Bir gelin kaynana sorunu varsa tamamen erkeklerin beceriksizliğinden hayatlarındaki rollerini değerlerini farklı olduklarını hatırlatıp kesmeli sorunları erkek anneleri genelde mutsuz olduklarında hayatlarinin merkezine erkek evladini koyuyo evlenince de gelin elinden almis gibi düşman kesiliyo tüm sorun bundan çıkıyo erkeklerin ikinizin yeri ayrı deyip had bildirmeyip geri durmasından kaynaklı tamamen, çoğu aşamayıp ayrılıyo ya da kaynanadan uzakta yaşıyorlar.
Had bildirmek iki taraflı olur yalnız unutmayın daha önce görmediğim hanım….. eşler de bazen işin dozunu kaçırıp kocalarını annelerine karşı dolduruyorlar….. birbirinizden nefret edeceğinize sevmeyi öğrenin birbirinizi…. Tanımdığım hanımefendi 😉
Gelinlerin %90 ı kaynanası ile geçinemez evet ama kalan % 10 öz annesi gibi sever çünkü arada kıskançlık ve hasetlik yoktur yabancı hanım… birlikte kahve içerler ve birisi doğurduğunu diğeride o doğanı nasıl kaptığını öve öve bitiremezler…. Yaşandı onaylandı 😁
Teşekkürler yabancı hanım sizinle konuştuktan sonra kısmetim açıldı şu an bir sürü av buldum ☺️ isterseniz size de erkek bir tane ayarlıyabilirim yalnız iseniz tabi 😌
Hmmm bakalım bir saniye evet son bir tane daha var ama stokta 1 tane kalmış en Nadide parça 😉 kendisi yine 26 yaşında ve hiç ilişkisi olmamış henüz bakir bir genç yontulmak için ideal hayır nedir bilmez ama utangaç biraz 😅
Ciks maalesef iade prosedürleri gereği önce açıp her yerini iyice kontrol etmelisiniz ve üstüme iadedir deyip en yakın cami avlusuna yavru kedi gibi bırakabilirsiniz ekiplerimiz onu alacaktır
Şirket politikası gereği haklarımız saklıdır ve kamuoyu ile paylaşılmaz… buna kişisel verilerde dahildir… ürünümüz yani 26 lık bakir erkeğimizin hakları da bu kurala tabidir…. Merak etmeyin herhangi bir 3. Taraf bu bilgilere ulaşamaz o yüzden boydan fotonuzu bekliyor olucaz ☺️
maalesef beyfendi 26 lık beyfendiyi iptal etmek durumundayım tecrübeli birini aradigima kanaat getirdim 😊 siz ilgilenirsiniz artık o kargo bana hiç ulasmasin
O halde yanında ağır Peze*enk Abisini de hediye yollayalım tam bir kadın düşmanı kendisi… yakaladığı hiç bir kızı affetmiyor clubdan cluba dolaşıyor ve azgınlığı hiç geçmiyor 😉
Orta halli olsun tamam tatilde Ruslarla oynaşmış ama sonra imana gelmiş bir tane kedicik avcısı var olur mu 🙄 sevdiğimi güzel sever sadece arada çözemediğimiz ufak bir karanlık aurası var onun dışında sıkıntı yok
En İyi Cevaplar