Sevgilim kürt ben türk aileler cok farkli ne yapmalıyım daha evlenmeden sorunlar çıktı?

kürt ben türküm Türk kürt ayrımı yapan bir ailem asla yok hatta kürt arkadaşımda var ama ailem sen orda yapamazsın diyor Sevgilim aşiret cok kalabalıklar misafir gelir gider sürekli ben o kadar misafir ağırlayamam kaynanam cok görgüsüz birsuSevgilimru altın takar ben o kadar altın takmam beni yetişme tarzım onun yetişme tarzı çok farklı sizce napmaliyim sevgilime hatayda yaşayalım diyorum kabul etmiyor annesiyle aynı şehirde yaşayamam ben yönetmeye çalışıyor cok misafir gelecek babama daha demedim büyük ihtimalle oda sen orda yapamazsın der napmaliyim Sevgilimle sorunumuz yok ama annesi girerse araya bizimde aramız bozulur evlenip ayrılmak istemiyorum hayatı zindan edemem kendime (kürt Türk ayrımı yapmiyorum arkadaşlar sadece yetişme tarzımız farkli ben hiç iş bilmem ancak kaynanamdan ve akrabalarından uzakta yaşarsak sorun olmaz o yuzden bunu diyorum lütfen başka yerlere cekmeyin)
Sevgilim kürt ben türk aileler cok farkli ne yapmalıyım daha evlenmeden sorunlar çıktı?