+1 yılKeşke sana yazmadığı andan itibaren sen de hiç yazmasaydın hem suçlu hem güçlü bir de arkadaş olarak kalalım diyor ya sabır çok sinirlerim bozuldu hem elini tutuyor hem nasıl arkadaş olarak kalabileceğini düşünüyor ben anlayamadım kansız... Engelleme yazma da sana yazarsa hiç bi şekilde cevap verme.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKimse kusura bakma millet saçmalamış. Kendini küçük falan düşürmemişsin. Kalbin kırılmış ne de olsa. İnsan nedenini merak eder. Millete çok takılma. Umarım iyi biriyle karşılaşırsın ilerde.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin için üzüldüm bir sapık uğruna belki seni hakeden birinin ilki olacakken erkeğin orospusuyla değmiş birbirine elleriniz, sen eski sen değilsin artık. Ona karşı his sandığın şey ise sadece ilk olmasının heyecanı. Böyle karakter yoksunu biri için fazlasını düşünmek zaten akıl işi değil. Bence oturup kendini sorgula, ne istiyorsun amacın ne gittiğin yol doğru mu yoksa ilgi açlığına yenik mi düşüyorsun düşün bunları, yaz hatta. Çözüm yolu oluştur bir de, yeni bir sayfa aç, çizdiğin haritaya uyum sağla.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın . Vakit ayırdığın için teşekkür ederim 💙
Cevap sahibi+1 yılNormalde umrumda olmaz milletin kiminle ne yaptığı fakat senin üslubun hoşuma gitti, rica ederim inşallah son hatan olur harcama kendini bu zevzekler için. Hayatta mutluluklar dilerim 🌸
Soran+1 yılİnşallah. Rabbim karşına sen gibi insanlar çıkarsın ben de sana hayatta mutluluklar dilerim🤗🤗
Cevap sahibi+1 yıl:)) teşekkür ederim mutlu ettin beni
+1 yılHay s... Ya kız aynısı başıma geldi. Hem tarih olarak bir hafta içinde ortada hiçbir şey yokken çocuk birden benim varlığımın farkına varmıştı ve koca bir hafta övgüler övgüler aman aman. Noluyor la demiştim hatta çok iyi hatırlarım. Sonra ben beni seviyor vs sandım. Ama kendi ağzıyla hiç söylemedi bunu. Bir koca hafta da biz hep yan yana el ele hatta sarılmalar öpmeler yanaktan bilmem ne. Üf ne kadar aptalmışım. Sonra baktım bu benim kız arkadaşımı çok beğenmiş aşık olmuş beyfendi aynı anda bana da aşıkmış vs. Dedim hadi koçum kendi yoluna. Düğünde ağlarken beni teselli eden de beğendiği arkadaşımdı. Böyle pislikler yalan varsa yoksa en yakın arkadaşların kalır geriye. Bence ne yapman gerektiğini biliyorsun ve yapmışsındır da
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılbirşey olduğu yok unut gitsin sil kafandan ve hayatına devam et
12 Yorumla
Soran+1 yılSilmeye çalışıyorum ama olmuyor umarım en kısa zamanda atarım kafamdan
- +1 yıl
atmak zorundasın ve öyle de olacak zaten sıkma canını hanımefendi
+1 yılÇok mantıksız açıkma olmuş kadirin
Ama sen iyi konuşmuşsın20 YorumlaEzilecek büzülecek bir şey yok ortada. Yaşın genç bazı şeyler yaşanarak öğrenilir. Buna da tecrube diyoruz. Takma kafana.
00 YorumlaHayır böyle düşünme soru işaretiyle kalmak daha kötü bişey yok o yazışmada gayet medeni bi şekilde bitmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakma ama ezik duruma düşmüşsun. Ayrılan o sanırım. Ayrılma nedenini sen sormadan söylerdi demek seni önemsememis / onemsemiyormus. Işte günümüz ilişkilerine bi kare sonu hep " arkadaş kalalım " ile biter.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ben o gün kısmına takıldım kilit nokta orası ama ortada yok :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu 2 hafta önce tanıdım. Her sey 2 haftada oldu. Elimi tuttu , sarıldı , yanağımdan öptü. Seni seviyorum falan dedi. 19 yaşındayım şu ana kadar ilk defa onun elini tuttum kendi de biliyordu. Bana böyle yaklaşınca sevgiliyiz sandım. O da meğer arkadaşlarına flörtüm diye tanıtıyormuş. Bir şeyler hissetmiyorum hoşlanıyorum diyormuş. Ben de bir şeyler hissetmiyorsan neden bunları yaptın diye sitem ettim. Sarmas dolaş arkadaşlarının yanında flörtüm diyerek gezdirmesi bir an ağrıma gitti. Çünkü öyle bir kız değilim. Görüşmek istemiyorum dedim. O da sadece sen bilirsin dedi tartışmadık hiç açıklama da yapmadı bana. Sonra hatayı kendimde aramaya başladım fevri davrandım istersen devam edebiliriz mesafeli bir şekilde dedim arkadaş kalalım dedi. Ve sebebini merak ettiğim için bunları yazdım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKıyamam ya benzer durumu bende yaşadım
en son sen anlamıyor musun dedi bana kapattı telefonu suratıma 🤣🤣00 Yorumla
+1 yılBu bildiğin cinsellik için yaklaşmış sen de farklı tepki verince istediğini alamayınca gitmiş işte serseri yani çöp böylelerinden daha değerli
01 Yorumla- +1 yıl
Kız bulamayınca yokluğa düşünce geri gelir ama amaç belli asla izin verme saçının teline bile dokunamazsın
+1 yılYanlış anlamışmış hale bak ya. Bir daha yazma buna ya. Pesinden gittikçe kendini bir halt sanmaya başlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılÇok mu aradın bu elemanı... kesin boyuna posuna takıldın sen, yoksa böyle olmazdı.
03 Yorumla
Soran+1 yılEn çok ağır başlı duruşuna takılmıştım. Zaten ortak arkadaşlarımız var onlar da arkadaş olarak çok iyi biri olduğunu söylüyorlardı onlar aracılığıyla oldu
- +1 yıl
Seni arkadaşların yakmış 🤣
Soran+1 yılÖyle oldu 🙂
+1 yılHayır soru sormuşsun ve uzatmamissin konuyu ama tekrardan yazarsan küçük düşersin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılDiğer yorumlara aldırma gayet mantıklı bir şey sormuş açıklama beklemişsin ki bu senin hakkın. O da cevaplamış konuyu kapatmışsınız.
00 Yorumla
+1 yılOlması gereken gibi konuşmuşsun gayet iyisin o ezik bence
00 YorumlaHayır, sadece neden demişsin o da cevap vermiş. Gayet güzel vedalaşıp gidilmiş senlik bir şey yok
00 YorumlaHani hani diye yazmasina gicik oldum sen kendini kucuk dusurmemissin de salla bu cocugu olmaz bundan
00 YorumlaYazma bu saatten sonra çünkü sana karşı birşey hissetmiyor yazdıkça onun peşinden düşmeyen cepte ki kız olursun sen çok değerlisin sana gerçekten değer veren bi insanla birlikte ol
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet daha da yazmam. Teşekkür ederim inşallah. umarım sen de değer veren bir insanla birlikte olursun💙💙
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaş kalmak ne ya adam gibi açıklama yapsa ne olur ki.
12 Yorumla
Soran+1 yılOrtada çok kötü ve geçerli bir sebep yok ki açıklama yapamıyor. Kafasının içinden ne geçiyor bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBoşver uğraşma, seni kazanmak için uğraşsınlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılValla anlamadim, siz bir sebepten tartıştınız mı? Muhabbeti kestikten sonra demiş ya.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet tartışma gibi bir şey oldu maalesef
- +1 yıl
Olayi bilmeden bir sey demek olmaz.
