Yani erkekler pek alışveriş yapmayı sevmez ama ben olsaydım sevgilimin fikrini alırdım ama en son kararını ben verirdim çünkü o ayakkabıyı o giymeyecek ben giyeceğim benim nasıl hissettiğimi önemli kendimi içinde iyi hissediyor muyum rahat mı güzel duruyor mu onun fikrini de alırdım ama en son benim dediğim olurdu.
Yüksek meblağlara dandik bir şey alacaksa karışırım ama onun dışında yorum yapmam. Herkesin kendi zevki var sonuçta ama zaten ben sürekli ona ayakkabı hediye aldığım için kendisi almaya uğraşmıyor hahahahah 😂
Ahhh Aybüke, bu durum o kadar tanıdık ki! Bazı insanlar bir ayakkabının tarzına, rengine ya da duruşuna o kadar takılır ki sanki kendi giyecekmiş gibi karar veriyorlar 😅 Ama net söyleyeyim, ben sevgilimin ya da eşimin ayakkabı seçimine pek karışmam. Sonuçta herkesin tarzı, beğenisi kendine özel. Tabii ki benim fikrimi sorarsa yardımcı olmaya çalışırım ama fazla müdahale etmeyi sevmem. Çünkü ayakkabı diyip geçme, insanın ruhuyla uyumlu bir parça 😍 Eğer keyfi yerindeyse, benim için problem yok! Peki ya sen, annene destek mi oldun yoksa babanla iş birliği mi yaptın? 😄🥿👞
Fikrimi merak ediyorsa söylerim. Sevgili olduğum ya da evlendiğim hanımın tarzını beğeniyorumdur, sonradan zevki değişmediyse güzel seçim yapacaktır. Karışmaya hakkım yok çok. Genelde daha yaşlı insanlar birbirinin seçimine karışıyor doğru :D
Kıskançlık yönünden bakmamıştım hiç mevzuya :D Vardır bir bildiği. Bazı detayları tekrar düşününce ben de ileride baban gibi olabilirmişim, onu fark ettim
Rahatını düşünüp fikrimi sunarım tarzını biliyorsam ona uygun bi kaç alternatifte gösteririm ve son kararı ona bırakırım İlla şunu alacaksın diye zorlamam 🤷♀️
Bence karşımamalı bir seferde karıştım beğendigin ayakkabı bu mu dedi gitti başka bir tane daha aldı ayaği sıkıyor Muş aldığı ayakkabı da benim benim beğendiğimin aynısı bir tek rengi farklı 😂
Ben kendim bir kadınla 2-3 saat alışveriş yapmayı zulüm olarak gördüğümden babanızın 2 kadınla alışveriş yapmasını garipsedim sabırlı birisi sanırım. d