AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
suçu neden kendinizde aramazsınız yanınız erkek olmasına rağmen yiyecekmiş gibi bakanlara ne yapmak lazım erkek kimseye zorla bir şey yapmaz onlar ister ihtiyacı karşılanır:))
değişiklik peşinde onlar... soğukkanlılar bu konuda
Bende mi sorun var? Şimdiye kadar hiç de öyle dişünmedim kim bilir belki de hiç sevgili olmadığımdandır
Ciddi misin
Evet? Ne oldu ki? Hiç duymadın mı?
Bize soracağına git kendine bir sor önce. Ona Hayır buna Hayır dersen gözü dışarıda olur. Evet diyen birini bulur oda. Her kızın bir son kullanım tarihi var. Seninki geçmiş anlaşılan.
Sen beni tanio musun benm nasıl davrandigimi bilio musun ki? Benim gibi kızı bulsun da başının üstüne koysun. Ama kisiliginiz bozuk olduğu için hicbirseyin kiymetini bilemiosunuz. Sonra da salak salak kizlari yatağa atmak için pesinde kosuosunuz bu sizin zeka ozrunuzun gostergesi
Zaten evlenince tek kadına bağlı kalacam şimdiden niye tek kızla aylar geçirip zamanımı gençligimi heba edeyim.
Kadına doymuş erkeğin, adamlığına doyum olmazmış... Bunu anlayabilirsen, sıkıntı yaşamazsın.
Valla sıkıntı bende mi bilmiyorum ben birini zor buluyordum ki artık o da yok :P zor oldumu 1 tane olsun kıymetli olsun.
ben şunu bilirim güzelin nazını çekmektense çirkini zevk ala ala zevk vere vere s... mek daha hoştur. nazlan nazlan
Ben hem güzel hemde veren bir kızdım ona karsi
Veren derken @soran? :)
Sevisen
Genellemede cigir actin sende. Has adam var sözde adam var. Ayni kaliba sokma hepsini.
teşekkürler +1
Eksi veren o iki pembelinin kaşar olduğundan eminim?
@-StopBoYy_ O eksi veren iki pembeli yara bandi. Buna eminim. Kasar diye bir tabir yoktur ama bunlar güzel ornek
Bu arada +1 verdim :)
Her erkek böyle değildir. Ama bir çok kız aynen böyle
Az önce gordum haberde düğün günü 17 yaşındaki kizi taciz etmis düğün salonuna giderken şerefsiz
evet bende izledim o şerefszi
Ulan az daha bekleyememis
nasıl çoğu bayanın alış veriş tutkusu varsa erkeğinde böyle tutkuları olabiliyor
Kıyasina tukurebilir miyim :)
istediğini yapabilirsin :)
bir erkek bir defada 1milyon çocuk meydana getirebiliyorken, bir kadın bir yumurtayı 9 ay gibi bir süreye sığdırabiliyor... erkeğin kinetik enejisi, kadının potansiyel enerjisi
Aynı anda 3 erkeği icimize alabilmemize ne diceksin?
alabildin mi peki?
Işte buna gelince izin yok. Bundan sonra alirim
hiç deneme derim. iki gün oturamaz hale gelirsin
Denicem hakkını versinler arzularimin
savaşmak yerine hoyratça sevişmek diyorsun yani... vursunlar tokatı malum yere... ter, koku, arzu... kim tutar seniiiiii
Aynen bundan sonra böyle. Ocak ayına kadar en az 100 erkek
bir milyonu yine bulamazsın... aşınırrrrrrrrr
Aşama aşama giderim bende önce uzak Doğu sonra avrupa orta Doğu sonra İskandinav sonra black mennnn yavas yavas genişler
kaydırıcı, zeytin yağı derken... akdeniz iklimi eser malum yerlerinde
Evet canım dünyanın bütün iklimlerine hakim olurum bende
bunları yazarken ıslandın mı
Evet
yürürken dikkat et... kayıp düşme:?
Tamam ;)
sular seller gibi oldummmmm:) haberin olsun
Indircek biri var mi
yok:)
Kadınler neden doyumsuz 10 tane ayakkabılerı var iken 11. yi görünce deliriyorlar.
Cantayla kıyaslanırmı demeyin. sadece arkasında yatan dürtü aynı.
istisnalar kaidei bozmaz dicem ama tersini dusunenler istisna oluyo bu durum da :)
Istisnalar mustesnadir
siz o doyumsuz erkeklerle beraber olmasaydınız o zaman bunları yazmak zorunda kalmazdınız.
Ben ciktigim erkeklerin ilki olmuştum içe kapanik Asosyal efendi çocuklardı ama gözleri açıldı sonrasinda
demek ki öyle değillermiş sana içe kapanık efendi gelmiş
daha hiç sahip olmadığım için bu şekilde bir soruya cevap vermiyorum.
bunun dışında köpek gibi sadık bir erkeğimdir tek bir kadınım olsun yeter ki olsun. denemekle ne çıkar. yeter ki kadınım olsun ekmeğimi paylaşım nefesnin hissedim.
DiDisardaki seksi kadınlar ilgini cekmio mu?
ÇEKİYOR lanet olası işte bile çalışıyorum ama hiç bir kadın beni anlamıyor ki? ya ben salağım ya onlar duygusuz bir anlasam akşam yatağa giryirom en az 3 defa günlük boşalıyorum onu bırak boşalmadığıda ise acı çekiyorum. takım liderim bile sulanıyorum ama yok vermiyor nasıl isterni ya bir öğret allağını seversen.
sadece bunu soyluyorum 'yetinmeyi bilirmisin'
ahahah yeni mi farkettin? aç gözlerini kadın da erkek de doyumsuzdur. aşk'a inanmadığım için şu "aşk" denilen şeyden acı çekenleri zevkle izliyorum. bu yüzden kız arkadaşım yok. hep tek gecelik
siktiğimin kaşarı gelmiş burada konu açıyor erkekler niye doyumsuz. d. d malll
Kaşar senin anandir
ulen orospuuuu gitmişsin önüne gelenle sikişmişsin ağzınla söylüyon *
Döl israfisin.
Sen bana kasar diemessin g. t veren senin hayatını s. kiim
basbayağı kaşarsın eğer beraber olduklarının hep ilki isen ve onlara her tütlü fantaziyi yaşattıysan KAŞARSIN KAŞARSIN
bir kerecikte ben yaşamak istiyorum fantazilerimide NERDEEEEEEEEE kaşar denk gelmiyor bazıları gibi
*
:D:DD
kbul etsene etmesende orspusn kzm
Sevenide sevmeyenide hepsi ayni bu bir gercek kandirmayalim kendimizi
oyle birsey yok, senin gordugun erkekler serseri ve yavsak tipler
Ac bu millet ac gozleri doymuyo kizlarin tirnagi kadar olamazlar bu konuda
erkeklerın genelının ruhunda var. istisnavardır ama çok az.
Biri benden mi bahsetti :)))
1 tane garanti nede olsa :D 2. yi kapalım meselesi :D
Ayy ne güzel dusunceee
Ne yani erkeklere aç afrikalılarmı demek istiyorsun
Aç Avrupalı
bu banamıydı şimdi
Erkeklere
Yani banada geldi bu bir savaş demek şimdi öyle olsun bakalım
Savasmayalim seviselim bosver
Alla alla nasıl olacak o iş
Ben ulasirim sana ;)
Iyi bakalım ne diim
Cicim ayları geçen genç kızın isyanı Vol.1.
Herkesi bir tutma lütfen.
Cicim ayını geçtik defettim babe. Herkesi bir tutmayı inan bende istemiorm. Keşke bir olmasanız biz de uzulmesek
Herkesi ayni kefeye koyamassın gelenelleme yapmak sıfır altı yaş gurubunda çocukların işi herkes gibi secicen iyiside var kotusude var...
onu bir çözebilsem var yaaa... gerçi sadece onlara suç yüklememk gerekiyo tabki çoğnluk onlarda ama kızlardanda yapan yok değil.
Arı gibi düşün bir kraliçesi var ama her çiçekten balda alıyor ( örneğimi sikiyim)
Kötü.
ben şahsen başka kıza bakınca güzelse mutlu oluyorum içime bir çoşku geliyor :):)
Nie? Bu çok saçma
bilmem diyorum Allah ne güzellikler yaratmış :):)
Sana faydası mi var bunun. Onu beceren başkası sonucta
laflara bak yaa ben o anlamda kötü gözle bakmıyorum ki yoksa ben bana helal olmayana yapmam yanii :)
Bakma elalemin kızına karısına o zaman!
baktık yemedik yaa :):)
Bu aldatma benim icin
Yorma beni :)
prğamer efendimiz ne demiş yolda bir kadın gürdüğün zaman evindekindede aynısı var fark eden bişey yok sadece o anki şeytanın aklına girmesiyle olan bişey ortak
noldu kuyruk acın mı var genelleme yapıyosun nerde totoş var buluyosunuz sonra erkekler böyle erkekler şöyle
Ben çıktığımda efendi içe kapanik kariyla kizla alakası olmayan adam sonrasında başka kızları arzuluo bunu anlamiorm. Kesinle pic tiplerle çıkmadım çıkmam da.
o zaman başta rengi olmayan tiplerle cıkıyosun :d
doyumsuzluğun bir nedeni yoktur , doyumsuzluk oradadır hep durur gitmez.
iğneyi kendine daha büyüğünü karşındakine batırcan
doyumsuz mu doyuramıyormusun bunu çözmeli
Hayat bu.. Gerçek sevgiyi bulmak kolay olsa cennet dünyada olurdu
Valla ben evliyim karım iyi güzelde evlendikten sonra şişmanladı bel falan kalmadı selülit çıktı gö. t göbek karıştı olsun adriana lima gibi hatun gözğm dısarda olmaz gelir gider s. ikerim zaten günde bir iki defa mastürbasyon yapıyorum
her gülü kokluyorlar ama bilmiyorlar ki en sadıgı o kırmızı güldür
takma böyle şeyleri bırak çaksın diğer kızlara önemli olan seni sevmesi erkek bu kadına karşı cinsel anlamda karşılık koyamaz
Tamam caksin karışmadim ama nie gizlio? Anlaşma yapalım başkası da bana caksin dediğimde nie aglio bu nasıl bir ibnelik tarzidir ben anlamadm
Biz çaktırmayız çakarız :)
Ben çaktırmamandan yanayım ha dersen illa o yapıyosa bende yaparım bari yabancıya gitme bana gel üzülürüm sonra :)
senin canını yakmamak için başkalarının canını yakmak istiyor iste. sen bahsettiğin çocukla bir şeyler yaşadın mı?
Yasadim hertürlü fantezisini karsiladim buna rağmen?
Ben olsam yapmazdim. Yapmamis olmama ragmen rahat duruyorum. İstiyor muyum? Evet, istiyorum;ama yapmiyorum. Verdin mi ona tam olarak? Oyle biri evlenince de rahat durmaz.
Onu yapanda kalp ucak karakutusu gibi bir gonulde bir kisi olur ikincisi asla
Anladigim kadariyla sen çok güzel ve çok aptal bir kizsin
Aptalım evet
İyiki varsiniz
demekki doyuramıyorsunuz
neden baksın başkalarına
ya da seninkiler öyledir canım
Benmki ler sumuklu
haklısın sana yanlışları düşmüş
benim gibi birini bulmalısın
Doymuyor demek ki kesmiyor karşısında ki hatun onu ™😇
Ne olsa doymuolar gibi gelio bana. Ne kadinlar var onlar bile aldatilio
Adam değil demek ki
demekki kadınlarında ask serbetının lezetını bulamıyorlar..
Onlar Her şeyi Yapabileceğini Zanneden Bir Grup Beyni Olmayan Fikirsiz Maldonadolar.
KESKE BU SORUNUN cvbını bilen biri bana acıklasa cok merak ediyorum
İnsan nefsi kusura bakma kızlardada aynı durum var malesef :)
görgüsüzlük ve sadakatsizlikten.. Net
bunun cevabını yıllardır arıyo kızlar.. sen burada mı bulacağını sanıyosun :)
kadınlar erkeklere çekici yaratılmıştır.. boşuna erkeğe 4 hakkı tanınmamış :D
O islamda benimki ateistti
4 Hak olayı islamda fakat ilk söylediğim kainat kaidesi...
Kadınlar bakilmak içindir
Yoksa bir ise yaramazlar
bunu tüm erkeklere mal etmek yanlış olur emin olun bunu yyapan kız sayısı dahada coook
Ben öyle birşey yapmadım ama yapanlar neden yapıyor hiç bilmiyorum.
Hayvani içgüdüler sanırım, hormonlar, dürtüler felan filan, genetiğinde var yani :D
allah göz vermiş bakalım diye hem güzele bakmak sevaptır:)
Hepsinde ayrı bir tat hepsinde ayrı bir şefkat var çünkü biz ne yapalım, güzel olan ve onu gösteren sizlersiniz :)
Doğanın kanunu bu hiçbir canlı tek kadınla dişiyle hayat geçirmez zuhahahaja
erkekler deyipte genelleme yapmayın arkadaş ya bitane yeter bana :D
Sadece hedef sizsiniz amaç sizsiniz amac ilişkiye girmek.
Yetmeyi öğren, kusursuz görme kendini. bir nedeni var ki adamın gözü dışarda
Siz çok mu kusursuzsunuz hiçbir şeye yaramıyorsunuz üstelik tipte yok hiçbirinizde
erkek karaktersiz oluyor suç kadının mı?
Kusursuz insan yoktur. Benim bile kusurlarım var şahsen.
İlişkilerinize eşit bakmadıkça bu şekilde ezilmeye mahkumsunuz, açıkça söylemek gerekirse. Kızın gözü dışarda olsa, adama b*k atardım. Ya fiziksel ya da zihinsel olarak yetersizlik var işte arkadaşım büyütmeye ne gerek var.
Kafan güzelmiş ısıde yarayabilir