Yarı türk yarı kürt olmanin zorluklar?

Melez biri olarak ve benim gibi milyonlarca insab var turkiyede, sanal ve gercek ortamlarda hicbir yere ait olamiyoruz maalesft:) türklerin yanindayken kürtlere laf edilince rahatsiz oluruz o ortamdan kacariz, kürtlerin yaninda o ortamdan uzaklaşip kacariz, saçma sapan turk-kurt ayrimina anlam veremeyiz, ben ve benin gibi yari yari olanlarin %90 i vatanini millrtine asiktir 1 numarali turkiyecidir ama malesft turklerin yaninda kurt tarfimiz kurtlerin yaninda turk tarafimiz gozukuyor, yeterin allahinixi severseniz, mhp sayfasina veya ulkucu sayfalarina giriyorum (bu arada ulkuculuge sempatim var) ama hicbir siyasi parti tutmam cunku hicbiri turkiyenin tum kesimini kapsamiyor, hernryse bu sayfalarda kurtlere avir hakaretler var uleyn bari pkk taraftarlari oclara sovun :)) zateb pkk destekleyenler gizli ermeni kurt kiligina girmis, dogu sitelerine girdigimde turklere hakaretler , yeterin allah askina zaten adamlar birbirimizr dusmemizi istiyor, biz biraradayken gucluyuz, anlamsiz kavgaya ve irkciliga verin ordunun , kamunun siyasi partideki kisilerin %50-%50 turk ve kurtlerden olusmakta yeterin.!
Yarı türk yarı kürt olmanin zorluklar?