Lise 11. sınıfım 15 yaşında başladım liseye, İlkokula 1 sene geç başlamamdan dolayı. Ama burada hazırlık olduğu için lise 5 yıl, yani 18 yaşındayım. ve çocuk gibi telefonlarımızı sabah kutuya koyuyoruz, çıkışta alıyoruz. Ve sınıf başkanımız ve yardımcısı var. Garip biliyorum, neyse. 15 tatilden önceki son haftanın ilk günü ben telefonumu vermek istemedim. Çok kötü hissettim sanki verirsem kötü bir şey olacakmış gibi. Affedersiniz o anki kafama tüküreyim. Ama asla derste oynamak gibi bir amacım yoktu, sadece gün boyu çantamda duracaktı telefon. Neyse ben okula gitmeden önce telefonumu çantamın 2. gözüne yerleştirdim. Telefon açıktı ama sessizdeydi, sessizde kullanıyordum zaten normalde de. Başkana da telefonumu getirmediğimi söyledim. İlk derse girdik. Hoca da en sevdiğim hoca, 23 yaşında yeni mezun ilk öğretmenliğini yapıyor. Anlatamadım ama anlayın işte. Dersin ortasında bir anda sınıfta bir alarm sesi yükselmesin mi... Tabii ben her şeyin farkındayım, ses benim çantamdan geliyor. E ama ben sessize aldım nasıl olur diye düşünürken aklıma dank etti, telefon sessizde olsa bile alarmlar sesli bir şekilde çalmaya devam eder. Kendime sövdüm bayağı. Kaskatı kesildim orada bacağım titriyor ter döküyorum resmen. Anksiyetem dolayısıyla çok fazla tepki vermiş olabilirim. Yine de salağa yattım aa nereden geliyor dedim, etrafıma baktım. Bir yandan alarm sussun diye dua ediyorum içimden. Hoşlandığım kişi de hemen 1 sıra arkamda çaprazımda oturuyor. O da çok gizemli, dedi. Neyse başkan ve yardımcısı telefonların olduğu dolaba baktılar bir şey yok, ses oradan gelmiyor. Sonra sesi takip ettiler ve benim çantamdan geldiğini tespit edip buradan geliyor dediler. Ben de bakayım dedim ve mal gibi çantamın bütün gözlerine sırayla bakmaya başladım. Telefonun bulunduğu gözü açtığımda başkan yardımcısı telefonun orada dedi. Başkan da telefonunu verdiğini söylemiştin, dedi. Ben de aa unutmuşum diye mırıldandım. O an yerin dibine girmek istedim. Telefonumu aldılar dolaba koydular. Hoca sağ olsun uzatmadı, tamam bir vaka daha çözüldüğüne göre derse devam edelim dedi. O günden sonra hafta boyunca başkan her sabah telefonumu gerçekten getirmediğimi söylediğimde veya verdiğimi söylediğimde yarım saat sorguya çekiyor. Bir gün ben, hoşlandığım kişi, hoşlandığım kişinin arkadaşı ve başkan yalnızdık onların önünde küçük düşürdü beni sorguladı. Ve telefonumu getirmediğimde hiçbir zaman inanmıyor. Şu an çantanda biliyorum, sonuçlarına katlanacaksın diyor. Hocaya da şikayet edildim zaten. O bir hafta kabus gibi geçti. Daha beynini sevdiğim başkanımızın beni herkesin önünde küçük düşürdüğü rezil ettiği sayamayacağım kadar çok an oldu. Artık hoşlandığım kişi ve arkadaşı bir telefon kutusuna bir bana bakıp fısır fısır konuşuyor. Çok mu rezil oldum ya. Bu küçük düşürmeler yarın okullar açıldığında da devam edecek, korkuyorum.
Çok Süper Cevap
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026