Soran+1 yılBen bunu 2 hafta önce tanıdım . Her sey 2 haftada oldu. Elimi tuttu , sarıldı , yanağımdan öptü . Seni seviyorum falan dedi. 19 yaşındayım şu ana kadar ilk defa onun elini tuttum kendi de biliyordu. Bana böyle yaklaşınca sevgiliyiz sandım. O da meğer arkadaşlarına flörtüm diye tanıtıyormuş. Bir şeyler hissetmiyorum hoşlanıyorum diyormuş. Ben de bir şeyler hissetmiyorsan neden bunları yaptın diye sitem ettim. Sarmas dolaş arkadaşlarının yanında flörtüm diyerek gezdirmesi bir an ağrıma gitti. Çünkü öyle bir kız değilim. Görüşmek istemiyorum dedim. O da sadece sen bilirsin dedi tartışmadık hiç açıklama da yapmadı bana. Sonra hatayı kendimde aramaya başladım fevri davrandım istersen devam edebiliriz mesafeli bir şekilde dedim arkadaş kalalım dedi. Ve sebebini merak ettiğim için bunları yazdım
- +1 yıl
Biz fazla abartiyoruz cunku aliskin degiliz boyle seylere, rahat bir cevrede yetismedik ama artik düşünüp bunun boyle olmadigini anlayabiliriz. Dedigim su, gezip tozmak, el ele tutusmak cok da buyutecek seyler degil. Illa sevgili olacaktiniz diye bir sey yok.
2 haftada da zaten ne kadar sevebilirdiniz birbirinizi? Etkilenmissiniz, guzel de vakit gecirmissiniz. Oyle gidebilirdi. Senin abartman, onun da hemen sogumasi yersiz. Belki de "bu kiz takintili, simdiden boyleyse ileride ne olur" diye dusundu bilemiyorum.
Boyle iliskilerde cok beklenti icine girmeyip, anin tadini cikarmaya bak bence. Bir de ask bilmem sadakat falan bu kavramlara cok yüklenme. Sevgi dedigin sey de zamanla oluşuyor, iki haftada degil. Olsa olsa hoslantidir o.
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızım mal misin? niye özür diliyorsun?
Adam şrefsz seni kullanmış bunu anlamak çok mu zor!!!03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın saf salağın tekiyim
Cevap sahibi+1 yılYa bak amacım sana hakaret etmek değil ama görünce dayanamadım böyle pislikler saf kızları böyle kandirop uzuyor
Soran+1 yılYok ya biliyorum iyi anlamda ve farkına varmam için diyorsun çok safça davrandım ve davranıyorum umarım düzeltebilirim kendimi. Duygusal anlamda fazlasıyla zayıf bir insanım maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyorsa takma kafaya.
Gelene hayhay gidene bay bayyy00 Yorumla küçük düşürmemişsin keşke herkes senin gibi olsa da , şu kadiri gözüm tutmadı sinirlenmiş olabilirim azıcık.
01 Yorumla
Soran+1 yılSen bi de bana sor:))
kuzum el ele tutuşma mevzusu ve olay ne anlatır mısın özelden
00 Yorumla
+1 yılBu kadar çok "hani" diyen insanla işin olmasın zaten. Daha konuşmayı beceremiyor, biriyle ilişki yürütmeyi nasıl becersin.
00 Yorumla
+1 yılYapıyolar yapıyolar Çok iyi bi insansın... Oldu 😐😐😏 boşver takma benimki de birlikte oldu sonra ne aradı ne sordu böyle işte değmez
00 Yorumla
+1 yılSen düzgünce konuşmuşsun sıkıntı yok bir daha konuşmazsınız biter bu Kadirden hayır çıkmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır balım hiç öyle düşünme sebebini öğrenmek istemişsin o kadar yapman gerekeni yapmışsın boş ver takılma
00 Yorumla
+1 yıltam bir ezik gibi olmuşsun kb
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın çok o duruma düşürdüm kendimi
Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı. Mesaj atmasaydın iyim is arkadaş falan da kalma
04 Yorumla
Soran+1 yılYok tabii ki o düşüncede biri değilim arkadaş olmam
Soran+1 yılInsallah. Sizin de öyle
+1 yılHep boylelerini bulun seni kullanip atmis iste
03 Yorumla
Soran+1 yılBekledim bekledim tam adamına denk geldim🙂
- +1 yıl
Gecmis olsun bi dahakine tanimdadan sevgili olmazsin umarim
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılBence saçmalamışsın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Hayır iyisin kadirde iyi kimse küçük düşmemiş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Belki senin ilgi göstermesi bekliyor olamaz mı? 🙄
03 Yorumla
Soran+1 yılGöstermemiş miyim
Soran+1 yılİlk olduğunu biliyordu üstelik güvenini sarsacak tek hareketim olmadı yani onun güven vermesi gerekirken yapmadı çekti gitti
+1 yılYoo gayet mantıklı sorular sormuşsun
00 Yorumla
+1 yılSeni kullanmış bırakmıs işte
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın kötü ayrılmamışsın en azından
00 Yorumla
+1 yılyazı stili berbat okuyamıyorum o yüzden
00 Yorumla
+1 yılEvet küçük düşürmüşsun kendini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılKadir'den gıcık aldım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo gün dediğin ne? ne oldu cinsellik mi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır eğer okumaya vaktin varsa olayı anlatırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuştukça ezik kalırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten daha da yazmam
Cevap sahibi+1 yılYazmayın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzür dilemene gerek yokmuş
00 Yorumlavay seni yakmis ya la
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen:))
Soran+1 yıl19 yaşındayım ben daha yolun başındayım yani
Soran+1 yılHayirlisi
+1 yılhoşlaşmamıs senden
04 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
- +1 yıl
galibası yok kesin bisey bu
Soran+1 yılBazen öyle diyorum. Bazen de düşünüyorum insan hoşlanmadığı birinin elini tutar mı uzun süre. Ya son davranışımla kendimden tamamen soğuttum ya da hiç hoşlanmamış zaten
- +1 yıl
abazaysa tutar
+1 yılOlayı bilsem ona göre şey etcem de
10 Yorumla
+1 yılKnk sil direkt unutmaya çalış.
10 YorumlaYoo ne alaka
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılBence unut gitsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyorsa zorlama..
00 Yorumla biraz öyle olmuş
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki o gun dedin ne ne gecti aranizda bu onemli
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlatırım ama uzun olur biraz vakit ayırmak istersen yazayım
Cevap sahibi+1 yılOlsun dinlerim
Cevap sahibi+1 yılYani vaktim var yardimci olmam isterim
Soran+1 yıl
Ben bunu 2 hafta önce tanıdım. Her sey 2 haftada oldu. Elimi tuttu , sarıldı , yanağımdan öptü. Seni seviyorum falan dedi. 19 yaşındayım şu ana kadar ilk defa onun elini tuttum kendi de biliyordu. Bana böyle yaklaşınca sevgiliyiz sandım. O da meğer arkadaşlarına flörtüm diye tanıtıyormuş. Bir şeyler hissetmiyorum hoşlanıyorum diyormuş. Ben de bir şeyler hissetmiyorsan neden bunları yaptın diye sitem ettim. Sarmas dolaş arkadaşlarının yanında flörtüm diyerek gezdirmesi bir an ağrıma gitti. Çünkü öyle bir kız değilim. Görüşmek istemiyorum dedim. O da sadece sen bilirsin dedi tartışmadık hiç açıklama da yapmadı bana. Sonra hatayı kendimde aramaya başladım fevri davrandım istersen devam edebiliriz mesafeli bir şekilde dedim arkadaş kalalım dedi. Ve sebebini merak ettiğim için bunları yazdım
Cevap sahibi+1 yılEvet sen haklisin bu durumda kesinlikle sen flortum dedigini ogrendigin anda keske hic ugrasmasaydin yol verseydin. ama sen ona deger mermişsinki sorgulama geregi duymuşsun oysa obunu hak etmemiş senin ona verdigin kadar o sana deger vermemiş melesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEleman sıgır
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
+1 yılBiraz öyle olmuş
10 Yorumla
+1 yılSalla boşver domuzu
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?