Hislerimden emin değilim?

Geçen ay sevgilime ben sana aşık değilim ayrılmak istiyorum dedim yapma ayrılmayalım falan dedi neyse biraz zaman verdik birbirimizi sonra bu hafta artık kararımın değişmeyeceğini söyledim aslında kıskançlığımı test ediyordu ve beni artık ilgilendirmiyor dedim? "kararın değişmeyecek değil mi?" dedi, ben de değişmeyecek dedim. Sonra dedi ki, "artık daha fazla anı biriktirmemizin de bir anlamı yok. Bir şeye ihtiyacın olursa yazarsın ben burdayım." Neyse öylece bitti ama ben çok özlüyorum onu sonuçta sevgili olmadan önce en iyi arkadaşımdı ve onunla bir gün bile konuşmazsam kafayı yiyorum. Tamam aşık değilim ama çok seviyorum onu. Dün yazdım tutamadım kendimi soğuk konuşuyordu belliydi. Sürekli imalar, bahaneler falan. Çok üzgünüm, içim paramparça şu an. Bir de sürekli çevrimiçi olub, guya başkasıyla konuşuyormuş gibi geç cevap veriyordu. Ve o kadar eminim ki, hiçkimseyle konuşmadığına, bilerek öyle yaptığına. Ben yazmasaydım hiç whatsappa girmiyordu bile kaç gündür.
Sizce unutmuş mudur beni? Unutmak istiyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten biz hep karşılaşacağız herşeyden önce ailelerimiz çok yakın, sürekli gelip gidiyoruz birbirimize
Hislerimden emin değilim?