Birini seviyorum ya sabah sesli kayıt gönderdim dinledi mi bilmiyorum sonra yazdım bak aramiyorum Rahatsız etmiyorum hatta sen tatilde iken hiç aramam seni özlemek istiyorum yazdım ama gelince bira içelim mi söz içkiler çerezler cipsler benden yazdım olur uygun bir ortam olursa içeriz ama şu an hiç müsait değilim sonra ararim yazdı kötü mü sizce ne zaman bana aşık olcam ne kasar daha sabretmem Lazım?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne gerek var bu kadar cömertlige sksksk boş ver o yazsin o arasin sana verdigi deger kadar ver cok üstüne dusmussun zaten konusmak icin konusuyor seninle
Zaten konuşmak için konuşulur çünkü ben almasam gelmez o yüzden
Onun gozunde pesinden kosan her hangi birisin sen bilirsin ama degmez
Bunu değiştirmek icin yapılacak bir şey yok mu çok seviyorum bal gibi geliyor dün ben aramadan o aradı az önce de işim bitince ben ararim dedi.
Sevecegin kisiyi yanliş seçmissin sanmiyorum sana ilgisinin artacağını sana yönelecegini
Dün o aradı ama hiç bir yolu yok mu diyorsun yani
Arar normal bende cok sıkılinca rehberi karistiririm bastan herkesi ararim en ufak seyden umut araman iyi guzel ama sana zarari olur kendin bilirsin yinede
Umut aramadim ama yani biraz benim verdiğim değer kadar değer versin istiyorum sadece
Ayni sey onunda seni sevmesini deger vermesini istiyosun ama zor be güzelim
Ama konuşuyor arada sevişiyoruz dün o aradı çok da güzel sevişiyoruz
Ee kullaniyo iste seviyormu saniyosun🤦♀️
Hayır sevmediğini her defasında söylüyor zaten l
Paraya ihtiyacı var demissin, senin maddi durumum iyi mi peki ona göre bi taktik yaparız? 😀😀
Yok değil keşke olsa o yeri bulsun yeter ben yüz lira bulcam
Yer derken otel gibi ve ya boş ev mi demek istiyosun
Mekan boş evde olabilir dükkan da
Hmm boş ev ayarlar o illa ki ya basit iş yani. Maddi durumun iyi olsaydı parayla bile bağlardın kendine valla :)
Zaten hep bugüne kdr öyle bağladım ben sevmesini istiyorum.
Ee maddi durumum iyi değil diyosun nasıl parayla bağladın ki?
Çok büyük para değil bak istese. Atardı bugün hiç aramadi
Az parayla nasıl tuttun ki mesela neler aldın ve ya yaptın merak ettim? :)
Aslında ilk 125 lira verdim sonra 600 lira borcu vardı sonra forma aldım bjk forması sonra çok ünlü bir mağazadan lakos aldım sonra bir kere daha paraya ihtiyacı vardı 300 lira verdim toplam 1600 lira tuttu
İyi vermişsin ama he nasıl durumun yok senin anlamadım 😀😀
Versem ne olacak kıymet mi bildi
Bilir bilir taktik yapmak lazım. Bana ulaş yardımcı olurum sana
Çok üstüne düşmüşsün onun da pek umrunda olmamış biraz ilgiyi üstünden çek o seninle görüşmek istesin bi de içkiler benden demişsin gerek yok bh kadar fedakarlığa
Evet dün aramadim ya hemen aradı ama bugünde ben seni ararim müsait olunca dedi ama ne zaman ilgiyi üstünden çeksem sonra aralığında ben sık yazıyorum ya bu seferde ben arasam yine sık yazacak derse
Mk alt tarafi içkiler benden demiş gerek yok bu fedakarlığa diyosun. Gören de sanacak 5 bin lira harcadı çocuk için düşünceye bak mk ya, senin gibiler de işte elini cebine bile atmaz herşeyi erkekten bekler acizler gibi. 2 bira çerez almış kız gitmis bu kdr yapma diyo mk bunu erkek alsa ne olur kız alsa ne olur ne kdr cimri fesat birşeysin sen yazık.
Aradığım yorum evet ne olmuş ki yüz lira tutar ancak
@AfiliYlnzlık yorumun yanlış anlaşılmış sorun cipsi birasını ödemesinde değil bu cümleyi söyleyip karşı tarafı da benimle ne kadar çok görüşmek istiyor diye düşünmesini sağlamadıydı. Benim de ilişkim oldu uzun da sürdü maddi konuda ne gerekirse onu yaptım hiç bir zaman esirgeyen biri olmadım ama önyargılı şekilde okuyup üzerine kendinde hakaret etme hakkı bulan birine neyi anlatıyorum onu da bilemedim sonuçta herkesin düşüncesi farklıdır. senin önyargı yaptığın biçimde düşünmüş olsam bu şekilde yorum yapamazsın soru sahibi bile bunu yapmamış gayet normal şekilde cevap vermiş, saygısını korumuş.
Bem okuduğumu iyi anlayan birisiyim, senin anlatma şeklin yanlış. Senin oraya içkiler benden demişsin diyip arkasından bu kdr fedakarlığa gerek yok demem zaten benim dediğim sonuca çıkıyo. Bu söylediğinde hiç bisey yok kızın gayet normal sen fedakarlık görmemişsin belli
@AfiliYlnzlık ne kadar anlatmak istersen iste karşı tarafın anladığı kadardır.. tamam sen anladığına inanmaya devam et uğraşmayacağım bunun için
Uğraşma zaten, bidaha ki ne doğru anlatmayı denersin
@AfiliYlnzlık tamam Türk Dil Kurumu bey
Tamam hadi iyi geceler 😀😀
Sen akillanmicaksin çantada kekliksin çocuk için
Paraya ihtiyacı var bana seni satsam para kazansam dedil
İyi ne güzel onada is kapısı olursun sıcak satış
Kabul edeyim mi yani
Et et
Seninle ancak keyfi olarak iletişimde oluyor.
Evet ama ben çok seviyorum e nasıl sevdircem
Karaktersizsen sevmeye devam edersin.
Ne alaka sevmenin karakteri mi olur gönül bu otada konar şeye de diye laf var benim elimde mi ben nasıl sevdircem
😄
Gülme cevap ver
-😄
Sal*k misin
Hayır.