Hislerimden emin olamıyorum?

hepinize selam, 2.5 yıllık sanal ilişkim var sanal üzerinden olabilecek her şeyi yaşadık. 1 ay olmaya yakın bana kendisi ile ilgili bir yalanı itiraf etti adı yalanmış. ilk başta terk ettim aynı gün tekrar yazdım deprem olaylarından çok etkilendiğim için 6 kayıptan sonra ona da bir şey olmasından ve üzdüğüm için üzülüp öyle bir şeyi yaşamasından korktum. seviyor musunuz derseniz bilemiyorum güvenim yok eskisi gibi içten gelen duygularım yok bunlardan eminim yalanını açıkladıktan sonra benimle istersem evleneceğini hayatının yarısının ben olup, tümünün de ben olmamı istediğini söyledi her şey daha güzel olacak dedi fakat barıştıktan biraz sonra ben evlilik konusunu kendisini denemek için açtığımda asla o günkü gibi cümleler kurmadı, kurmuyor. kendisi 20 olacak ben 19 olacağım dinlemeden yargılamayın daha çok erken olduğunu biliyorum ama yaşadığım bunca şey sonrasında günevmek istiyorum yarıyolda bırakılmayacağımı bir gün ayrılsak da ayrılmasak da bana böyle sözler verip gerçekleşmesini ya da cidden böyle düşündüğünü görmek istiyorum siz ne düşünüyorsunuz? ( yakında doğum günüm var yanıma gelmek istiyor kaldığım yer müsait olmadığı için istemedim ilk buluşmamız olacaktı)
Hislerimden emin olamıyorum?