Aslında hiç yapılmaması gereken bir durum. Bakılması gereken şey seninle beraberken olandır geçmiş değil.

Aslında hiç yapılmaması gereken bir durum. Bakılması gereken şey seninle beraberken olandır geçmiş değil.
Genel olarak bence kadınlar daha çok sorguluyor. erkekler zaten ilişki yaşadığı için ya da nasıl olsa kadın olsun yeter diye düşündüğü için pek sorgulamaz. ama kadınlar temiz erkek falan istiyorlar bu zaman da mesela kız eli değişmemiş gibi sjsjs herkesin kendi fikri saygı duysam da ben saçma buluyorum yani sevdiğim kadının geçmişi önemli değil benim için geçmişte bir çok kez hata yaparız ama asıl önemli olan şu an nasıl biri olduğumuz bence.
Bence erkeklerde de sorgulama durumu var ama kadınlar daha fazla yapıyor. Çünkü fıtratımızda kendimizi hemcinslerimizle kıyaslamak var. Özgüveni yüksek kadınlar bunu yapmaz diye düşünüyorum. Her iki taraf da acaba daha mı iyiydi diye düşünürken kendine güvenen biri bunu sorgulamaz. Karşı taraf net olmadığı için de maalesef bu konu kapanmıyor ve uzuyor.
Erkekler cinsel geçmişi, kadınlar da duygusal geçmişi sorgular. Mesela ben 50 kadınla bile yatmış adamla evlenebilirim ama daha önce başkasına aşık olmuş ve unutamamis erkekle evlenmem. Bana aşık olması mümkün değil çünkü. Erkeğin aşık olup evlenmesi önemlidir.
Bence kadınlar ve ben geçmişi sorarım 😅 geçmiş bana göre insanı kendisi yapan tecrübelerdir. Merak ederim hayatını yaşadığı sevinç ve üzüntüleri ve haliyle ilişkilerini de öyle.
Cevap
16Cevap
Kadınlar sorgular, erkekler duyacaklarından korkuyorlar djjs
Fazla sorgulayan sadece a*ptaldır. Her zaman derim, çok seven sorgulamaz, nett.
Çok sevenden kasıt sevgisizlik değil seven kıskanır sevdiği oranda da sorgulamaz çünkü sorgulamak sevdiği kişiyle arasına duvar örer anlamında datlum.
Kadınlar sorgular. O da meraktan yani. Eskisi nasıldı, güzel miydi/onu daha mı çok seviyordu acaba diye kendilerini yiyip bitirdiklerinden. Allah'tan öyle meraklarım yok.
İki taraf da sorgular. Geçmişi önemli değil mi? Nasıl guveneceksin karşındaki flörtöz mü, çapkın mi seni kullanıp atacak mı? Bunlar önemli
Bunun sorgulamaları cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum daha çok herşeyi kafaya takan takıntılı sıkıntılı kişiler sorguluyor
Benim bu güne kadar gördüğüm erkekler bunu daha çok merak ediyor. Kadınlar bilmek istemiyor ne yaşanmışsa yaşanmış diyip konuyu kapatabiliyor
Erkekler... malum namus kavrami sene 2023 olsa da avrupai ama anasi gibi de gelenekci olsun isterler ama kesinlikle bu kendileri icin gecerli degildir
Erkekler kadınların geçmişiyle, kadınlar ise erkeklerin geleceği ile ilgilenir dostum!
Bunu unutma!
Kadınlar daha çok takılı kalıyor geçmişe. En azından benim hayatıma girenler bu şekilde takıntı yapmışlardı.
Kadınlar gibi görünse de bunu en çok erkekler yapar..
inciğini cinciğini eninini boyunu başını sonunu akla gelen ne varsa sorgular ahhhh şu Kadınlar
Bi an kendimi gordum sanki 🙈😝
@wkertenkele Eyvah eyvah gaçınnnnn
Bence erkekler sorgular. Kendilerini hep önceki erkeklerle kıyasliyolar.
Kadınlar sorgular. Eşim bir kez bile hiç sevgilin oldu mu diye sormadı
Kadınlar tabi ki ama önemli. Geçmiş geleceğin aynasıdır.
Kadınlar tabi ki. Hem özel olmayı çok istemelerinden hem de aşırı meraklı yapılarından ötürü bunu yaparlar.
Kadında, erkekte çok sorgulayabilir. Karşsındakine bakışına bağlı bu.
Aslında kişiliğe bağlı biraz. Bana daha çok erkekler sorgular gibi geliyor.
Kadınlar sorgular. Erkeklerde de var. En iyisi kıvamında bir soru olur. Fazla irdelemek çok itici
Kadınlar daha çok sorguluyor
kadınlar sorgular, biz kadınlar daha kıskancız, kafamızda kurabilme potansiyelimiz daha yüksek oluyor haliyle 😃
Bence kadinlar nedense erkek sorguluyir diyesim gelmiyor
Biz bayanlar daha cok sorgulariz
Kendime göre yanitlarsam her iki tarafta
Ne kadar kadın deseler de erkekler daha fazla gibi
Bence kadınlar sorgular
Cinsiyete baktigini düşünmüyorum.
Erkekler. Yani benim gördüğüm bu.
Meraklı Melahat kimse o sorgular
Kadınlar daha fazla gibi
kadınlar daha çok sorguluyorlar
Kimsenin gecmisi umrmda degl
Erkekler daha çok takıyorlar bence