Kötümü rezil oldum?

Ukraynadayım bir kızı takip ediyordum bugğn takip ederken kız polise yaklaştı ve beni şikayet etti polis beni kenara çekti pasaport falan aldı sorular sormaya başladı kızı takipçimi ediyorsun dedi evet birazcık dedim kız korkuyor falan dediler kıza korkuyormusun dedim tabikide korkuyorum dedi sonra polisler telefonuma şifre falan yazmaya başladı kız uzun sakallı gorile benzeyen bir adam çağırdı adam benim fotoğrafımı çekmeye başladı adama fotoğrafımı ne çekiyorsun dedim öyle lazım dedi gittim adamın üstüne sen kızın erkek arkadaşımısın dedim evet dedi ama değilmiş sonra kızın erkek arkadaşı telefonla görüntülü arama yaptı bana küfürler tehditler götürün şu telefonu dedim niye konuşsana dedi gorile benzeyen adam dedim insanlar bakıyor hoş değil o kızada hoş değil takip ediyorsun dedi ne takip ediyorsun kızı dedi güzel dedim adam senle sonra görüşücez dedi kıza telefondaki senin erkek arakadaşınmı sordum birşey demedi gorile benzeyen adam evet erkek arkadaşı dedi üniversitemi sordu ismini söyledim üniverstemin. goril kızın erkek arkafaşına telefonda yerini biliyorsun olay tamam dedi gittiler poliste birde kimseyi takip etme dedi Burak’tı beni çok kötü rezil oldum?
Kötümü rezil oldum?