Erkekler neden doyumsuz? Neden Bir kadına sahip olduklarinda diğer bir kadına ihtiyaç duyuyorlar?

Gözleri hep disarda. Güzel bir kız görünce mutlaka bakiyolar. bir kız ilgilense hemen kendilerini o kıza birakabiliolar sevgilileri olsa bile. Ne için uğraşıyoruz ki biz? Sadık olmak için bazen kendimi hayattan bile soyutluyorum ama onlar Hayır cabalamayi geç kız bulsak da bassak die mantık güdüolar. Bizi tavlamak için herşeyi yapiolar ama tavladiktan sonra hiç bir onemimiz kalmio bıktım artık.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar öncelikle şunu aciklayayim. Ben asla ve asla zuppe pic tiplerle çıkmadım. Kalbi iyi olsun dedim hep. Etrafimdakiler ailem erkek arkdaslarimin bana görünüş ve kültür olarak yakismadigini ima ettiklerinde bile onlara ağzının payını veriyordum. Hayatımdaki insanların genelde ilki olmusumdur. Asosyal çekingen agirbasli erkeklerdi. Çıktığımda onları el üstünde tuttum hep hertürlü fanteziyi yaşattım. Sevgililerimin erkek arkadaslari onlara hep sansli olduğunu soylerlerdi hatta.
Güncellemeler
+1 yıl
Ama onlar yine de başka kizlara bakabiliolardi disarda. Tamam fiziksel bir Aldatilma yasamadim hiç. Ama neden bakiosun ki ben zaten disardaki her erkeğin bakabilecegi kadar iddialı bir kızım. hiç gözüm dışarda olmadı. Hiç başkası için onu kirmadim. Onun onurunu ayaklar altina almadım. Ama onlar bunu yaptı. Defolup gitseydi hayatimdan daha iyiydi ben bunu mu hakettim? Lütfen bu yazdıklarıma göre cevaplayin
Erkekler neden doyumsuz? Neden Bir kadına sahip olduklarinda diğer bir kadına ihtiyaç duyuyorlar?