Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadınlar tek erkek ile yetiniyorken, erkek ve kadın sayısı eşitse, erkekler nasıl bir sürü kadınla beraber oluyor acaba? Sadece kadınlar çaktırmıyor erkekler gibi ulu orta iş yapmıyor. Yoksa sayı eşit zaten mantıken de öyle olmak zorunda.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an hemcinslerin erkeklere fark atıyor adam çalışmaktan ve yoğunluktan fırsat bulamazken kadınlar hem kocasının haricinde sevgilisi var artı ayrı fucbodysi var artı sanalda show yapıyorlar neler neler çocuğunun yanında açan kadın vardı çevremde şahit olduklarım ve programlarda gördüklerim bunların niceleri
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Merak etme Kadınlarda aynı. Artık bir çok kişinin karakteri geniş. Bunu giyim tarzından da, konuşmasından da anlarsın
Bazılarının derdi Eş bulmak değil maalesef.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
+1 yılErkeklerin böyle olmasının nedenini bilim hormonlar olarak tanımlıyor.
00 Yorumla
+1 yılBiyolojik olarak bakmak lazım. Erkekler hergün 100 milyon sperm üretiyor ve bu spermlerin ömrü sadece birkaç hafta; bu sürede bunu gen aktarımı için bir çok dişiye dağıtması lazım. Kadınların ise ömrü boyunca toplamda 400 küsur tane yumurtası var, her ay döllenmeyen yumurtası regl ile atılır. Bu nedenle de kadının en iyi erkeği (zengin, yakışıklı, güçlü,.. vb.) seçme nedeni de aslında çok kıymetli olan bu yumurtanın iyi bir erkek tarafından döllenmesi isteğidir. İçgüdüsel olarak erkekler hep daha fazla kadın isterken, kadınlar hep daha iyi erkek ister ve en iyisini seçmeye çalışır.
113 Yorumla- +1 yıl
ne alaka hayvan bile tek eşli ama onlarda da durum aynı
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan en yakın akrabalarımız olan primatlar asla tek eşli değildir. Hangi hayvanlardan bahsediyorsunuz?
- +1 yıl
kumru, sevda kuşu, penguen...
- +1 yıl
maymun nasıl akraban olabilir ya hangi mantık bu
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan onlar kuşlar, memeli değiller ;)
- +1 yıl
fillerde tek eşli
- +1 yıl
daha çok vardı da şu an aklıma gelmedi
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan fillerin tek eşli olduğunu ilk kez duyuyorum :)
- +1 yıl
bi emin olmak için bakayım ya
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan araştırıp benimle de paylaştığınız için teşekkürler. Filler olmasa da aralarında, görmüş oldum diğer türleri.
- +1 yıl
evet bilgi bulamadım
- +1 yıl
Bizi o hayvan akrabalarımızdan ayıran özelliğimiz var ama akıl ve irade. O yüzden aklını kullanan herkes tek eşli kullanamayan çok eşli o da hayvanlara vergi
+1 yılKadınlarda tek erkekle yetinemez oldu artik..
00 Yorumla
+1 yılBu maalesef erkeklerin kendi hemcinslerine yıkmış olduğu bir algı. Gerek sosyal mecralar dergiler platformlar vs çekilen filmlerin içeriği. Aldatmanın kadını erkeği yok.
228 Yorumla- +1 yıl
Sadık erkeği hakedecek kız var mı ki
- +1 yıl
Böyle düşünüyorsan sadık kadını hakedecek erkekte yok o zaman.
- +1 yıl
@Yaşayabilmerem Kendini bu kadar da yüksekte görme. Sen sadık olmazsan başkası olur. İnsanlar iyi de çıkabilir kötü de. Kadın da erkeğe muhtaçtır erkek de kadına muhtaçtır.
- +1 yıl
Karakterli namuslu sadakatli olmak bizde itici duruyor kadınlarda çekici duruyor yani siz kötü adam seviyorsunuz biz iyi kadın seviyoruz
- +1 yıl
Erkekler sadık kadın ister kadınlar sadık erkek istemez inanmıyorsan bilim de bunu diyor psikologlarda diyor
- +1 yıl
@Yaşayabilmerem Ben bunu diyenlerin çok nadir olduğunu o insanların da çocukluklarına inilmesi gerektiği taraftarıyım çok normal değiller bunu savunan insanlar alınma ama. Bu dünyada iyilik kötülük dengesi yaratılan her şeyin üstündedir ne ekersen onu biçersin. Ama senin iyi bir insan olduğunu düşünmüyorum çokta uzatmaya gerek yok böyle bir ruh için.
- +1 yıl
Çok nadir mi? Komiksin
- +1 yıl
@Yaşayabilmerem Evet öyle ve bu insanların kendi psikolojilerinde sıkıntı var ve kendileri sapkınlar. Ve demin sadakati hakedecek olan var mı ki deyip şimdi böyle konuşman. Neyse habis ruhlu insan sen bu kafa ile yaşamaya devam et hayat senin çekeceğin ilahi ceza ve karma da senin iyi geceler.
- +1 yıl
Psikolog buse aydın var youtubeda kadınlar güvenilir sadık karakteri iyi erkekten sıkılır dedi
- +1 yıl
Bayadır takip ediyorum kendisini kızlar hakkında bütün gerçekleri anlatıyor erkeklere. Bu site ve o kadın sayenizde ne halt olduğunu anladım kızların
- +1 yıl
ona bakarsak erkeklerde nerde yalancı flörtöz kaba paragöz kız varsa onunla oluyor
- +1 yıl
@Yaşayabilmerem O zaman o buse aydına o diplomayı veren kuruma bakmak lazım. Sen gerçekten her doktor olanın iyi olduğuna inanıyor musun? Doktor olup insan öldüren yok mu doktor olup güvenilir gözüküp organ çalan yok mu? Belki popüler olmak için yaptı ilgi çekmek için yaptı. Ya insan ruhu ve insanlar o kadar göründüklerinden farklı ki bir gerçek yüzlerini görsen tanıyorum dediklerinin inanamazsın. Eğer bu kadından etkilenip böyle konuştuysan sözlerim geri alıyorum.
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan düzgün kız yok ki
- +1 yıl
düzgün erkekte yok ona bakarsak 1000 tane örnek sıralarım buraya
- +1 yıl
Sadece o kadın değil her yerde millet diyor düzgün kız yok hepsi verici. Serseri erkek seviyorlar falan diyor herkes
- +1 yıl
erkeklerde paragöz kadın seviyor
- +1 yıl
erkekten nude istesen hepsi sıraya dizilir öyle de utanma yoksunusunuz
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan Ay şu terbiyesiz kötü adamla muhatap bile olma şu üslubuna bak. Zaman kaybı boş ver. Psikolog diye paylaştığının yüzüne baktığında bile kadın düşmanlığını sezebiliyorum. Erkekler de aynı şekilde kötü kadınlarla evleniyorlar o mantıkla çok yakınımdan da bizzat kendi yaşadığım bir örnek var. Verici merici demiş terbiyesiz sanki kendisi 5 vakit namaz kılıp edebiyle kadınla bir şey yaşamadan duranlardan. Şimdi erkeğe serbest deyip Kuran-ı Kerimede şirk koşar bunların dindarlığı insanlığı bu kadar. Sözlerimi geri almıştım tekrar geri alıyorum sen kesinlikle ruhu pis bir adamsın daha da muhatap olmucam. Seni engellemek istemiyorum yorumumdan git o yüzden. Güzel güzel söylüyorum bak.
- +1 yıl
Kadın feminist değil diye mi kadın düşmanı oluyor ? Kadın gerçeklerden bahsetmiş her kadın feminist olmak zorunda değil
- +1 yıl
Erkekler kötü kadın sevmiyor
- +1 yıl
@Yaşayabilmerem Feministliğin tanımını biliyor musunuz? Bilmediğinize çok eminim. Ve son kez sizden ricam demin ki kullandığınız üsluptan dolayı yorumuma yazmaya devam etmeyin lütfen.
- +1 yıl
@Yaşayabilmerem Ve az önce ben birisine de dedim sadece erkekler değil kadınlar da aldatıyor ama erkeklerin üzerine bu imajı yıkan yine erkeklerin kendisi kusura bakmayın herkes kendi hemcinsine yapıyor kötülüğü.
- +1 yıl
Feminist kadınlar erkek düşmanı oluyor hep
- +1 yıl
Özür dilerim
- +1 yıl
@Yaşayabilmerem Erkekler kötü kadın sevmiyor mu? Ya ben erkek kardeşine kız arkadaşım barlarda önüne gelen erkekle dans ediyor diye anlatıp sonra o kızla evleneni de gördüm. Ayrıca o kızın kardeşinde gözü olduğu apaçık ortadayken o kızı o eve o haneye gelin diye sokan adam da gördüm. Ama olayın içinde bir tane de ahlaksız bir kadın var ahlaksız erkekte var. Genellemeler yanlış kabul edelim.
- +1 yıl
🤝
- +1 yıl
@Yaşayabilmerem Önemli değil. Onlar gerçek feminist değil ve ben feministlik denilen bir şeye inanmıyorum kadın birliğine inanmıyorum. Kadınlar en ufak bir hasetlikte kıskançlıkta kendileri hemcinslerinin kuyusunu kazarlar. Her kadın değil tabiki de ama yapanlar da çok.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar mı tek erkekle yetiniyor sen buradaki bazı kızların sorduğu akıl almaz sorulara hiç denk gelmedin sanırım, bak dikkatini çekerim "BAZI" dedim, senin gibi "GENELLEME" yaparak tüm kadınları hedef göstermedim!!! 👌👌👌
10 Yorumla
+1 yılBiz duygusal varliklariz Sevelim Sevilelim istiyoruz..
Yüregimize dokunani sahibleniyoruz..
Erkeklerinkini cözemedim! ve kendimide yormak istiyorum.. 🤷🏻♀️00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkeklerde kızlarda sanal ortamda çok fazla seçenekle karşılaşınca sapıttılar. İlişki nedir unuttular, paso değiştiriyorlar
10 YorumlaGenelleme yapanlar neden genelleme yapmaktan vazgeçemiyor?
Kişilikle ilgili durumları genel yorumlayamayız.10 Yorumlabunu diyen kim sen. kim demiş kadınlar tek erkekle yetiniyor artık vites yükseltti kadınlar enaz üç erkeği idare ediyorlar çok yakın şahidim.
00 Yorumla
+1 yılBen öyle değilim. Tek kadın ile ömür boyu bir hayat sürebilirim ama çok kriter belirlediğim için kafama göre birini bulmam milyarda 1 gibi bir şey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü değer bilmiyorlar bilmedikleri icinde hep daha fazlasini istiyorlar istedikleri suredede daha beterlerini buluyorlar (erkekler)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılHangi kadınmış o tek erkekle idare ederim diyen 😂 Kadınlar çok eşlilikte bayrak taşıyor şuanda.
00 Yorumla
+1 yılartık aldatmaz rakamları neredeyse eşit erkekler yüzde 54 kadınlarda yüzde 45 bundan sonra sadık olmak falan yok hak eden erkekte yok
00 Yorumla
+1 yılErkek var erkek var kadın var kadın var genelleme yapamazsin asla kişilik meselesi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılOmurgasız olanlar kompleksli olanlar öyledir herkes aynı değildir
10 Yorumla
+1 yılKarakter yoksunu olan kişi için normal... Kadını erkeği yok bu durumun
10 Yorumla
+1 yılKızlarda aynı durum var bana 1 tane olsun başımın Tacı Yaparım
00 YorumlaKadınların libidosu genelde daha düşük ondan dolayı
043 Yorumla- +1 yıl
alakası yok
- +1 yıl
Nasıl yok görüyoruz hangi cinsin daha istekli olduğunu
- +1 yıl
İstediği randumanı alamıyodur kadınlar herkese azmaz susun ya erkolar kapatılabilir mi
- +1 yıl
@betüşşşnur bizde sadece güzel ve fiziği iyi kızlara azıyoruz zaten sksksj
- +1 yıl
Çirkin kizlarla muhattap olan yok
- +1 yıl
Heee öyle
- +1 yıl
@betüşşşnur evet öyle o yüzden çirkin kızlar da orzbu olmayı tercih ediyor erkekler ilgi göstersin diye
- +1 yıl
@betüşşşnur güzeller de orzbu oluyor gerçi fark etmiyor kızlar aynı zaten
- +1 yıl
Sizde güzel kardeşim oluyosunuz aşko onu napçaz ya da kardeşim
- +1 yıl
ya uyg küfürleri imanlı yapıyor
- +1 yıl
@betüşşşnur puhahaaa
- +1 yıl
jigølo oluyonuz sizde aynı mantık
- +1 yıl
ne alaka aldatma rakamları neredeyse eşitlendi kadınlarda erkeklerden memnun değil
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan kaşar kadın çok var çünkü namus yoksunları
- +1 yıl
ya aldatmayı kadında yapıyo erkek de kadına kaşar deme libido apayrı bir şey libido fazla diye aldatma olmaz ayrılır bu kadar basit aldatan erkek de cebimde kalsın bir köşede dursun hesabı yapar
- +1 yıl
adamda evli kadın seviyor demek ki kuyruk sallayan zkrsin kimse yok demez buna
- +1 yıl
anan kadar kşr kimse yok
- +1 yıl
babana yazık
- +1 yıl
Ya sen ne diyon ya
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan kaşarlık senin sülalede var orzbu gappe
- +1 yıl
@betüşşşnur aldatan kadın kaşardır
- +1 yıl
0rp anandır göť veren dlyrrak
- +1 yıl
git jigøloluğunu başka yerde yap
- +1 yıl
Aldatan erkek nedir çok merak ettim bir söylesene
- +1 yıl
Kadın rakı masasındaki rakıdır herkes ona ulaşmaya çalışır erkek de masadaki mezedir gelen giden çatallar.
- +1 yıl
yediremiyorlar işte
- +1 yıl
erkekten nude istesen hepsi sıraya dizilir yüzsüzler
- +1 yıl
Sonra bizde o nudeleri gruplara dağıtırız sşdndidmdğkfğdkf
- +1 yıl
🤣🤣👌
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan sitenin en aptal kullanıcısı sensin yemin ederim tipine sokuyum senin
- +1 yıl
@betüşşşnur erkeğin değil de kızın nudeleri işe yarıyor daha çok. Anne babanız mesela görse nudelerinizi nolur acaba?
- +1 yıl
@betüşşşnur valla seks için ulaşmak istiyoruz vajina hepinizde var meme kalça da hepinizde var
- +1 yıl
Cinsel objesiniz erkekler için
- +1 yıl
Bizim içinde siz cinsel objesiniz seninle sevgili olan kıza acıyorum böyle düşünceli bir insanla ben yapamam sen ömrün hayatın boyunca sevilmemişsin ve sevilmeyi hajetmiyorsun
- +1 yıl
@betüşşşnur sevgi aşk değil seks arıyorum zaten
- +1 yıl
Ne kadar iticü ve iğrenç bir muhabbet dönmüş burada. Ya arkadaş güzelce bir yorum yaptım şuraya ve kimseye nenhakaret ettim ne de rencide ettim ama birbirinize etmediğiniz hakaret kalmamış. Bir erkek olarak kadınlar benimmiçin çoo değerlidir ve hep de öyle kalacak. Ama bahaettiğim libido düşüklüğü biraz da toplumsal baskından kaynaklı ve bunda evliliklerde olumsuz etkiliyor. Bunun tam tersi olanndurumlar da var kadının daha arzulu olduğu. Ahh ama öylesi bize denk gelmez işte
- +1 yıl
Bu yorumkarda tek bir tane pis düşünceli var kendini bilir o
- +1 yıl
sen kendi tipine bak orangutan beyinli
- +1 yıl
o kafayla sana ancak kenar mahalle insanları bakar
- +1 yıl
sen ona layıksın
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılYoo kızları da görüyoruz bin tane erkeği peşine takmış giden
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç sevgilim olmadı ciddi ilişki insanıyım. Yani genelleme yapma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Her erkek aynı değil benim hayatımda 1 kadın olsun ömür boyu onla yetinirim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadınlar yetiniyo değil bence bu
Birine baglaniyor daha cok
Veya libidosu düşük sadece duygusal ihtiyacı için sevgili oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar daha çok aldatıyor tv lerde ve çevremde ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü erkek yapar elinin kiri olur, kadın yapar o*rospu olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKAdınlarda birden fazla erkek ile oluyor, Daha aktif veya farklı diyerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl7 kocalı falan mı olmak istiyorsun yani, anlamadım?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende tam tersi gözlem içerisindeyim
Kadınlar neden sürekli illaki bir yedekle geziyor?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadınla konuşuyorum kadın evli ve 3 tane f*ck var
04 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
Cevap sahibi+1 yılMesele cinsiyet değil yani
- +1 yıl
Mesele karakter
Cevap sahibi+1 yıl@betüşşşnur kesinlikle
+1 yılsen başka devirde kalmışsın artık her şey çok değişti
00 Yorumla
+1 yılErkekler çirkin çünkü heryerde çok gakışıklı erkek yok etraf güzel kadın dolu
20 YorumlaBen ve sevgilim tek esli degiliz ve kim soyledi bu kurali? Boyle birsey yok uyduruyorsun
00 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlar sadakat ne demek biliyorlar erkekler kimin kapısı açıksa oraya gidiyor
00 Yorumla
+1 yılKim demiş? Kadın ya da erkekle ilgisi yok bu durumun.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü erkek en güzeli değil bütün güzelleri ister
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar da öyle yalnız :D
3156 Yorumla- +1 yıl
Aldatan kadın namussuzdur
Cevap sahibi+1 yıl@Yaşayabilmerem Nerenle okuyorsun sen?
- +1 yıl
Sen genelleme yaparsan seni de dahil ederim
- +1 yıl
Aç kuran oku mümin kadınlar diye başlayan ayete bak bakalım allah müslüman kadınlara ne emretmiş
Cevap sahibi+1 yıl@Yaşayabilmerem Ya iyi değilsin cidden seninle muhatap olamam şu an :D
Cevap sahibi+1 yıl@Yaşayabilmerem Müslüman erkeklere de aynısını emretmiş bahsettiğin kuran sadece kadınlara indirilmedi. İşine bak hadi
- +1 yıl
Sen iyi değilsin lafı değiştirme kıçını kıvırır gibi lafı da kıvırma
- +1 yıl
Öncelik sizde ama siz namuslu olmalısınız biz değil
Cevap sahibi+1 yıl@Yaşayabilmerem Deli yerin burası değil mazhar osmana doğru yol al hadi :D
- +1 yıl
Anca gülersin aptal
- +1 yıl
Sadakatli değiliz kadınlar olarak diye yorum yazıyorsun sonra kıvırıyorsun oynak aşağılık bir kızsın çünkü
Cevap sahibi+1 yıl@Yaşayabilmerem Senin gibi boş b*yinsizlere sadece gülünür de ondan :D
Cevap sahibi+1 yıl@Yaşayabilmerem Bak it bazı kadınlar da öyle dedim kör zihinsel
- +1 yıl
Beyinsiz mı mkodumun malı kendin öylesin daha genelleme yapmak ne demek onu bilmiyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Yaşayabilmerem Bu delinin hesabı nye silinmiyor? Kuyruk acın varsa bana yazma ciddiye almıyorum senin gibileri
- +1 yıl
Silinmez haklı olduğum için
Cevap sahibi+1 yıl@Yaşayabilmerem Öyle san :D Yorumlarda tüm kadınlara havlamış resmen :D Biri bile adam yerine koymamış ben de öyle yapayım en iyisi
- +1 yıl
Havlayan sizsiniz farkındaysan erkekler aldatıyor diye ağlamışlar hemcinslerin sjsjsj
- +1 yıl
20 yıllık karısının evine 4 yıllık sevgilisini getiren erkek çünkü sizin kadar göť veren yok dünyada
Cevap sahibi+1 yıl@zİstilacıTürİnsan Bu ciddiye alınacak biri değil he de geç aklı almaz :D
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan oğlum aç bak youteba adam karısını başka adamla basmış kaç tane haber var böyle
- +1 yıl
Valla genelleme yapıp da yok ben bazı demek istemiştim diyen sensin beyinsiz olduğun için beni kendin gibi zannediyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Yaşayabilmerem Aynen ondan :D
- +1 yıl
evlendiği kadını yıllarca aldatan erkekte var, eşinin kardeşiyle aldatanda var
- +1 yıl
Tam tersi kocasını başka kadınla basan kadın hiç yok mesela?
- +1 yıl
O yüzden bi tarafınızdan uydurmayın erkekler aldatıyor diye
- +1 yıl
Daha araştırsan dolu var böyle haberler ben bunları attım sadece
- +1 yıl
he hee yok yakalayıp şeyini kesen bile var en çok taylandda oluyordu sanırım bu
Cevap sahibi+1 yıl- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan lan tayland diyip durma benim attığım olaylar turkiyede
- +1 yıl
Erkekler yaparsa kendi evinde yapmaz ki sjja
Cevap sahibi+1 yıl@Yaşayabilmerem Şunun savunmasına bak kapasite bu işte ne yaparsın :D
- +1 yıl
al o zaman Türkiyeden olay
- +1 yıl
max erkek zekası ne bekliyon
Cevap sahibi+1 yıl@zİstilacıTürİnsan Bundan bir şey beklemiyordum zaten
- +1 yıl
Sürekli gülenlerde ciddiyet ve beyin olmaz
- +1 yıl
Türk kadını demek ki daha namussuzmuş türk erkeğine göre. Tayland diyorsunuz da bizene taylandlılardan? Turkiyeden örnekler aldım ben kudurmayın
- +1 yıl
Ve gördüğünüz gibi aldatan kadının sonu gebertilmekle bitiyor
Cevap sahibi+1 yıl@Yaşayabilmerem Sürekli gülmem sadece senin gibi acınası halde olanlara gülerim.
- +1 yıl
Acınası halde olan sensin kurduğun cümlenin nereye varacağını bilmiyorsun daha önce burada senle tartıştım gülen emoji atıp durdun en son mahkemeye şikayet edecektin güyya o sensin dimi
Cevap sahibi+1 yıl@Yaşayabilmerem Ayrıca benim aklım senin zavallı ağzına alınacak kadar küçük değil sabahtan beri g**t ediyorum hala akıllanmadı :D
- +1 yıl
Sen mi got ettin ikinizi de mala bağlamış gibi kudurttum türk kadınının ne olduğunu kanıtladım size işte
- +1 yıl
al sana has türk malı
Cevap sahibi+1 yıl@Yaşayabilmerem Yok ben değildim de artık kim benim gibi kudurttuysa hala aklından çıkarmamışsın :D
- +1 yıl
Yabancı kadınlar bile daha sadık daha namuslu sizden
- +1 yıl
erkekte evli kadına kuyruk sallamasın o zaman
- +1 yıl
asıl yabancı erkekler sizden namuslu
- +1 yıl
kendi ırkını kötülemiyor sizin gibi
- +1 yıl
sen erkek bile değilsin ama yaratık
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan atasözü vardı dişi köpek kuyruk sallarsa erkek köpek de peşinden koşar diye. Kadın orzbuysa erkek napsın
Cevap sahibi+1 yıl@zİstilacıTürİnsan Kuyruk acısı var boş ver bunun ne hale gelmiş o tipsizliğiyle aldatıla aldatıla :D
- +1 yıl
adam jigølosa kadın napsın o zaman
- +1 yıl
Yoo o malın sen olduğunu anladım zaten 3 4 ay önce falandı yine bir aldatma sorusuydu bunun gibi bir soruydu ve soran bendim
- +1 yıl
buna kız bakmıyor ondan kuduruyor
- +1 yıl
Demek ki sadakatsizlik çok hoşuna gitmiş
- +1 yıl
fazla kudurma hayvan barınağına şikayet ederim seni
Cevap sahibi+1 yıl@zİstilacıTürİnsan Aynen :D
- +1 yıl
siz 0rp erkekler anca bunu hak edersiniz
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan yabancı erkekler mi namuslu? Gawatın önde gidenleri çoğu
- +1 yıl
ulan onlar aşkı için neler yapıyor bizimkiler de harcamaları hesaplıyor
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan ağla erkek düşmanı seni sitede hep görüyorum sevgisiz ilgisiz kalmış eziksin
Cevap sahibi+1 yıl@zİstilacıTürİnsan Ben bunun tüm yazdıklarını sileceğim sen böyle yazdıkça bu yüz buluyor bir şey sanıyor kendini :D
- +1 yıl
Videoları izleyince kudurma kat sayınız arttı ama siz busunuz işte.
- +1 yıl
ben buna telefonu sokmazsam rahatlayamam
- +1 yıl
Türk kızı diyince herkes illallah ediyor
- +1 yıl
bende video attım sende ona kudurdun demek ki kendini illah falan mı sanıyon lan sen körpe
- +1 yıl
Türk erkeklerinden de uzak duruyorlar zaten
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Yaşayabilmerem Ağla sen hadi :D
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan emin misin rus kadınları ile gayet iyi anlaşıyoruz
- +1 yıl
senden aşağısı cehenném kuyusu
Cevap sahibi+1 yıl@zİstilacıTürİnsan Cidden bunu görmezden gelirsen bu adam sanıyor kendini :D
- +1 yıl
Yabancı erkekler türk kızlar hakkında arkadan veriyorlar diyormuş skskjs
- +1 yıl
evet para yoldurtma konusunda mükemmelsiniz 👌
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan senin attigin videoların çoğu açılmadı ve aldatan daha çok kadın var
- +1 yıl
mal ya hiç rus röportajlarını izlemedi herhalde hepsi İtalyan erkeği diyor Türk erkeklerinden korktuklarını söylüyor biride annesinin Türk erkekleri konusunda hep kötü şeyler anlattığını söylüyor
- +1 yıl
kendini kandırmış ya dkfkf
- +1 yıl
nerdr açılmadı lan yalancı
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan para yediririz ama seks için yediririz öyle bedavaya para yiyemezsiniz ilk önce seks
- +1 yıl
anca rusları yaparsınız köleler
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan ağlama rus kızlarıyla sevgili olan türk erkeği çok var
- +1 yıl
prensle evlenen Türk kızıda var kudurrr
- +1 yıl
siz anca ona buna verenle olursunuz
- +1 yıl
ona lâyıksınız
- +1 yıl
sonra aldatıyor diye ağlayın
- +1 yıl
ohhh iyi oluyor
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan anca rusları yaparız derken dünyanın en güzel kadınları onlar.
- +1 yıl
parayla elde edebilmek kolay olduğu için
- +1 yıl
ayrıca İngilizler daha güzel
- +1 yıl
Dediğim gibi yabancı erkekler hakkınızda arkadan veriyorlar basit kızlar diyorlar. Analqueen yani en iyi anal seks yapan anal kraliçesi diyor yabancı erkekler hakkınızda
- +1 yıl
ruslar içinde Türkler aynını diyor
- +1 yıl
hem yabancılarda ilişki yaşı 13 bunu herkes bilir kraliçe varsa onlardır yani
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan ona buna vermeyen türk kızı kaldı mı peki?
- +1 yıl
yüzde 60ı evlenmeden anne oluyor
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan prensle evlenen türk kızı mı var puahahaa
Cevap sahibi+1 yıl@zİstilacıTürİnsan Allah aşkına hangi rus bununla para karşılığı ile birlikte olsun? :D Kendini kandırıyor işte ayrıca bu zavallı için hemcinslerini küçümseme
- +1 yıl
demek ki ilişki yaşamayan Türk erkeği de yok
- +1 yıl
ya valla mal bu ya sinirim tepeme çıktı
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan yabancı kızlar vajinadan yapıyor ama siz anal seks ile ünlü olmuşsunuz öyle diyormuş yabancı erkekler
- +1 yıl
Mal gizli üye git araştır rus kızı türk erkeği yaz bakalım karşına ne çıkıyor
- +1 yıl
ondan mı prnlarda hep arkadan yapıyorlar
- +1 yıl
salk o sana mı bakcak smfmfk
Cevap sahibi+1 yıl@Yaşayabilmerem İşte o erkeklere sen dahil olamazsın :D
- +1 yıl
2020 yılında ruslar en çok yabancı damat olarak türk erkeğini almış
- +1 yıl
Moskova Nüfus İdaresi'nin verilerine göre Rusya'nın başkentinde yaşayan kadınlar geçtiğimiz yıl 81 Türk erkeğiyle evlenerek yabancı damat konusunda Türkiye'yi zirveye taşıdı. Türkiye'yi 63 kişiyle Nijerya izlemesi şaşırttı
- +1 yıl
yazdığı orana bak djdkfkf
- +1 yıl
şok üstüne şok
- +1 yıl
Olurum fakirim demedim ezikler
- +1 yıl
Ülke genelinde kadın erkek nüfusu birbirine çok yakın olmasına karşın Türkiye'de evlenen erkeklerin yabancı seçiminde Suriyelileri daha çok tercih ettiği, Türk kadınların ise en çok Almanlarla evlilik yaptığı belirlendi. 2016 yılında yabancı bir ülke erkeği ile evlenen 3 bin 777 Türk kadınına karşılık Türk erkekleri dışarıdan 22 bin 583 gelin getirdi. Yabancı gelinlerde 6 bin 495 gelinle Suriye ilk sırayı alırken, 2 bin 644 gelinle Almanya ikinci sırayı, 2 bin 170 gelinle de Azerbaycan 3. sırayı aldı. Aynı dönem içerisinde Türkiye'den Almanya bin 338, Suriye 377, Avusturya 291 gelin aldı
- +1 yıl
lan bunlar Rusla değil suri alıyormuş ya AHAHAHAHAH
Cevap sahibi+1 yıl@Yaşayabilmerem Kadınlar üstüne para verir seninle olmamak için ezikcik :D
- +1 yıl
Yabancı damatlar uyruklarına göre incelendiğinde, yabancı damatlar içinde %25,2 ile Alman damatlar birinci sırada yer aldı. Alman damatları %20,7 ile Suriyeli damatlar ve %5,5 ile Avusturyalı damatlar izledi.
Yabancı gelinler uyruklarına göre incelendiğinde, yabancı gelinler içinde %14,6 ile Suriyeli gelinler birinci sırada yer aldı. Suriyeli gelinleri %10,1 ile Azerbaycanlı gelinler ve %9,8 ile Özbek gelinler izledi. - +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan suriyeli kızların güzel olanları da var bekle aticam resim
- +1 yıl
ya hadi hadi Allah aşkına dkrnfkf
- +1 yıl
Suriyeli erkekler nasıl kara tipsizse kızlarının çoğu beyaz tenli parlak yüzlü güzel kızlar
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan ruslarla antalyada seks yapıyoruz merak etme sen her şey evlilik değil
- +1 yıl
Kurban olun yabancı kızlara sizden kimse memnun değil millet arkanızdan arkadan veriyorlar diye sallıyor sjsjjs
- +1 yıl
onlar âlâsını yapıyor boşuna sallamasın
- +1 yıl
sende atma kafandan koyu ten baskın gendir ki esmer tende çekici beyaz erkek mi olur
- +1 yıl
link açılmıyor
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan https://images.app.goo.gl/DNBvkJeYvRECDASR9
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan beyaz kızlar guzel oluyor rus kızları o yüzden güzeller
- +1 yıl
Türkler de beyaz o yüzden çekici gelmiyor
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan arap al o zaman
- +1 yıl
sevgilim kürt zaten size 1000 basar
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan kürt erkeklerinin zihniyet ve tip olarak arap erkeklerinden farkı yok
- +1 yıl
Senin sevgilin de yok bu arada. Nişanlıyım diye uyduruyorsun birde
- +1 yıl
uydurma gayet yakışıklı nazik kibar kürt erkekleri var tam kafa dengi çokta kürt arkadaşım oldu biriniz bile o kadar etmezsiniz
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan pkklı mısın?
- +1 yıl
Kürtler kim mk daha devletleri yok
- +1 yıl
yakında bizimde kalmıcak merak etme
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan askeri gücümüz var kalır kalır merak etme. Chp ve hdp yeter ki iktidar olmasın
- +1 yıl
asıl chp olmazsa batarız
- +1 yıl
ülke zaten araplara bölge bölge satılıyor
- +1 yıl
her yer yabancı dolu
- +1 yıl
askeri gücün önemi yok artık bi bombayla yerle bir oluruz
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan chp nin içinde vatan haini olan çok var hdp zaten temelli hain
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan askeri güç diyince aklına sadece askerler mi geliyor 🤦♂️
- +1 yıl
@Yaşayabilmerem mal hangi askeri güçten bahsediyon sen daha silahı dışarıdan alıyon o da Amerika izin verirse
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan amerikadan izin alan kim cahil?
- +1 yıl
@Yaşayabilmerem tabi alıyon mal mısın daha ne kadar zaman önce Amerika yüzünden silahı alamadık
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan alakası yok
+1 yılErkekler ayran gönüllü çünkü
112 Yorumla- +1 yıl
İzmirli kızlar da öyle
- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
İzmirli kızların ne konuda meşhur olduğunu herkes biliyor anlamamazlıktan gelme
- +1 yıl
Bana bak adam ol kimsin sen bee
- +1 yıl
İnsanın içinde o. Varsa heryerde o. Dur yöreyle ilgisi yk
- +1 yıl
Haklisin sadece İzmir değil zaten genel olarak 81 ildeki kızların çoğunda namus edep yok
- +1 yıl
Ama İzmir İstanbul mersin falan büyük şehirler olduğu için daha göze batıyor ki ben zaten çoğu gördüğüm kötü kızları bu saydigim memleketlerde gördüm
- +1 yıl
Sen milletin namus bekçisimisin isine baksana
- +1 yıl
Sanki çok namus düşkünü birisin de milletin namusuna laf söylüyon senin haddine degil
- +1 yıl
Kötü kızlarla takıldığını söylediğine göre sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin demek
- +1 yıl
Kadınlar namuslu olmalı yok öyle karışamazsın falan diyemezsin
- +1 yıl
Yöreyle ne ilgisi var diyorum büyük şehirlerde olur diyon Van küçük bir il ve Didem arslan programında gördük belkiza kac erkeğe gittiğini kesinlikle doğu batı diye ayırmıyorum demem oki her ilde bir çürük elma var
+1 yılBunun cinsiyetle alakası yok.
10 YorumlaFarklı Tatlar farklı Kokular
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok, cinsiyet değil şahsiyet meselesi
10 Yorumla
+1 yılBu artık kadınlarda da var
00 Yorumla
+1 yılAman ne kadınlar ne kadınlar.
00 Yorumla
+1 yılNasıl hayatlarınız var len sizin
00 YorumlaDeğişir o ya genelleme yapamayız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Erkeği kadını kalmadı artık bunun
00 Yorumla
+1 yılKadınlar öyle olmuş şimdilerde
00 YorumlaKadınlar da yetinmiyor
00 Yorumla
+1 yılKadınlar da artık birden fazla erkekle takılıyor
00 Yorumla
+1 yılArtık kadınlarda tek eşli değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Daha çok karakter meselesi aile terbiyesi
00 Yorumla
+1 yılYok öyle bir şey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tek taraflı düşünüyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Geneetik bunlar hepsi boyle
04 Yorumla- +1 yıl
Kızların da hepsi aynı valla
- +1 yıl
İftira atmak bu değil
+1 yılKarakter ve öz saygı meselesi
00 Yorumla
+1 yılKaraktersizler demekki
00 Yorumla
+1 yılYoo 7 kocalı Hürmüzlerle dolu ortalik 🤣🤣
00 YorumlaAradığını bulamamak sanirm
00 Yorumla
+1 yılErkeği kadını yok karaktersizliğin.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar da yetinmiyor artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmayan kadın kaldı mı şu devirde?
06 Yorumla- +1 yıl
@Lila1001 namusunuzu satmayın
- +1 yıl
@Lila1001 sen bir kız olarak hepimiz aynıyiz dersen linçi yersin
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvrim yüzünden maymunlarda da aynı
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem