Madem yaptığı normal bir şey, o zaman sen de eski sevgilinle arkadaş olarak mesajlaş. Bakalım cevabı ne olacak? Adam hem suçlu hem güçlü. Yerinde olsaydım direkt boşanma davasını açardım. Bu yaptığı hem saygısızlık hem de ihanet. Kimse eşinin eski sevgiliyle konuşmasına tahammül edemez ve bunu normal karşılayamaz. Resmen kendini hak çıkarmak için saçma sapan bahaneler üretmiş. Bu durama kesinlikle tolerans göstermeni tavsiye etmem.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnan dünyam başıma yıkıldı kendime gelemiyorum bir arkadaşımda kalıyorum kızımı bana vermedi tartıştık
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yıl
Ayrıl boşan kurtar kendini Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
+1 yılBoşan diyemeyeceğim bekara koca boşamak kolay gelir diye bir laf var ama bu adam bu durumda bile hatasını kabul etmeyip seni manipüle etmeye çalışıyor allah yardımcın olsun kardeşim elinde imkan varsa bu Adama daha fazla katlanman sadece senin ve çocuğunun psikolojisine zarar
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor inan bana git kafanı dinle dedi arkadaşımda kalıyorum kızımı vermedi o kız benim için canımdan olucakdi diyor anla beni diyor zaman ver bana diyor benim vicdanım el vermedi diyor acıyor o kıza ve kıyamıyor bana kıyiyor farkında değilim gözlerim şişti ağlamaktan 😔
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Zaman verme sözünde duracaktı onunla evlenmeyi tercih edebilirdi
Sakın taviz verme kabul etme
Gerekirse ailein yanina git bir süre onlara söylemeden de durabilirsin bilmelerini istemezsen.11 Yorumla
Soran+1 yılDünya başıma yıkıldı inan tartıştık evi terk ettim kızımı vermedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSadece mesajlaşıyoruz, arkadaş gibi diyerekte kendini haklı çıkartma peşinde.. Kendisi akılsız, kız ondan daha akılsız. Evlendiğini bildiği halde hâlâ konuşuyor.. Hayat'a bir kere geliyoruz yarınımız belli değil.. Benden sana tavsiye böyle yaşanmaz, sağlıklı bir evlilik sürdüremezsin. Konuşmuyorum artık desen bile, içinde hep bir kararsızlık, hep bir güvensizlik olacak kendisine karşı. Boşanmadığın sürece daha çok yorar seni emin ol.
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Bırak eski sevgilisine gitsin o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim git ona diye 😔
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBunları aynı evde yaşadığın kişilere anlat, hep birlikte eşini adam edin. Bunlar kabul edilir şeyler değil, çocuğu alamaz zaten boş konuşmuş, bunlarla aynı sindirmesine izin verme. Net ol kararlı ol ama evdekilere herşeyi açıkça söyle içinizde halletmeye çalışma. Yoksa bu olay seni daha çoookkk yer bitirir...
14 Yorumla
Soran+1 yılOnlara anlatsam bı bilmiyom 😔
- +1 yıl
Kesinlikle anlat, bu durumda kendi kendine haledilecek birsey değil ben oğullarının ne mal olduğunu görsünler bu kabul edilir birsey değil... keşke daha önce soyketip kurtulsaydim diyeceksin, bir ayda kendin hallederdin halledebilseydin, daha fazla kemdine işkence etme... tek tek değil herkes bir arada iken söyle, eşin de olsa iyi olur pat diye ortaya dök konuyu, biraz da oğulları uğraşsın sen değil... Ne demek o evlenene kadar onun yanında olacağım, sen yapsan aynısını ailecek seni evden surerlerdi...
Soran+1 yılAynen burama kadar geldi yeter artık anlaticam
- +1 yıl
Günceldekin konular seni bağlamaz bu onların sorunu ve eşin sana bunları yapamaz ve bunlar bahane olamaz...
+1 yılSelam,
Çok üzücü ve kırıcı bir durum ayrıca kabul edilir değil, bence tepkini kesin bir şekilde göster ve sonlandırmasını iste.11 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık o kadına alır yakında 😔
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Eski sevgiliden arkadaş, dost kanka olmaz. Eşinin söylediklerinin elle tutulur yani yok.
Yaşadığın cidden üzücü bir durum. Daha evliliğin başındasınız.
Madem unutmayacaktı seninle neden evlendi.
Keşke elimizden gelen bişey olsa.01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ısrarla biz arkadaşız diyor seviyodum onu ama olmadı diyor ben ona söz verdim o evlenene kadar yanında olcam diyor
+1 yılBir gün de ki ona: Ya o kadini hayatindan çikaririsin ya da beni ve kizimizi bir daha hiç ama hiç görmezsin.
Sonra da ta ki bu yaptiği saçma şeyi birakana kadar eve dönme, sonra anlasin asil acı çekmek nasil bir şeymis? Siz evlisiniz ve hâla eski sevgiliyle konuşuyor, bide arkadaşca diyor. Sanki çocuk kandiriyor?12 Yorumla
Soran+1 yılDedim inan sen gidersen git diyor kızım vermem senin bakabilecek durumun yok zaten diyor
- +1 yıl
O çocugu sen dogurdun annesisin. O olmadan bir adim dahi atmam de sende. Sen olmasaydin o adam bi kiz evlada bile sahip olamayacakti. Değerini bilsin mendebur.
Çokzoe bir durum. Allah yardımcın olsun. Bi insan nasıl eşimne der onun yanında olacam dşye. Alma onu yatagına. Mesajları kesene kadar seks ede araver. Kudursun güzel kardeşim.
07 Yorumla
Soran+1 yılNe kudurcak Allah aşkına arkadaşıma geldim evde değilim kızımda onda yanımda olsa nolcak benimle uysa nolcak kalbinde o kız olduğu sürece
Soran+1 yılBiliyor tartıştık gittim durur dururken gitmedim ki git düşün diyor yuvayı yıkmam istiyorsun diyor beni suçluyor kizimi vermedi uyuyordu zaten kaynanam bakıyor ona içim rahat ama eve döncem
Soran+1 yılEvet olayı büyüttün diyor
Soran+1 yılAman ne sorcam ya anlamıyor adam
+1 yılBu aldatmanın en kötü halidir bence bide aldatmıyorum demiş. Gönül bağı resmen başkasıyla. Rabbim için ferahlatsın dertleşmek istersen yazabilirsin canım :(
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç görüşmedik diyor ama gönül bağları var kopamıyorlar😂
- +1 yıl
Görüşmekle ne alakası var ya Allahım yardımcın olsun kimsenin başına vermesin.
Soran+1 yılGülücük atmışım kafa gitti ki 🙄😔 ne yapsam bilemedim ya hiç anlamadım ya hiç
+1 yılBu konuda net olmalısın. Bu is çocuk oyuncağı değil. Biraz süre ver, mesela 2 hafta. İlişkisini bitirdi bitirdi yoksa sen ikinizinkini bitirecegini söyle. Bu konuda da ciddi olmalısın. Yani bitiririm dediysen bitirmelisin de.
00 Yorumla
+1 yılSenin için gerçekten çok zor bir durum. Aslında senin için en mantıklı şey boşanmak. Çünkü artık senin için hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Artık bir kere güvenin kırılmıştır. Ama çocuk olduğu için önüne iki seçenek çıkıyor. Ya çocuğun için fedakarlık yapıp hiç bir şey olmamış gibi devam etmek. Çünkü boşanmalarda en çok yıprananlar çocuklar oluyor. Ya da her şeye rağmen boşanmak. İnşallah kendin için en doğru kararı verirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılİnan kızım olmasa giderim kızım 10 aylık baba diyor babasının arkasından ağlıyor babasına çok düşkün inanılmaz şimdi ben kızımı nasıl babasından koparirim sence çocuğun piskilojisi bozulmaz mi 🙄 çok zor sanıyorlar ki kolay hemen boşan demek kolay
- +1 yıl
Ama boşanmasan da senin psiklojin bozulur bence. Kızın daha çok küçük olduğu için onunla güzel bir şekilde ilgilensen pek etkilenmez bence. Çünkü büyüyünce illaki sizin aranızda bir şey olduğunu fark edecek. Bu onu daha çok yıpratır. Ama babası da ona değer veriyorsa onunla da bağını koparmasın bence. Baba sevgisi de önemli çünkü
Soran+1 yılKızımı sana bırakmam diyor zaten 😔 ben ailemin yanına gidersem ailem başka şehirde babası onu nasıl görecek etkilenmez diyonuz ama 10 aylık 11 olucak yakında bir tek baba diyor hala ardından ağlıyor ağlıyor falan mesele baba geliyor faln diyorum susuyor gelde bu bebeği babadan kopart o benim canim herşeyim ama babasına daha düşkün kız çocukları babasına daha düşkün oluyor bilmiyorum çok Zor 😔
- +1 yıl
O zmn eşine o kızla konuşmayı bırakmazsa kızını da alıp onu bırakacağını söyle. Kızını senden alamayacağını, elimde konuştuğun kişinin mesajları var bunu mahkemeye veririm falan de. Yani biraz onu kendi ve kızının yokluğu ile korkutmaya çalış. Hiç olmayacak gibiside bir aile büyüğünden yardım iste
+1 yılAklını başına alana kadar onla konuşmayı kes aynı yatakta yatmayın gerekirse annenin evine git bir kaç gün ama boşanmayı hemen düşünme. Yuva kolay kurulmuyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sen başka erkekle konuşuyor olsaydın sence tepkisi ne olurdu. ya da dur söyleme. Eşin karakter siz birisi 🤷♂️
24 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben ne sosyal Medyan bile yok
Soran+1 yılBaşka seçenek yok zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılevlı adam ne dıye eskı sevgılısı ıle bunu yapar keske cocugun olmasaydı.
bu yapıldı ıse ılerkı yıllarda da baska seyler olur cunku ipi sen verdın .
ffm takılın dıyecem ama sana gunah.00 Yorumla Bence bak yerinde olsam evi terkederdim gotsin onla mutlu olsun
Sen bir erkege yazsan neler yapardi bunu sana yapmaya hakki yok02 Yorumla
Soran+1 yılAynen yok tabi morelim bozuldu ya 😔
+1 yılBu seninle mecburiyetten evlendiği anlmına gelir kocan girdiği yanlış yolu doğru sanıyor kolay kolay da çıkmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen 😔
- +1 yıl
Görücü usulümü
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılNet bi sınır çiz. Seni kaybedeceğini düşünmeli. Eğer kızla konuşmaya devam etmeyi seçerse boşanmaya kadar bile götür (kaybetme korkusunu yaşasın diye). Yani kıymetini anlamalı. Diğer kıza aşıksa zaten hala senin için çabalamayacaktır.
03 Yorumla
Soran+1 yılDedim ben aradaki engel bensem giderim sen evlen o kızla sen olsansa olmasanda ben onla evlenmicem diyor
Cevap sahibi+1 yılTamam işte sizi kaybetsin. Kısa konuşun artık eskisi gibi ilgilenmeyin soğudunuzu belli edin diğer türlü sıkıntı kızı çok düşünüyosa alsın eve beslesin saçmalık bu
Soran+1 yılZaten 1 aydır sogukum ona ben
+1 yılAblacım şu an kızın nerde sen de o adamda mı bana söylersen yardımcı olurum
02 Yorumla
Soran+1 yılKızım eşimde kaynanamlarla birlikte kalıyoruz şu an o bakıyor
- +1 yıl
Kaynanan ne diyor bu işe
Kusura bakma ama biraz sallamış gibisin
Gerçek ise bu dediğin yol ver kadınlığını ayaklar altına alma hiç bir kadın bunu hak etmez00 YorumlaBosan ya da sende baska erkklerle konus gozune soka soka
02 Yorumla
Soran+1 yılYapamam ben
Mesajlasmada aldatma. Soguk davran, yuz verme sen adam olana kadar bana yaklasma de
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
Soran+1 yıl1 aydan beri sogukum zaten şimdi başka şehire gidicek çalışmaya 2 ay yanımda olmicak bol bol konuşur kızla 😔
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Delirme sakin ol oncelikle zor bı surecten geçiyorsun kocanın yaptığı pek kabullenebilinen bı şey değilse de sinirlenirsen her şey daha kotu olur sakin kalıp doğru adımlar atmaya calis
04 Yorumla
Soran+1 yılNapim😔
Soran+1 yılTabikide kızımız var kim ister kızı babasız büyüsün
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. aldatılıyorsun en azından duygusal olarak boşan
Kızımı sana bırakmam diyor zaten o bırakmasın hakim sana verir00 Yorumla
+1 yılDefolsun gitsin bitmis o is niye dusersiniz böyle o.. çocuklarina hala anlamış değilim
00 Yorumla
+1 yılO ayağı geçsin o erkek ateşle barut yanyana durmaz
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın tabii ki ne yapacağım diye sormana bile gerek yok
00 Yorumla
+1 yılSen niye evlendin o zaman a. cik desene şuna niye hayatımı karartıyosun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılya adam olup unutacak ya da sen unutacak ayrıl ya bu dertler çekilir mi yazık insana
00 Yorumla Ailenize söyleyin engel olsun buna hatta sosyal medyasını kapatın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇüş yani ben bile okurken sinirlendim şu an
Tavrını koy sende kıza ulaş kızla görüş eşinden uzak durması için konuş birseyler yap ama durma boş04 Yorumla
Soran+1 yılKıza ulaşıcam haklısın
Cevap sahibi+1 yılGerekirse kızın ailesi ile bile iletişime geç belki korkup geri cekılebilir sonuçta hos olmayan bir durum adının evli biri ile anılmasını istemez oda
Soran+1 yılBunu yaparsam eşim kızar
Cevap sahibi+1 yılSen söylemede bi şekilde kızın ailesine bildir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sen onun yanında durmaya devam ettiğin sürece seninle olmaya devam etmeyeceğim de. Eşini ve kızını seçmek zorunda seçmezsede terk et gitsin
00 YorumlaBu evlilik uzun sürmez 💁 yanında olacak insan mi kalmamış da eşin oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yanı 😔
+1 yılbu hikayede yanan sen olmuşsun ne yazikki.. boşanmak istediğini söyle bu şekilde yasanmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istemiyor ki yuva yıkmak istiyorsun diyor beni suçluyor ben evde değilim arkadaşıma geldim
- +1 yıl
gerçekten çok saçma
Soran+1 yılO istiyor mi eski sevgilisiyle konuşsun ben evde oturayım yuvayı ben yıkıyorum tabi
- +1 yıl
sana rağmen eski sevgiliyle konuşmak ihanenete giriyor bence
+1 yılAldattığı İÇİN tazminat davası aç donuna kadar alıp boşa gitsin hayatına bak
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte kabul etmiyor ki 🙄 kalbim ondaysa aldatma değil kalp bu diyor hiç utanmıyor inan hiç hayattan soğudum
+1 yılİlişkiyi bitirmemişsin bence gurursuz bir insan değilsin sonuçta.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvden gittim arkadaşımda kalıyorum
+1 yılRahatlığa bak ya insan en başta doğru insanı seçmeli..
02 Yorumla
Soran+1 yılNapim kardeşim adam o kızı sevmiş sevdiğine kimse kavuşmiyor diyo delirmek için iş
- +1 yıl
Sevmiş etmişde evli barklı çoluk çocuk var nasıl olur hala görüşmek etmek..
+1 yılEş seçimini başta doğru yapacaksın ki sonradan ahh demeyesin.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ne bilim madem o kızı seviyordu Niye benlen evlendi
- +1 yıl
Ben ne bilim yok. Hiç büyük sözüde mi dinlemezsiniz siz. Hem sen evlenmeden önce bu adamı tanımadın mı? Daha önceden bu kızı sana bahsetmiş olmalı.
Soran+1 yılBiz görücü usulü evlendik 2 hafta içerisinde evlendik sevgi saygı olsun Yeter dedik oda çok sıcak davranıyordu bana hemen kaynaştik geçmiş geçmişte kaldı dedi hep
Sende iyi bir erkek bulup aynısını yap. Nasıl oluyormuş bakalım
04 Yorumla
Soran+1 yılBen yapamam erkekler için kolay ben bir anneyim
Soran+1 yılBenim hesapim bile yok
+1 yılBu seni ilgilendirmez ki arkadaş kalabilirler.
02 Yorumla- +1 yıl
Gevşek misin sen
Soran+1 yılNasıl ilgilendirmez kocam eski sevgilisiyle arkadaş kalmak ne
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Boşanacaksın.
04 Yorumla
Soran+1 yılDemesi kolay kızım nolcak
- +1 yıl
Polise git de böyle böyle dayan kapıya verirler ablacım sana
Soran+1 yıl@gamzesu2121 ben yapamam kızımı alip nereye gidicem bende para yok evden çıktım arkadaşmda kalıyorum kızımı vermediler
- +1 yıl
Sığınma evine abla
+1 yılBunun önüne geçemezsin maalesef
01 Yorumla
Soran+1 yılZamanla illa o kadından kopacak nereye kadar böyle devam edicek
+1 yılOzmn seninle niye evlenmis güzel kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılBende diyorum 😔ama işte
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış bir şey o zaman gidip onla evlen sevmiş
05 Yorumla
Soran+1 yılNe onla oluyordu ne onsuz diyor çok yoruldum bittirdm ve senle evlendim diyor
- +1 yıl
İroni bu sanırım
Soran+1 yılKeşke olsa eski sevgilisini unutmadan benle evlenmiş işte yuvam olsun çocuklarım olsun istedim diyor 😔😔 hiç anlamadım ya hiç hiccc
- +1 yıl
Senin günahın ne peki, o çocuğunun vebali ne olacak bu yuva yıkılırsa, senin yaşadıkların neden. Bu işi kendi batırmış, kendi temizleyecek, sen boşuna kendini yıpratıyorsun için için... oysa onun yıpranmasi çözüm aramasi gerek senin değil...
