Sizce erkekler mi tek bir kişi ile yetinemez kadınlar mı?
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizce erkekler mi tek bir kişi ile yetinemez kadınlar mı?
Bence hem erkekler hem de kadınlar, tek bir kişi ile yetinmeme eğiliminde olabilir. Bu eğilimin nedenleri, bireysel farklılıklar, kültürel faktörler ve biyolojik faktörler dahil olmak üzere çeşitli faktörlere bağlı olabilir Bazı insanlar, diğerlerine göre daha çok çeşitlilik ve heyecan arayan kişilerdir. Bu kişiler, tek bir kişi ile yetinmekte daha zorlanabilir. Bazı kültürlerde, evlilik dışı ilişkiler daha kabul görebilir. Bu kültürlerde, insanlar tek bir kişi ile yetinmekte daha kolay olabilir. mesela erkeklerin kadınlardan daha fazla cinsel partnere sahip olma eğiliminde olduğunu göstermektedir. Bu eğilimin, biyolojik faktörlerden kaynaklanabileceği düşünülmektedir. bu eğilimin her zaman doğru olmadığını belirtmek önemlidir. Pek çok erkek, tek bir kişi ile yetinmekte sorun yaşamaz. Aynı şekilde, pek çok kadın da tek bir kişi ile yetinmekte sorun yaşayabilir.
kim tam aşık değilse o yetinemez. erkek ya da kadın pek farketmez bu işte. Şu sitedeyiz kaç yüz kişiyle yazıştık yarısıda evli ve kocasını aldatıyor pekçoğu sanaldan %30 kadarıda gereçek hayattan...
Cevap
15Cevap
Kimin gözü açsa o yalnızca erkekler çok daha çabuk yakalanıyor
İki cinsin de kötü karakter de olan bir insan bulunuyor hem kadın hem erkek bunun bir ayrımı yok yani
Aç gözlü kimseler bunu kadın erkek diye konuşmak yersiz olur.
Bu biraz karakter meselesi olsa da genel yüzde olarak kadınlar yetinemez.
Cinsiyet ayrımı yapmayı sevmiyorum ama istisna güzel adamlar olsa da.. genelde erkekler yetinmekte zorlanıyor…
Aynen erkekler bence tek bir kişi ile yetinemiyor. Onlara asla tek bir kız yetmez. Sürekli hep bir arayış içinde olurlar. Genelde o yüzden çapkın olur erkekler.
Artık kadınlarında erkeklerden bir farkı yok bir bakıyorsun 2 3 erkekle konuşuyor
Aynen doğru diyorsun. Bu devirde erkekte aynı kadında aynı artık. Eskiden erkekler tek bir kişi ile yapamazdı şimdi ise kadınlarda aynı erkekler gibi oldu.
Birine zor katlanıyoruz olduğu zaman 3-4 tane ne cinsellik yönünden dersen erkek çok kadınla birlikte olmak ister.
Bunun cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum. Karaktersizler yetinemez tek bir kişiyle.
Hangisi olursa olsun aldatanin Allah belasını versin
Bunun bir genellemesi olduğunu dusunmeyin tamamen karakter meselesi
Kadınlar seven erkek olursa başkasına asla tenezzül etmezler
Aynen öyle doğru diyorsun. Kadınlar gerçekten severse eğer bir erkeği hayatında asla kimseye yan gözle bile bakmaz. Ama erkekler öyle değil yetmez asla onlara tek bir kişi.
kadınlar 10 tane ile bile yetinemiyor
Yani karakter meselesi aslında bu. Yine de genelleme yapmak bence doğru değil diye düşünüyorum ben. Bu devirde artık kadınlarında bence erkeklerden bir farkı yok artık.
İnsanlar tek kişi ile hayvanlar iki ve üstü ile çiftleşen varliklardir
Erkekler biri varken diğerine koşar
Kadınlar maşallahı var
nasıl bir tekillik bu neden açıklanmıyor?
Bana tek bir kişi yeter bile
ikisi de eşit bence
Erkekler bu konuda öndeler
Erkekler
Ben.
Kadinlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?