Herkes eşit seviyede olması gerektiğini düşünüyorum ve herkes birlikte ortak bir noktada her işi berbere yapmalı. Ağır olan ev işlerinden bahsetmiyorum kadınlar burada yapmayabilir ama diğer türlü olan her şey de birlikte yapılmasından yanayım.
Hayat müşterektir zaten erkeğin de eşine ev işlerinde yardımcı olması bir kadını mutlu eder ve o evlilik mutlu şekilde devam eder günümüz şartlarında kadında çalıyor zaten akşam eve gelipte biraz dinlenmek birlerinde hakkı lakin abartmadan elbette
Kesinlikle katılıyorum, eğer kadın çalışıyorsa durumlar eşit şartlar altında demektir. Sonum olarak o da yoruluyor ve bir şeyler paylaşılmalı. O zaman her iki tarafta mutlu olur. Kadının mutlu olması demek evliliğin mutlu ve huzurlu şekilde devam etmesi demektir.
kesinlikle bir evde kadın mutluysa herkes mutludur erkekler bu konuda biraz bencil tüm yük kadınlarda oluyor ve buda yıpratıp yoruyor ve huzur bir ortam oluşuyor
Genelleme öyle vurunca evet erkekler daha bencil ve anlayışsız oluyorlar buna kesinlikle katılıyorum ve aynı düşünce içindeyim. Yuvayı her zaman dişi kuş kurar diye söylerler ve çok doğru. Kadın mutluysa herkes mutlu olur..
Eziklik değil sadece bir erkeğin yapması gereken şeyler ile kadının yapması gereken şeyler çok farklı. Erkek ağırdır kimseye ihtiyaç duymaz her işini kendisi görebilir, örneğin ayakkabını bir kadına baglattigini gören hemcinsin senin için pekte iyi şeyler düşünmez. Ama bir kadın bir erkeğe ayakkabısını eğip bağlatırsa çok tatlı görüntü oluşabilir ve kimse yargılayarak bakmaz. Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır 😊
Ben bir kadının bir adamın ayakkabısı bağlarken görsem aaa bu ne yapıyor diye düşünmem aksine ne kadar hoş bir görüntü ve kadının adama ne kadar değer verdiğini anlarım. Diyorsun ya ben ayakkabı bağlayacak birisine mi benziyorum diye; ben de diyorum ki ne olacak bağlayınca karakterinden ödün mü verimş olacaksın. Umarım ben de ne demek istediğimi anlatmışımdır
En İyi Cevaplar