBak erkek olarak düşünün 10 yıllık sevgiliniz herşeyin ilkisiniz aldatıp başkasıyla evleniyorsunuz kız da intihar falan ediyor kim olsa vicdan yapar
Soran+1 yılBakın aklında hala o var mı sizce kız ın güzel olması aklına gelmesine neden olur mu
Soran+1 yılBizim aramızda problem yok ki
Soran+1 yılBunun böyle olduğunu nereden çıkardınız
Soran+1 yılHayır çok saçma söylediğiniz şey ne alaka yani kim yapar böyle bir şeyi
Soran+1 yılErkek olarak kendinizi kocanızın yerine koyun 10 yıllık sevgilinizi başkasıyla aldatıp evleniyorsunuz hala aklınız eskide olur mu? Zaten isteseniz onun yanında olabilirdiniz
Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı. Ona hala kocam mı diyorsun
011 Yorumla
Soran+1 yılAramış sadece belki helallik falan istedi
Soran+1 yılKaç aydır aramadı dün aramış, zaten kızla da 7 yıllık bir geçmişleri olmuş, evlenseydi onunla evlenirdim benimle değil
Soran+1 yılNe devam edecek düzenini kuran erkek kim için bozar
Soran+1 yılBak lise aşkıymış tamam arada aklına gelir de sürekli konuşmazlarsa ortalığı ayağa kaldırmam
Soran+1 yılNe konuştuklarını bilmiyorum kız eltimle konuşmuş Instagram dan kocam da demiş ben hayatımda sadece bi kez sevdim. Kız da demiş beni neden aldattın bunca yıldan sonra ben bunu haketmedim vs.
Soran+1 yılBelki laf olsun diye demiştir ağlayarak beni arayınca çok kötü oldum demiş
+1 yılnasıl arıyor aşırı saçma aramasına izin verme
02 Yorumla
Soran+1 yılEngelli zaten kız, kocam onu arayabiliyor sadece
- +1 yıl
tamam bende diyorum kocanın aramasına izin verme sil numarasını
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen bu durumu evlenmeden önce farketmedin mi
06 Yorumla
Soran+1 yılBiz evlenmeden 1 hafta önce ayrılmışlar
- +1 yıl
sende evleneceğin gün tanışmadın heralde önceden bile bile neden evlendin
Soran+1 yılBilmiyordum evlendikten sonra öğrendim
- +1 yıl
o zaman otur konuş onunla
Soran+1 yılNeler söylemeliyim
- +1 yıl
uygun bir dille herşeyi net bir şekilde ifade edip uyarmalısın aynı zamanda
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Bekarkan değildir o şu an yapıyordur
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır şu an kız ağlayarak aramış eşimi
Soran+1 yılBir daha konuşmayacak
Soran+1 yılKonuştum eşimle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAllahim beni böyle erkeklerden koru amin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Ayrilma sebepi benim icin o kadar
00 Yorumla
+1 yılBuna nasıl göz yumabilirsin
00 YorumlaBuna nasıl izin verebiliyorsun
00 Yorumla
+1 yılBen olsam konuşmalarını asla kabul etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÂşık olmasa bile, hâlâ kopamamış
01 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum her şey çok yeni zamanla unutacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin bizzati kızla konuşmanda yarar var gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe söyleyebilirim psikiyatri tedavisi görüyormuş kafayı yemiş zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHala eşim diyebiliyosan iyi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
03 Yorumla
Soran+1 yılSiz her eski sevgilinize aşık mısınız
- +1 yıl
Hayır. Sorunuz "siz evlendikten sonra hele hele 4 ay sonra eski sevgilinizle görüşmeye devam eder miydiniz?" olmalıydı. Cevap: yine hayır.
Soran+1 yılOlayın başlangıcı kız eşimin ailesine ulaşmış eşim de onu aramış çok ağlıyormuş vicdan yapmış. Her türlü yanlış ben bildiğimi gileme nedenim izin vermeden değil herşeyi öğrenebilmek içindi
+1 yılNe kadar rahatsınız 🙄
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğiliz tabikiide
+1 yılEvet halen aşık
01 Yorumla
Soran+1 yılHahhahahahabahahshhshsh
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSendeki rahatlık 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılBak rahatlıktan değil sadece iki üç mesaj ve konuşma eğer bildiği öğrenirse gizliden devam eder diye korkuyorum
- +1 yıl
Ne kadar profesyonelsin
Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Unutamamış belli
02 Yorumla
Soran+1 yılZırlayan bir manyağı teselli etmiş sadece
- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem