Nasıl bir aileye sahipsin? Çok şükür klâsik TC aile yapısına sahip değilim 🙏🏿 yoksa intaär ederdim cjskcjs
3 ay
Türk aile yapısının örneği niteliğinde bir ailem var; çok şükür ki vatanına, milletine, bayrağına, ezanına, insanlara faydası olan ve merhamet sahibi evlatlar yetiştirdiler...
Muhafazakar aile yapısına sahibim. Başımızda diktatör var ve çok baskıcı. Her şeyi de kendi biliyor, hiçbir zaman hata kabul etmiyor aşırı mükemmeliyetçi. Körpüyü geçene kadar dayı diyoruz işte. Hayırlısı.
Kendine has, toksik olmayan bir aileye sahip olmak çok büyük şans 🧡 Senin cümlenden özgür bir ortamda büyüdüğün anlaşılıyor bu da karakterine direkt yansıyordur ✨ Benim ailem de daha sakin ve konuşarak çözmeye çalışan bir yapıdaydı bu yüzden mesleğimi seçmemde çok etkisi oldu 😊 Aileni kıymetli tut mutlaka ama kendi sınırlarını da koru 💫
Cevap
3Cevap
güzel bir aile yapısı mevcut. tc aile yapısı nasıl ki aynı işte :D
Bilmiyor musun sanki
Bence sen kafanda küçültüyorsun "normal aileler işte" diyerek
Nasıl oluyormuş klasik Türk aile yapısı söyle ki bilelim ne bilmiyormuşsun?
Alevi bir aileye sahibim. Az çok tahmin etmişsindir aile yapımı. Daha demokratik bir yapı
İnan kürt ve klâsik türk ailelerinden daha iyisiniz
Teşekkür ederim 😊
Rica ederimmm
Seküler
Sen dindardın ama?
Gördüğüm bütün seküler insanlar genelde dini pek tınlamazdı aklımda bu şekilde kalmış 😂😂 gerçi ben de sekülerim ama dinime bağlıyım ama işte kendi yönümden bakmadım
Edebiyat yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?