Ben rezil mi oldum
Üniversite ders başlamadan bir çocuk en arkada yanıma oturmak için izin istedi boş yer yok dedi ( önümde ve yanımda olan kişilerin yanı boş ) muafiyet sınavı olduğum için geçen hafta ders girmedim kendisine sordum ne işlendi diye sonra derste bir soru sordum bilmiyorum diyince hocaya sordu ama ben el kaldırdım o sordu bı anda anlamadım araya girdim hoca imada bulundu sn niye sormuyorsun arkadaşın soruyor diye ( sonra bende kusura bakma dedim çocuğa) sonra o tahtayı göremediğini söyledi. Daha önce beni görmediğini dedi. Ben bir kız ile konuştum o da bende cekindik hocaya sormaya o da duyuyordu sen sor diye güldük üçümüz. Muafiyet kaç aldığımı sordu bende ona sordum. Gülünce bana bakıyordu. Hoca haftaya görüşürüz dedi bende haftaya görüşürüz dedim ( adını sormadım fazla yakınlık olmasın merak ettiğimi düşünmesin diye ) . . . Sorun şu hoca imada bulununca öndeki 3 erkek onun arkadaşı güldü rezil mi oldum ben :/
Üniversite ders başlamadan bir çocuk en arkada yanıma oturmak için izin istedi boş yer yok dedi ( önümde ve yanımda olan kişilerin yanı boş ) muafiyet sınavı olduğum için geçen hafta ders girmedim kendisine sordum ne işlendi diye sonra derste bir soru sordum bilmiyorum diyince hocaya sordu ama ben el kaldırdım o sordu bı anda anlamadım araya girdim hoca imada bulundu sn niye sormuyorsun arkadaşın soruyor diye ( sonra bende kusura bakma dedim çocuğa) sonra o tahtayı göremediğini söyledi. Daha önce beni görmediğini dedi. Ben bir kız ile konuştum o da bende cekindik hocaya sormaya o da duyuyordu sen sor diye güldük üçümüz. Muafiyet kaç aldığımı sordu bende ona sordum. Gülünce bana bakıyordu. Hoca haftaya görüşürüz dedi bende haftaya görüşürüz dedim ( adını sormadım fazla yakınlık olmasın merak ettiğimi düşünmesin diye ) . . . Sorun şu hoca imada bulununca öndeki 3 erkek onun arkadaşı güldü rezil mi oldum ben :/
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
evet rezil olmuşsun ama takma unutulur bir kaç güne
Ama ben yanlış ne yaptım ki soru sordum bı anda el kaldırdı hocaya sordu hoca da azarladı gibi sorduğu soruya araya girdim şöyle demek istedi diye hoca da sen niye sormayip arkadaşına sorduruyorsun diyip imada bulundu ama ben sordurtmadim ki söyleyip pnu da rencide etmek istemedim sustum. Kusura bakma özür dilerim dedim çocuğa önemli değil dedi. Ders işlendi sonra 30 dk erken çıkmak isteyen bu soruyu çözen çıkabilir dedi ben çözdüm ( ama hep beraber çıktık ) yanlış anlaşılmış miyim sizce? Uzak da durdum kendisi soru sordu tahtayı göremiyorum falan diye öyle konuştuk
Sanmam
Cidden mi ben çok utanmıştım kendisine karşı hoşlanmıyorum bir şey hissetmiyorum ama öyle görünmüş olabilir miyim? Ama ben normal konuştum ne adını ne tel numarasını istedim. Üstelik o birden hocaya sormak için el kaldırdı bende azarlanıyor gibi hissettiğim için araya girdim hoca sanki imada bulundu ve onun öndeki 3 erkek arkadaşı güldü bende kusura bakma özür dilerim dedim o da önemli değil dedi. Sonra tahtadan bir şey sordu öyle hine konuştuk ben rahatsız olup konuşmaz sanmıştım :/
Yiooo
Cidden mi ben çok utanmıştım :/