Duygularımdan emin değilim?

2 yıl önce birisiyle tanıstım normal arkadaştık yakınlığımız yoktu 1 aydır yakınız benim aşk hayatım da ciddi birisi olmadı bir sevgilim oldu oda 3 gün sürdü arkadaşımın hiç sevgilisi olmadı bende sürekli flört denemelerimde sıkıntılar yaşadım değersiz hissettirildim bunlar zaten sizlere klişe gelicek gençliğimi takılmalıklarla değil de tek biriyle mutlu olarak geçirmek istiyorum onunlada kafam uyusuyor tek sıkıntı beni arkadası olarak görüyor ve duyguları biraz zor değişicek en önemlisi ikimizin de daha önce ciddi ilişkisi olmadığı için bazı sevgililik duygularını hiç yaşamadık bu arada demeyi unuttum kızla aynı bölümdeyiz dolasıyla çok ortak arkadasımız var eğer duygularım deşifte olursa dalga konusu olurum hem arkadaslığım biter arkadaslığımın bitmesini rezil olmaya tercih ederim ama şöyle düşünüyorum aşkı başkalarında arayıp vakit kaybedeceğime onunla denemek isterim ve doğru sonuç alacağıma eminim neyse uzun lafın kısası abilerim ablalarım ben bu kızı nasıl elde edebilirim ne dersem bu kızın kilidi açılır
Duygularımdan emin değilim?