Benmi çok alınganlık yaptım?

Bugün kötü bir gün geçirdim annem bana geldi birşeyler öğrenmiş hakkımda kızdı vs bende anlattım ne olup bittiğini ağladım biraz sonra bir şey olmamış gibi devam ettik sohbete temizlik vs yaptık yorulduk baya yemek yaptım yemeğe kalmadı ısrar ettiğim halde eve gitti bir kaç saat sonra babam aradı annene bir sürü iş yaptırmışsın eve niye aç yolladın dedi yemek yaptım ısrar ettim yemedi sen arayınca çıktı dedim o saate kadar niye yapmadın yemeği dedi bende temizlik yapıyorduk anca fırsat buldum dedim insan ırgat çalıştırırken bile doyurmadan yollamaz dedi arkadan annem seslendi ne biçim konuşuyorsun sanki ben bir şey dedim sanıcak diye bende annem biliyor ısrar ettiğimi dedim babamda üsteleyince konuyu sinirlendim zaten moralim bozuktu şaka yapıyordu ama ben böyle şeylerin şakasını kaldıramam kimseyi aç yollamam evinden sevmediğim konuları konuşma bana diyip yüzüne kapattım çok sinirlendim belki yüzüne kapatarak yanlış yaptım ama moral bozukluğumun üstüne yapmicam şeyi yapmışım gibi konuşunca iyice sinirlendim bilmiyorum benmi abartıyorum eşimde diyor keşke öyle yapmasaydın kırılmıştır diyor niye kimse benim kırılıp kırılmamı önemsemiyor

Benmi çok alınganlık yaptım?