www.kizlarsoruyor.com/.../q1563211-topuklu-giyen-bayanlar-daha-cok-hangisini-tercih-edersiniz
Sevgiliniz veya eşiniz topuklu ayakkabı giymeli mi?
www.kizlarsoruyor.com/.../q1563211-topuklu-giyen-bayanlar-daha-cok-hangisini-tercih-edersiniz
topuklu ayakkabı modelleri her bayana çok yakışır. zarif ve çekicidir her zaman. bir kadını kadın yapan en çekici yönlerden biridir. sevgilim ve ya eşim kendisi nasıl rahat ediyorsa o modeli giymeli tercihi kendisine bırakırım. ama daha çok platform topukluları beğenirim.
yazında olsa topuklu ayakkabı giymesini beğenirim. renkli ve ya desenli modeller çok şık
Benin partnerim her haliyle her yönüyle kadın gibi olmalı. O yüzden yerine göre etek/elbise de giymeli, makyajda yapmalı vs.
Cevap
5Cevap
eger yakısıyorsa ve bazı kızlar gıbı gıyınce penguenleşmıyorsa topuklu aykkabı kızlara cok yakısıyor bence..)
evet zamanında bambıde calısıordum ve yenı aykkabı geldıgınde dırek alıyordum ayrıca topukluyu severım ya hosuma gıder kız arkdaslarımada soylerım bunu.)
tabı heran her dk da gıymesın yazık :) ozel anlarda ozel gunlerde bakımlı hazır olsun ve topukluyu herkes gıyemez o yuzden gıydıgınde kızlar cok bakarlar kıskanırlar :)
O topuklu ne öyle ya :D Benim boyumu geçmeyeceği sürece giysin topuklu zaten kolay geçebileceğini sanmıyorum :)
Giymem. Benden giymemi beklemesini de istemem
Ben eşimin giymesini istemem :P
Aaa düşüncesi bile korkunç :D
Ama ayakkabı da kadının bacakları da cokooş :D
Ben giyerim ama eşim giymesin 1 zahmet
Topuklu değil de bacaklar gayet güzel :)
MAx 6 punto ince topuk olanlar güzel oluyor...
İnce uzun giyerim ben
bide bacaklar ve ayaklar güzelse...
oyarım :D
evet
kızılcık sopasını da hazır ederim :D
ayakkabılar süpermiş
Bu cok buyuk
Severim.
ölürüm ölürüm...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar