Sevgilim eski sevgilisiyle konuşuyor?

yaklaşık 2 buçuk yıllık bir ilişkim var ve ilişkimizin başında birbirimize eski ilişkilerimizden bahsettiğimiz sırada bana anlattığı bir ilişkisi vardı. en uzun süren ilişkisinin bu olduğunu ve diğerlerinden daha farklı olduğunu o zaman anlamıştım ama aralarında hiçbir şey olmadığına bir şekilde ikna olmuştum. bir gün onun wp sohbetlerinde dolaştığı sırada eski sevgilisiyle olan bir sohbet gördüm ve onun olmadığı bir an gizlice sohbeti okudum. sevgilim eski sevgilisine hâlâ onun için özel olduğunu ama ona karşı eskisi gibi duygusal anlamda bir şeyler hissetmediğini yazmıştı. sohbette kendi ismimi arattıktan sonra 2 3 tane mesaj buldum. exi bir iki kere hala benimle olup olmadığını sormuştu ve sevgilim beraber ve mutlu olduğumuzu yazmıştı. bunlar dışında birkaç kere konuşmuşlar sevgilim bazı konularda ondan fikir almış havadan sudan sohbet etmişlerdi. sohbetin sonuna geldiğimde exinin onu engellemiş olduğunu ve sevgilimin de bir daha ulaşmaya çalışmadığını gördüm. durumu doğru olmayan yollarla öğrendiğimden sevgilime de konusunu hiç açamadım ve böyle kaldı. birkaç ay sonra duşta olduğu bi sırada wp sohbetlerini kontrol ettim tekrar ve o kişiyle ilgili hiçbir şey bulamadım tüm mesajları silmişti. bu konuyla ilgili siz ne düşünüyorsunuz ve siz olsaydınız ne yapardınız?

Sevgilim eski sevgilisiyle konuşuyor?