5 ay önce biten ilişkimin ortalarında olan bir konuşma buluşunca yalvar yakar bitirme diye ağlayıp benden ayrılmasın diye yapılmıştım kendimi çok mu düşürmusum?
Kendini baya düşürmüşsün, ayrılmak istediğinde peki tamam nasıl istersen öyle olsun deseydin bir kaç hafta veya ay sonra pişman olup sana geri dönme olasılığı baya yüksekti. Ne erkek ne kadın bir ilişki uğruna kendi onurunu aşağıya çeken birisine pek saygı duymaz. Gururun her daim aşkından sevginden önce gelsin. Kendisine acımayana karşıdaki hiç acımaz.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kendini düşürme değil de karşındakinin anlamayacağını görememen sana böyle hissettiriyor yoksa sen gerekeni yapmışsın. İlişkiye sahip çıkmak, değer vermek bunu gerektirir. Bundan sonra karşındaki insanı iyi tanı, analiz et. Konuşmanın başında zaten Ayrılalım mı? diyebiliyorsa yol vereceksin kanun bu :]
Aynı durumlara bende düştüm küçük düşürme kendini diyenler oldu kaçan kovalanır ya arkadaş seviyorum seviyorum ne taktiği ne gururu gerçekten seven insan bunları düşünmez
gururum incindi ama ona karşı vicdanım rahat o böyle sevilmeyecek öyle bir sevdim ki onu
Şahan abimiz demek ki senin kadar sevmiyormuş. Buna gurursuzluk denemez tabi ki. Bu kadar büyük bir sevgi yaşamadigimdan anlayamam ama sanırım sevdiğinden bu kadar dil döktün. Keşke karşılığında da adam gibi biri olsaydı. Değmemiş gibi.
senin gibi seven çıkmayacak belki karşısına bunu anladığında da sen onu zaten silmiş olacaksın. sen elinden dilinden geleni yapmıssın gerisini o düşünsün