- +1 yıl
Kurcaladıkça başka şeyler çıkıyor kurcalama o zaman
Yaaa bi s. krsn gitsin.
00 Yorumlasende eskısıyle mesajlas
04 Yorumla
Soran+1 yılBana yakışmaz ben anneyim
Soran+1 yılNapim kardeşim nasıl mantık bu ben kadınım utanırım orspu değilim ben
bu nasıl iğrençlik la bu kadarı da olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılMalaesef 😔
- Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılKıçına tekmeyi ahahahahah
00 Yorumla
+1 yılaldatma boşanma sebebidir
00 YorumlaBoşanma sebebi sana birşey sormak istiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılSor😔
Soran+1 yılOlmaz burdan sor
Terbiyesiz adam
05 Yorumla
Soran+1 yılArıyor şimdi eve dön diyor yuvayı yıkmak mi istiyorsun hiç mi kızımızı düşünmüyorsun diyor beni suçluyor
Soran+1 yılYa çok iyi bir baba banada çok iyi bir eşdi inan mutlu mesut yaşıyorduk öğrendim ki eski sevgilisinle konuşuyormuş şok oldum hiç yansıtmadi anlamadım
Soran+1 yılAynen ama kalbim acıyor yanındaki benken aklındaki eski sevgilisi olur diye öylede olmuş zaten 😔
+1 yılÇok yanlış
02 Yorumla
Soran+1 yılMalasef 😔
- +1 yıl
Inşallah bir an önce yaptığı yanlışın farkına varır
+1 yılherhalde eski eşin
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
+1 yılAçıkca incindiğini ve rahatsız olduğunu ifade et
01 Yorumla
Soran+1 yılEtmem mi 🙄 çok şeyler yaşanmış öğrendim
Ağzına sıç bu kadar tatlım
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyor ki canım neler diyorum kiskanmana gerek yok ben onu görmüyorum ki diyor arkadaşım o diyor
LAN SİZ MAL MISINIZ NİYE HERKES SALAK AMKKKK
01 Yorumla
Soran+1 yılSalak değilim yoruldum napim sen söyle istersen git diyor kızımı vermem diyor ben ailemle konuşmuyorum nereye gitcem Allah aşkına herşey kolay saniyonuz
+1 yılYuh ya. Allah yardımcın olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılMalaesef 😔
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Savunmaya bak haha😂
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben o kıza aşıktım diyod kabul ediyor biz senle sevgi saygı mantık vardı diyor sen kızımın annesinin diyor seni sevmez olurmuyum o kızı ben çok üzdüm diyor
Soran+1 yılBoşanmak istemiyor kızım benle kalır gidersen diyor😔
+1 yılAyrıl ondan derhal
07 Yorumla
Soran+1 yılKolay değil
- +1 yıl
Baskasına asık olan konusan kisiyle evli kalmak? Cıldırdın mı sen konus bakalım baska erkekle ne diycek
Soran+1 yılSevdiğine kim kavuşabiliyor ki dedi uzun uzun konuştuk o kızı sevdim ama olmadı dedi onla çok yoruldum ayrıldık karşıma sen çıktın benim için doğru kişi sendin evlendik hemen diyor sonra kıza mesaj attım hakkını helal et yazdım diyor aramızda birşey yok artık benim kızım var ailem var diyor ama kız beni hala çok seviyor ve onu üzmek istemediğim için artık yazma diyemiyorum diyor 😔
- +1 yıl
Karaktersiz bahaneye bak sen de buna inandın mı cidden kızım kafayı yeme boşa gitsin saf mısın
- +1 yıl
BAcım trollsun anladık good night
Soran+1 yılKeşke trol olsa ben kaç soru paylaştım burda delirdim ben ya şimdi sakinim saniyorsunuz ben şok oldum onların mesajlarını görünce ben geceden sabaha kadar gözümi kırmadım mesajları okudum sustum sonra hesap sordum adam çok rahat ben seni aldatmadim ki diyor napim sen söyle uyuyamıyorum artık kızımla uyuyorum artık
Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Ayrıl daha soruyor musun
00 YorumlaSana kurs vermeliyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle çocuğa, lan evliyiz de.
03 Yorumla
Soran+1 yılKime
- +1 yıl
eşine
- +1 yıl
(detayı okumadım)
- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri