Sevdiğim türk
türk ama baya baya yani, bense kürdüm
o atatürkçü bende ne olduğumu bilmiyorum:) kürt gibi de değiliz türkleşmiş bir aileyiz ama sizce olur mu bizden?
ben doğulu değilim ama köküm urfadan o ise Antep/ Bursa dan?
Sevdiğim türk
türk ama baya baya yani, bense kürdüm
o atatürkçü bende ne olduğumu bilmiyorum:) kürt gibi de değiliz türkleşmiş bir aileyiz ama sizce olur mu bizden?
ben doğulu değilim ama köküm urfadan o ise Antep/ Bursa dan?
Anlasamazsiniz. Ne zaman konu siyasetten acilsa birinizin sinirleri gerilecek. Cok kavga cikar. Cocuk vs olursa sikinti dahada buyuk. Cocuk agir kimlik bunalimi yasayacak. Yari Turk yari kurt olmak atiyorum yari Turk yari meksikali vs olmaya benzemez. Turk ile meksika kimligi arasinda bir catisma yok ama kurt ile var. Bunu ornek amacli soyledim. Cocugun buyuk ihtimal kurt tarafi agir basacak sonundada Turk dusmani olup cikacak, kendi irkina dusmanlik gudecek ve babayla catisacak buyuk ihtimal. Hadi milli bilinci cok gelismemis islamci ummetci bir tip olsa baba neysede. Ataturkcu biriyse cocukla catisacak dusunce olarak kesin. Kurt kulturu daha baskin bir kultur zaten. Uygur Turklerinde bir soz vardir. Bir cinli ile italyan evlenirse cocuk cinli olur diye. Bu atasozu Cin kulturunun baskinligini bize anlatmaya calisir. Bende kurtler icin boyle dusunuyorum. Bir kurtle bir italyan evlenirse cocuk italyan olmaz yari italyan yari kurtte olmaz , direkt kurt olur bana gore.
Cevap
3Cevap
Bence aşıksanız olur
Olur neden olmasin ki
oseginiz var mı
saçmalık
Sacmalik olan ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?