Biz kadınların çoğunluğunda "şerefsiz erkek siviyirim cinim" sevgisi var. Hani neymişte kendilerini sahiplenmeliymiş, ne bileyim kıskanmalıymış, işte kıro olmalıymış... falan filan. Bu algıyla gittikleri müddetçe daha çok aşk acısı çekerler. Şerefsiz erkek seviyorum algısına kapılıp kötü evlilikleri daha çok yaşarlar. O şerefsiz erkekler zamanla şiddet göstermeye başlayınca da hiç hoşlarına gitmez. Hani şerefsiz seviyordun canım? Yanlış anlamayın dayak ya da şiddet görenler hak ediyor demiyorum. Ama bile bile seçiyorlar resmen.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aslında aşk dediğimiz şey bağlanmak. Düşünsene bir ev de bir ortamda sadece senin üstüne düşülmesi beklenebilir mi? Merkezde olmak için birinin hayatının merkezi sadece seninle ilgilenen seni sadece güzel bulan özel biri olmak isteriz. Bazı erkekler de bunu çok güzel kullanıyor bu ihtiyacımızı. Kadın o an o ilgilinin o özel hissedişin kollarına bırakıyor kendini. Sana ne kadar kötülük yapsa da artık ne kadar bağlandıysa inkar ediyor. Evet o bana bunu yaptı da ilk zamanlar böyle değildi ki bu adam. Ya da evet o böyle yaptı ama ben hatalıyım ben o şekilde davranmasaydım o bunu yapmazdı gibi kötü yanlarını görmezden geliyoruz. Sonra o adamla evleniyorsun. Adam zaten seni kendine bağlamış gözünü kör etmiş. Ne ki ilgiyle besliyor kadını. Güzel olduğu söylüyor. Kadın taki adamın ruhsal şiddetinden fiziksel şiddete geçene kadar anlamıyor kötü yanlış olduğunu. Bu yüzden iyi kadınlar ilginin mağduru oluyor. Sevgiye olan ihtiyacınin.
İyi kadınların kötü erkeklerle işi olmaz. Saf ve sümsük erkeklerle de işi olmaz o ayrı da... Asil mesele şu ki siz çok güzel olup ayni zamanda kötü kalpli olan ve kötü erkekleri elde etmeyi kendine yarış olarak gören kadınları bile sırf güzel oldukları için melek sandığınızdan öyle düşünüyorsunuz. Bihter iyi bir kız değildi ayrıca.
Sorunun detayı tamamen ofsayt kusura bakma çünkü kötü adam aşk adamı değil seks adamıdır. Bihter konusuna gelirsek eşini aldattı sen nasıl olurda aşkına sahip çıkmayan bir sevgilisi vardı diyorsun? Kötü adamlara layık bir kadın olduğunu gayet belli etmişsin aferim sana
Ben şahsen kadınların bilerek ve isteyerek kötü adamlara Aşık olabileceğine inanmıyorum Sadece böyle adamlar kendilerini çok iyi bir şekilde Kamufle ettikleri için kadınlar çok çabuk bir şekilde etkilenebiliyorlar bu hayatın acı gerçeklerinden birisidir ve böyle Aşkların çoğu Maalesef ki hep hüsranla biter
Bir başka pencereden bakacak olursak konuya kötü erkekler öz güvenleri tavandır. O yüzden kaybedecek bir şeyleri yoktur.
Güzel bir kız görse düşünmeden teklifte bulunabilir. Hiç duraksamadan.
Diğer erkekler ise on yargılıdır 🤔🤔🤔
Acaba bana bakar mı? Yanına gitsem beni red eder mi? Şimdi cesaretim yok sonra şansımı denerim der durur. Yani hemen harekete geçmez. Kaybedeceğini, olumsuz cevap alacağını düşünür. Yani öz güvenleri zayıftır ve fazla düşünürler, kafalarında fazla kurgu yaparlar.
Bu sadece yüzdesel olarak az sayıda olsa da durum böyledir.
Aslında kişi fazla düşünerek başkasına fırsat verir ve kısmetini kaçırır...
Kadınlar kötü erkeklere aşık olmaz, kötü erkekleri değiştirebilme ihtimallerine aşık olur. Kadınlar için kendi varlığının etkisiyle bir şeyi çekip çevirmek toparlamak, tasarlamak son derece tatmin edici bir olaydır. Bakın onu ben adam ettim, benim varlığım ona iyi geldi, benim sayemde artık çok daha iyi birisi gibi. Fakat bu son derece aldatıcı bir düşüncedir, bir kişiyi kendisinden başka hiç kimse değiştiremez. Boşa kürek çekerler, hatta değil karşıdakini değiştirmek kendileri değişirler.
Açık konuşmak gerekirse, kötü demek yerine karakteri tam oturmamış tabirini tercih ediyorum, böyle insanları çeken kişiler ki bu bir kadın da olabilir erkek de fark etmez... ailelerinde ya sevgisel ya saygısal eksiklik görmüş insanlar. Ya kendilerini iyi ifade edememişler aile hayatlarında ya da aile bireyleriyle baska çeşitli problemleri olmuş... Aile hayatı anne ve baba konuları saglıklı ilerlemiş olan kişiler böyle ilişkilerin içine düşseler dahi bunu normalleştirmiyor ve kişi ile olan duurma son veriyorlar.
Bu "iyi" kadınlar apt*l değilse kötülere aşık olmaz. Ama ben bu iyi, kötü kavramına da pek inanmıyorum. Çünkü kime göre, neye göre iyi? Masalda yaşamıyoruz ki biri tam anlamıyla iyi ya da kötü olsun ₰
Hanımefendiler iyiyi sıkıcı doğruyu sünepe güzeli sümsük olarak değerlendirdiklerinden kötü çirkin ve yanlış olan herşeye şehvetleniyorlar. Bana da saygı duymak düşüyor. 😊
Aptal bir kadınsa dediğin doğru ama her insana yanlışlıkla da olsa hayatında en az 1 kere yanlış bir erkeğe aşık olmuştur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnsanlar insanların ellerinde harcanıyor, aşk uğruna, iş ve para uğruna vb. Arttırılabilir. Ama hiçbiri aşkta olduğu kadar can yakmıyor. Evet kıymet değer bilen mütevazı insanlar kotusune denk gelip harcaniyorlar.