İstemeyen görüşmeyen bendim.
Hala bekliyorum gibimi olur aslında gerek duymuyorum ama yanlış düşünsün de istemem
İstemeyen görüşmeyen bendim.
Hala bekliyorum gibimi olur aslında gerek duymuyorum ama yanlış düşünsün de istemem
Hayatından silmişsin gitmiş merhaba desen ne olur demesen ne olur sonuçta hayatından çıkmış biri hem diyorsun ben onu hayatımdan çıkarmış daha ne istiyorsun neden seninle konuşmasını istiyorsun sanırım hala ona karşı duyguların bitmemiş.
Cevap
2Cevap
Kendine bunu yapma bence seni engelleyen bi insanla ne merhabalık yüzün olcak karşı tarafı ne kadar düşünürsek o kadar üzülüyoruz
O çok istedi hep seviyorum dedi görüşelim dedi ama uzaktayken hiç llgi göstermedi yok saydı bende dönünce görüşmedim sinirlenip engelledi
Sevgi sadece yanındayken gösterilmez ki zaten asıl uzaktayken sana gösterdiği tavır önemli bence numarasını falan sil zaten dediğin gibi çok seviyosa bi yolunu bulup kendini açıklar affettirir
Seni çok üzerler
üzüyorlar zaten ama bende tamamen bitiremesemde gidiyorum hayatlarından
Engelle diyosun yani ve yok say. Ben istemedim ama Allah var oda ilgilenmedi hiç o itti ben gittim gibi bişey
Ne zaman ayrıldınız
Çok yeni ama kötü değil ben görüşmedim diye kızdı engelledi ama oda yok saydı çok haketti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?