Kocam eski sevgilisine mi aşık?

Merhabalar ben 29 yaşında bir bayanım. 3 yildir da evliyim. Eşimle aynı iş yerinde çalışırken tanıştık. İlk başlarda arkadaş olduk, sohbet ettik. O zamanlar birisinden ayrıldığını ve ilişkisinin çok uzun sürdüğünü falan söylemişti. Tabii arkadas oldugumuz icin umursamadım o zamanlar. Birkaç ay gectikten sonra eşim bana yakın davranmaya başladı. Ben de ondan hoşlanmaya başlamıştım. İlk öpücük falan derken sevgili olduk. Kendisi bana çok aşık davranıyordu. Her sey çok güzeldi. Yakinlasmalarimiz arttı, birgun sabah ustumuzu giyinirken karanlikta fark etmedigim bir sey fark ettim. Kalbinin orada bir R harfi yazıyordu dövme olarak. Bu ne falan dedim, afalldı, kedimin isminin baş harfiydi öldü çok üzüldüm falan dedi. Tabii böyle olunca bir şey diyemedim. Aradan 1 yil geçtikten sonra evlendik. Her şey rüya gibiydi. Sonrasında bir kızımız olacağını öğrendik. Kocam duyduğu gibi REYHAN diye bağırdı. Nasıl yani falan dedim. İsmi Reyhan olacak. Benim icin çok önemli bir isim dedi.
Umursamadim aklimin ucundan bile geçmedi kötü bir şey. Kızımız doğdu ismini Reyhan Ela koyduk. Kocam hariç herkes Ela veya Reyhan Ela derken kocam hep Reyhan diyordu. Bunu da sallamadım pek. Birgün işten eve geldim, kocam kızımı severken "ayni ona benziyorsun bu kadar nasıl benzeyebilirsin inanılır gibi değil" falan diyordu. Ben de kimden bahsediyorsun diye sordum. Telaşlandı. Senden aşkım falan dedi. Ben de o zaman niyr inanılır gibi değil diyorsun annesiyim tabii ki benzeuecek dedim. Sonra lafı çevirdi etti. Aradan 1 yıla yakın geçtikten sonra kayinvalidemin yayla evinde eski bi album buldum. Kocamin fotolarinin arasinda 3-4 tane foto gördüm, bi kadının resimleriydi ve hepsinin arkasina R yazılmıştı. Kadın cidden kızım gibi sarışın ve mavi gözlüydü. Sonra her şey yerine oturdu. Kocama gidip direkt şekilde söyledim ve her şeyi reddetti. Asla tanımıyorum o kızı dedi. Gidip kayinvalideme sordum ve eskilerinden biriydi o kız oğlumun dedi. Ne yapmalıyım boşanmalı mıyım?
Kocam eski sevgilisine mi aşık?