+1 yılÇünkü hiçbir kadın sadece ona sadık olacak adamı tercih etmez. Kadınlar doğası gereği kadınlar tarafından tercih edilen, ona şiddet uygulayacak bazen sesini yükseltecek toksik erkeği sever.
Eğer erkek tek kadına bağlı olarak kalırsa kadın şöyle düşünür "bu adam sadece bana bağlı olduğuna göre çok çaresiz durumda" bir de kadın beyni karmaşık olanı çözmeye programlı. Nefret etmeyeceği adama kadın hayranlık da duyamaz.
Erkek ne kadar capkinsa, etrafında çok kız varsa ve kadında şüphe uyandırırsa o kadar çok sevilir kadınlar tarafından
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFıtren yetinebilir. Yetinmeyenler çokeşliliği, aldatmayı havalı olmak zannediyorlar ama şöyle bir şey var ki erkekler duygusal olmadıklarından dolayı aynı anda tek kadını sevebilirler 2 kadın sevemezler ve düzenli olarak birden fazla kadınla seks yapmaya cinsel güçleri yetmez. Bir erkeğin hayatında 2 kadın varsa diğerini ihmal ediyordur. Bu hiç şaşmaz! Fıtri olarak kadınlar çok eşlidir duygusal oldukları için aynı anda birden fazla erkeğe sevgilerini paylaştırabilirler ve hakkıyla orgazm olmuş bir kadın sekse doyamaz, daha fazlasını ister ama tek erkeğin buna gücü yetmez bu yüzden ikinci erkeğe ihtiyaç duyar
00 Yorumla
Erkeklerin tek bir kadınla yetinememesi, birçok faktörden etkilenebilir ve her erkek için farklı nedenler olabilir. Bazıları için bu, biyolojik içgüdülerden kaynaklanabilir, bazıları için ise duygusal, sosyal veya kişisel faktörlerden kaynaklanabilir. İnsan ilişkileri oldukça karmaşık olduğundan, bu konudaki nedenler ve motivasyonlar kişiden kişiye büyük ölçüde değişebilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Benim gözüm senden başkasına kaymaz. Kız arkadaşım olur musun 🙂
Doyuramıyorsanız kendinize sorun sevmek başka bir şey, arzu ve cinsellik başka bir şeyi ifade eder. Sanki evrende tek kendisi varmış gibi, cinsellik bir çok kadınla-erkekle yaşanılabilecek bir his, aynısı sevgi içinde geçerli. Tek benim olsun diyen kadın, hiç bir şeye sahip olamaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılElimi sallasam ellisi kafasıyla yaşıyorlar. Kendilerini penis tanrısı ilan etmişler.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 150,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKaraktersiz oldukları için.
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir genelleme yapmak çok doğru değil.. Çünkü beraber olduğu erkek dışında başka erkeklerle flört eden kadınlar da var.. Sorunun cevabı ise erkek veya kadın yaratılış gereği tek eşli olacak şekilde tasarlanmamıştır.. Bu yüzden tüm ilahi dinlerde bu duruma atıf yapılan "zina"nın haram kılınmış olması hali vardır.. Yaratıcı tasarımında bu durum bir zaaf olarak ve imtihan sorusu gibi düzenlenmiştir.. Belki duymuş olabilirsiniz, bazı hayvanlar tek eşli olarak tasarlanmıştır.. Eşi ölen bazı hayvanlar eşlerinin arkasından intihar ediyorlar.. Umarım açııklayıcı bir cevap olmuştur...
10 Yorumla
+1 yılBunun pek çok farklı sebebi olabilir benim aklıma gelenler
- İlişkidinde heyecan kalmamıştır ve eşini aldatarak adrenalin duygudusunu yaşamak istiyordur.
- Eşi onu tatmin edemiyordur oda Cinsel zevk için aldatıyordur.
- Erkekler ilişkide güçlü olduğunu hissetmek ister ve bunu hissedemezse hissedebilrceği biriyle aldatabilir.
- Bunu bir psikologtan duymuştum erkek eğer çocukken hem annesi hem de ablasıyla yakın olursa büyüdüğünde tek kadınla yetinememe gibi bir durum olabiliyormuş.
00 Yorumla
+1 yılFıtratlari öyle.. Bu sekilde olmaları bir sürü rezilliğe sebep oluyor ve dunyanın asıl sorunu erkekler diye düsündüruyor.. genelleme hos degil ama mantikli dusununce öyle. Baska baska bir sürü sorun örn. olarak aldatmalar, bosanmalar, pavyon, genelev, fuhuş hep bu erkeklerin kendilerine sahip cikamamalari ile oluyor ve bu ortamlara meze edilen kadinlarda bu şuursuzlugun kurbani
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi dinimizde böyle erkeğin doğası çok eşli vb m@lca şeyler diyenler olacaktır onlara 2 güzel haberim var birincisi evrimsel olarak kadın da çok eşli. İkincisi ise Kuran'da savaş, kıtlık, salgın döneminde eşi ölen ve zorluk çekeceğini düşündüğünüz kadınları nikahlayın diyor ama burada nkahu diyor bu da himayesi altına almak anlamına geliyor. Birden fazla kadınla evlenmek isteyenlere de adaletli davranabilir (kadınların özgür bir şekilde rıza vermesi ve erkeğin de kadınlara bakabilecek durumunun olması gerekli) iseniz birden fazla kadınla evlenebilirsiniz ama çoğunuz adaletli davranamazsınız diyor. 😁
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar tek erkekle yetiniyor mu da erkeklere saldiriyon sen önce kendinize bakacaksiniz sizde adam insanlik kalmadi ki kalmayinca ne oldu ortalik bozuldu sizlerin eseri sonucta eserinizle gurur duyunuz sizler bozuk yetistiyorsunuz bozuk yetistiginiz yüzünden bunlari da iyi bir halt yiyormus gibi goruyorsunuz sonrada oturup aglayip zirliyorsunuz
20 Yorumla
+1 yılHer erkek bir değil genelleme yapamayız
Kadınlar dikkat çeken güzel varlıklar bir erkeğin bir kadına bakması onun bir kişiyle yetinemediği anlamına gelmez
Kadınlar saçlarıyla makyajlarıyla giyimiyle parfümleriyle kendi hemcinslerinin bile dikkatini çekiyor bizim dikkatimizin çekmemesi anormal olur bence00 YorumlaKız erkek farketmez kör kütük aşık değilsen heyecanlandırmıyorsa seni, ki ilişkilerin geneli böyle çünkü aşık olmak öyle her zaman olan bir şey değil, gözün kayar aldatırsın başkalarıyla flörtleşirsin...
10 YorumlaBen evde bir dilim kek yedim kendimi burada buldum
Ben yetinirim aga yetinmeyip konuşanlar nasıl yapıyorlar bilemiyorum yani bir ona mesaj yaz bir diyerine vs uğraşmazdım ben10 Yorumla
+1 yıl1 kadın mutlu ediyorsa 2 kadın daha mutlu eder bu 3-4-5 diye gider
23 Yorumla
Soran+1 yılPis.
- +1 yıl
Derken?
- +1 yıl
🖕🏻🖕🏻🖕🏻
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAç gözlüler çünkü dünyadaki bütün kadınlara sahip olsalar bile gözleri bu sefer sokaktaki kedilere köpeklere kayar, tabi bazıları hariç onlar adam gibi adam 👌🏻
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. hürmüz niye 7 erkekle evlendi klepatranın sezar ve mark antony dışında niye başka aşıklarıda vardı afrodit hephaistosla evliyken niye onu aresle aldattı v. b v. b
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek erkekle yetinemeyen kadınlar da var, tek kadınla yetinemeyen erkeklerde. Karakter meselesi aslında. Erkeklerde bu oran daha yüksek tabii ki... Şerefle ve karakterle ilgili. Bunları taşımıyorsan aldatırsın.
10 YorumlaGayete bi kadinla yetinen erkekler var
Sen srfzlere gelmisin orasi ayri17 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
bir erkekle yetinen kiz var mi soylesene soyleyemezsin yok cunku hepsi delik desik
- +1 yıl
butun kizlar serefsiz o zaman bu konuda adaletli olmak gerek
- +1 yıl
@umutsuzvebunalimli haklısın
- +1 yıl
@umutsuzvebunalimli hiç te öyle değil temiz kizlar var tipki temiz güvenilir erkekler olduğu gibi ve herkes dengiyle ayrica şu kafa yapisindan çıkın mk sanki herkes ayniymiş gibi
- +1 yıl
@umutsuzvebunalimli hepsi delik deşik? Sana bunu söyleten ne ne alaka yani her kızı geçirdin heralde elinden
- +1 yıl
@meliketefrikxq haklısın
Aşık erkek tek kadınla ömür geçirir. Senin bahsettiklerin aşık olmamış, daldan dala gezen tipler
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Farklı tatlar, farklı zevkler nedeniyle olsa gerek...
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yaradılış gereği kendine en uygun tipte kadını arar durur, bulduğunda sevmeyi beceremeyip nefsine hakim olamazsa yetinemez.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 908 cevap paylaştı. Öyle erkekler yani hemcinslerimiz bence en aptal ve en gereksizlerimiz çünkü onların kendilerine saygısı yok.
00 Yorumla
+1 yılMaymun iştahlı olduklari için "hergun hergun elmami yenir? Armutunda tadına bakmak lazım "kafasindalar
00 Yorumla
+1 yılSoru böyle sorulunca aklıma direk kadınlar neden erkeğin ikinci üçüncü kadını olmayı kabul ediyor diye bir düşünce geldi
00 Yorumla
+1 yılSanki siz tek erkek le yetiniyor sunuz karşı taraf ne yaparsa erkek de onu yapıyor kısacası ne ekersen onu biçersin
02 Yorumla- +1 yıl
Evt yetiniyoruz başka soru
- +1 yıl
@Sanane_keko işte soru burada biz erkekler kadınlardan okadar farklı hainlik ler gördük ki onlardan beklemediğimiz okadar darbeler gördükki bizde onlara benzedik netice de burada hatalı olan sadece erkekler miş gibi lütfen davranmayalim birazda kendimize bakalım lafım meclisten dışarı tabikide
+1 yılher erkeği bir tutma, erkeğinde namussuzu var kadınında
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda tek erkekle yetinemiyor artık bu devirde zaman değişti
10 Yorumla
+1 yılAçgözlülük. Adam olan zaten böyle bişey yapmaz.. abazalık tamamen
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum, bu listeye dahil değilim ben. Sadık kalmayacaksam o kız ile yakınlaşmamın ne anlamı var.
10 Yorumla
+1 yılİnsan ulaşamadığı herşeyin delisi, ulaştığı herşeyin nankörü
00 Yorumla
+1 yılveren varken seveneee sıra mı gelir dıdıdım nananay
00 YorumlaMaymun iştahlı olanlar için öyle denebilir ama bu tamamen sapıkça hayvani bir duygudur.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 971 cevap paylaştı. Aşk gibi belki başkasınınki farklıdır diye olabilir 😂😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı. Doyumsuzluk, kişiden kişiye göre değişiyor, karakter meselesi
00 YorumlaKanaatsizlikleri yüzünden. Fıtratlatındaki hayvani hissi öne çıkarmaları yüzünden
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 951 cevap paylaştı. Kadınlarının çoğunun sevgisi yalan haliyle hovardalık daha iyi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. herkes bakabilecegi kadar ister ben 1 tane ile bile bas edemem.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten aşık değiller de o yüzden. Gerçekten aşık insan kör olur başkasını görmez
10 Yorumla
+1 yılben tek eşliyim be böyle bir genelleme yapılamaz.
kadınlardan da aldatan çok00 Yorumla
+1 yılKadın-Erkek ayran gönüllüyse kimse tek kişiyle yetinmez.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Karşısındakinden emin olmadığı için ! Emin olan adam başkasıyla konuşmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Yok konuşanlar var sen konusmuyorsan da tebrik ederim
Aile & Toplum konusunda 634 cevap paylaştı. Ya tatmin olmuyodur ya da istediği performansı sergileyemiyodur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılYwtinmeyeni daha fazla ilgi görüyor mantığından
(Baştan sona yanlış.)00 Yorumla Farklı oldugunu zannederler halbuki bütün kadınlar aynıdır
00 Yorumla
+1 yılNeredeymiş o erkekler ya biz birini idare edemiyoruz 😆😆
00 Yorumla
+1 yılAslında doğada dişil organlar tek erkek organla yetinmezler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadın kadınlığını göstermezse erkeğine, erkek gider başka yerde arar
00 Yorumla @scorpiongirl429 bundan böyle kendine iyi bak her şey için sağol.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler doymak istiyo.. genelde tek kadında herşeyi bulamayıp , farklı kadinalrda bunu tamamladıklarını düşünüyorum şahsen..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü erkekler kadınları azdırmak için giyinmez, makyaj yapmaz.
08 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun amekdkwjdjwkdieifs
- +1 yıl
yoldan çıkartıyorsunuz diyorum amekekrkelrjelkjlsad
Soran+1 yılÇıkma iraden yok mu beya
- +1 yıl
erkekler kadınlara göre daha istekli bu iradeye hakim olmak gerçekten çok zor. düzenli yapmazsak durduk yere kalkıp canımız ulu orta seks yapmak istiyor.
Soran+1 yılCidden mi
- +1 yıl
maalesef evet
Soran+1 yılHer erkek yolda açık giyinmsi birini görse bakar yani
- +1 yıl
hormonları normalse bakar kesinlikle.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar biraz s@l@k aslında onlar neden tek adamla yetiniyorlar ki
21 Yorumla4 karıya kadar alma hakkımız var, neden tek kadınla yetinelim
29 Yorumla
Soran+1 yılÖyle s2nin keyfine göre alamazsın. İslam'ı karalamaya çalışma eksik bilgilerinle
Soran+1 yıl@everkeğii neye dayanarak?
Soran+1 yılKardeşim sen akraba evliliğinden olma mısın sana soru soruyorum neye dayanarak söyledin diyorum bana soruyla yanıt veriyorsun @everkeğii
Soran+1 yılSen ondan sustun sanirim
- +1 yıl
A*ptal beyinsiz kadın işte tarih bilgisi sıfır kendi dinini bilmiyor daha islamı öğretmeye çalışıyor ulan zaten mekke döneminde yaşayan tüccarlar 4 tane kadın alıyordu ne anlatıyorsun sen?
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇünkü kişilik yoksunular ben böyle düşünüyorum bacım ne düşünür bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar sadıkları sümsük sıkıcı sünepe görüp çapkınların kucağına atlıyor da ondan.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden telle yetineni bulmaz da cokla ugrasani buluyorsunuz
00 Yorumla Kızlar niye tek erkekle yetinmeyi hedefliyor ki? Ben her erkeğin tadına bakarım veya hemcinsimin çünkü erkek derttir
00 Yorumla
+1 yılOnlar erkek değil.
34 Yorumla
Soran+1 yılGelecekteki eşin çok şanslı. Allah sana sağlıklı ve uzun ömür versin😊
- +1 yıl
Bakalım bende ilerideki eşim gibi şanslı olacak mıyım
Soran+1 yılİnşallah gönlüne göre birini bulursun
- +1 yıl
Insallah sende 🙏
Allah göstermesin ama çok kadında var olle
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHaklisin
Zeki erkek tek kadın ister fazlasıyla işi olmucağını bilir
00 Yorumla
+1 yılhayata 1 kere geliyor kimse kimseye bağlı kalmak zorunda değil
00 YorumlaBen yetinirim benim ne sucum var beni işin içine katıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılAşk olursa tek kadin yeter yoksa her buldugu kiza yurur
00 YorumlaBir sürü sebep var biride ozguvensizlik herkesten pohpohlanma ihtiyacı adam olan yapmaz merak etme
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne