Sırf topuklu giydiğim için uzun birini arayıp da o birinin benim topuklu giymemi istememesi hayatın bana yaptığı bir şaka değil de ne? 😒

Sırf topuklu giydiğim için uzun birini arayıp da o birinin benim topuklu giymemi istememesi hayatın bana yaptığı bir şaka değil de ne? 😒

Eşimle sevgiliyken ben ünidryken sırf topuklu giydim diye kavgalar etmiştik asla giyemezdim hatta birgün sinirden telefonunu kırmıştı benle kavga ettiğinde
Şimdi durumlar nasıl? Giyiyor musunuz?
Evet giyiyorum ama yine suratı düşüyor kapalı kişi giyer mi diyor ama özel günlerde giyerim normalde değil
Sizin eş adayınız neden istemitor
O da hadislerin arkasına saklanıyor ama aslında kıskandığı için.
Benimkide öyle yok kalçan belli oluyor der hep yazın terlik giydirmezdi ama şimdi giyerim
neden giymiyorum bebeğim? bu soruyu sorarım ona yahu zaten sürekli topuklu giyen birisi değilim ama bazen de giyemeyeceksem tık tık ne anlamı kaldı 😒 iyi bende evde giyerim o zaman tıkkıdı tık 😂😂
Eşim bu fotodaki gibi olsa zaten bişey dememe gerek kalmaz bile
Cevap
7Cevap
şahsen ben istemezdim. fakat topuklu ayakkabıya zaafı olan çok insan tanıyorum... eşiniz bundan dolayı rahatsız oluyor olabilir
Yani istememesindeki amaç nedir tam olarak. Bu kişinin kendi kararı saygi duyması gerekir.
Kıskançlık sanırım.
Zaten giymiyorum ama böyle bişi dese inadına giyerim. Eşek kadar insan ne giyeceğine kendi karar verebilir.
Sağlığın için geyme. Benimki istemese de ben topuklu giyinmem😂
Ne soylim ki simdi şaka değil gerçek hadi bana eywallah
Kız arkadaşım benimle aynı boydaydı bende topuklu giymesini istemezdim.
Kendi tercihi beni çok ilgilendirmez
Umrumdışı. Kendi kararımı kendim veririm
Niye topuklu giyeyim ki
Topukludan vazgeçilir mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?