"İyi bir kadınla iyi bir erkek birlikte değildir. Çünkü kadınlar kötü erkeklere aşık olup iyi erkeklerle dertleşir." Victor Hugo
Çok detaya gerek yok. Doğru mu demiş Hugo?
"İyi bir kadınla iyi bir erkek birlikte değildir. Çünkü kadınlar kötü erkeklere aşık olup iyi erkeklerle dertleşir." Victor Hugo
Çok detaya gerek yok. Doğru mu demiş Hugo?
Böyle bir şey yok. İlişkiler konusunda genel bir tespitim var ki kendine yeterli değeri veren kadın kendine kötü davranan ya da davranma potansiyeli olan erkekleri tercih etmez. Ediyorsa orada bir gedik vardır. İrdelenmesi gereken bir davranış.
Bu sitede defalarca yazdım ve fırsat buldukça yazmaya da devam edeceğim.
Hayatı duygularımızla yaşiyoruz. İçimizde, bilinçaltımızda kayıtlı olmayan hiçbir insanı hayatımızda da tezahür ettirmiyoruz.
Ve eğer bir kadın kötü bir erkeğe yani kötü erkek, kötü insan tanımı her insana göre değişir. Bazısına göre şiddet uygulayan erkektir, bazısına göre bencil erkektir. Uzun lafın kısası bir kadın egolu, narsist bencil bir erkeğe aşık oluyorsa hep böyle erkekleri çekici buluyorsa bu tanıdık geldiği içindir. Ben bunu değiştiririm, işte ben bununla baş edebilirim de dediği için olabilir.
Çünkü aşinadır. Ama iyi erkek mert, düzgün, sadakatli bana göre kadın böyle bir erkeği hiç görmemişse ne yapacağını bilemez, istediği gibi değiştiremez.
Aşina olduğumuz, tanıdığımız bildiğimiz yerden ayrılmak istemeyiz. Evli erkeğin eşini aldatıp boşanmaması gibi.. Çünkü karnı doyuyor, pasta güzeldir ama ana yemek kadar doyurucu değil. İnsan zihni de böyle.
Yani kötü erkeklerle yaşamış kadınların bu tarz erkekleri çekmesi daha olasıdır. İyi erkekle yaşamış bir insan da daha aşağı bir ilişki istemez. Standartlar bu noktada önemlidir!
Yüreğine sağlık kitap gibi. 👏🍁
Söz konusu insanlar ilişkiler ve psikoloji olunca durduramıyorum kendimi 😀teşekkür ederim bu güzel soru'n için 🙏
Durdurma da zaten. Ben teşekkür ederim
Ne demek rica ederim 😃
Kadın erkek farketmez gidip de kendisini el üstünde tutacak biriyle sağlıklı bir ilişki yaşamak varken gidip de en belalısını bulup, ben bunu düzeltirim yeaa egosuna girip kimse oturup ağlamasın. Kötü kişiye aşık olan kişilerin zaten kendisi sağlıklı bir ruh haline sahip değil ki, büyük ihtimal aşık olduğu kişide bilinçdışındaki ona çocukken eziyet eden annesi veya babası maalesef.
Kadın cinayetlerinde hep bakıyoruz o güzelim kızların sevgilim diye ölüp bittiği eceli olan canilerin tiplerine alayı problemli ya. Net belli adam ya kıro, ya madde bağımlısı, ya esc hastası falan hiç şaşmıyor.
Onurlu insanlar kendilerine hakaret eden, acı veren, kişiliklerine saldıran insanları zaten hayatlarında tutmazlar.
Yüreğine sağlık..👏
😊
Bence yanlış tespit. Kadınlarda her canlıda olan güçlü ya da daha erkeksi olan kişilerin peşinden giderler, onlara ilgi duyarlar. Erkek erkekliğini göstecek ve dış dünyaya karşı gereğinden fazla naif olmayacak. Ağırlığı ve duruşu olacak, zekası, başarısı, çalışkanlığı ile güçlü olacak.
Günümüzde iyi erkek, seven erkek diye konuşan kişiler karşı kadınla iletişim kuramayan kişilerdir. Aynısı karşı cinste kaşar değiliz, sadece kalbimizi verdik sevilmedik diyen kişilerdir.
Her insanın sevgisi, ilgisi, kültürü farklı ve herkes herkesi sevmek zorunda değil. İnsanlar bunu anlasa yeterli.
Ayrıca ben sevdim onu yaptım, bunu ettim, kul köle oldum diyenlerde iki yüzlüdür. Çünkü seven insan yaptığını dillendirmez.
Saygılar 😃
Vay vay vay, harikasın :)
Onun bir önemi yok. Karşıt görüş de harika olabilir. Önemli olan doğru bildiğini en güzel şekilde ifade etmek :)
Estağfurullah :)
Evet kesinlikle öyle.. bunu çok kez yaşadım. kötü erkeklere aşık olup aylarca peşlerinde koşarlar. ama daha sonra efendi buldukları arkadaşları ile dertleşirler. bu yüzden de kimseyi dinlememek gerekiyor aslında. insan yaptığı hataları kendisi fark edip olgunlukla dersler alması lazım.
Artık dinlemiyorum kimseyi 😂
Bence de :D
Cevap
15Cevap
Aşık da olmuyorum, belli insanlar dışında kimseyle de dertleşmiyorum ben. Netimdir yani bu konuda.
Nokta. :)
Dertlestigim bı kuzenim vardı, o da duygu degisimi yaşadı artık iletişim kurmuyoruz
Onun dışında kimseyle dertlesmiyorum.. Aşık da olmuyorum
O durumu anladığımdan beri kimsenin aşk hayatını dinlemem. Kadın erkek fark etmez
Yok kimseyle dertleşmiyorum
Kötü erkek kısmınada zaman gösterir diyorum
İyi kötü genellemesi yapmaya gelecek kadar bilinçli aşık olamıyor çoğu hemcinslerim. Birde insanlar iyi olup ilişkileri kötü ilerleyebiliyor. ya da sonradan kötü yüzlerini ortaya çıkaran bir kesimde var tabi. Bu soru hayatın gerçeği gibi hissettirdi niye böyle oldu anlamadım ama haklısınız sonuç olarak😄
Her sorum gibi 😂
🍁🍁🍁
40 tan fazla kızla çıkmış bn kimseyle çıkmadım hatta sordum sen biriyle konuşurken diğeriyle yazistin mi diye yapmışımdir dedi o kizlar sen gibi değil onlarda başkasına yazıyordu dedi. Gezip tozdugu kizlar var hepsiyle buluşmamis ama bazilarini annnesi bile biliyordu. Son çıktığı kizla bir buçuk yil konuştu bi de kıza yüzük takmış kiz evine gelmiş sizce kötü biriyle mi konuşup evlendim.
Kadınların kendi kadın kankaları dururken neden başka erkekle dertleşin jsjskks tüm erkekler kötüdür
Çok ağır bir genelleme olmadı mı 🙄
Yıkmalıyız bu tabuları.
Ben evde kitap okuyorum benim ne suçum var da kötü oluyorum. 😂
Vay arkadaş 😂
Kısmen doğru. Kadın iyiyse erkek kötü, erkek iyiyse kadın kötü oluyor şu zamanda. (Kötü dediğim evliliğine ve eşine zarar veren tipler. Ve bu insanların kısmen kendi elleri ile yaptığı bir şey.
Tamamen doğru.
Kadınlar kötü erkeklere aşık olup kötü erkekleri sever kendimden biliyorum.
Ama kime göre neye göre kötü bunu o insanla yaşamadan anlayamazsın hugo önyargılıymış bence.
Olabilir
Aferin onlara, samanlıkta iğne aramamızın baş müsebbibi olanlara selam olsun
Kadınlar gerçekten neyi istiyor hiç bilmiyorum
Ben sana anlatacağım bi ara
Gülme. Dertliyim 😂
Ben aşık olduğumu sandıklarımla dertleşiyorum 😂
O da iyiymiş 😂
😂😂
Dertleşecek insan da kalmadı bence.. Kimse o kadar empati sahibi değil..
Biraz açık kapı bırakmak iyidir.
Oyuncak kukla palavra kadınlar yanlış erkekle fingirder iyi erkekle dertleşir
Aklı başında olan kadın kendini kontrol eder gerçek insan bulana kadar bekler
iyi erkek diye bisi yok. elde etmis ve elde etmemis erkek var. durduk yere bi kadini niye dinlesin hepsinin sikici dertleri var
Yoo, dertleşemediğim aynı dili konuşmadığım höd höd birini ne yapayım
Genel olarak doğru olabilir ama dertleştiği erkek cesur davransa belki durum farklı olur
Psikoljide karmaşa! İnsanlar cellatlarına aşık olurlar!
Hayır ben kötü insanlar ile konuşmayı tercih etmem
Haklılık payı var. Canın yanip anlaman, bazen yaşaman gerekiyor. En mantıklı kadının başına da gelebiliyor. Ama ders almak gerekir tabi aynı hatalara düşmemeli..
Çözmüşsün kadınları. d
Tez konum bi zahmet 😂
Yine mi haklısın😂
Her zamanki gibi :))
@Smh_ngs?
@Smh_ngs dur engellim ben seni. Az bekle.
Ne derdi. d
Engelledim.
Gözel
İyi erkek mi var 😀
Haksızsın. 😂
İnan bana o kadar haksızsın ki 😂
🍁🍁🍁
İyileri harcamaya kıyamıyorlardır kesin jkh
Hıhı kesin.
Ama kötü erkeklerde ayrı bir çekici şimdi 😂😂
Ya bi dur güldürme beni 😂
Hahaha 😂