Hislerimden emin olamıyorum?

2 yıllık bir mesafe ilişkim var. Başta her şey çok iyiydi, önce ben aşık olmuştum ona. Upuzun sohbetlerimiz oluyordu, çok keyifliydi her şey. Ama sorun şu ki kendisi dünyanın en kıskanç ve sinir bozukluğu olan kişisi. En ufak şeye bile çok öfkeleniyor. Ben serbest bir ailede büyüdüm, böylesi bir kıskançlık da hiç görmedim. Pencerenin perdesinden okulda yeni KIZ arkadaşlar edinmeme kadar (beni kötü yola düşüreceğine falan inanıyor sanırım) tonlarca kıskançlığı var.
Ben bunca kavganın, çabanın ardından çok yoruldum. O beni seviyor biliyorum, ama bir sevgi insanı bu kadar yorar mı bilmiyorum. Şimdiye kadar hiç bu güvensizliği haklı çıkaracak bir şeyim de olmadı bu arada.
Şu an ondan ayrılmayı düşündüğümde günlerimin ne kadar boş ve yalnız olacağı aklıma geliyor. Ama bir yandan da 1 ay 2 ay ağlar, ardından hayatıma dönerim diyor mantıklı yanım. Ki artık ona aşık mıyım bilmiyorum bile.
Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ailemle tanışmak istiyor bir de ama ailem asla kabul etmez. Annem de hiç kıskançlık görmemiş, babam zamanında "Bu saatte..." tarzı bir cümleye başlayınca "Böyle yapacaksan bitirelim." demiş direkt. Benim böyle bir ilişki içinde olduğumu bilse asla izin vermez.
Hislerimden emin olamıyorum?