Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz 😃 erkekler yine her konuda olduğu gibi yine diri diri gömülüyor.
Ama bence de kadınlar daha çok düşünür ilişki içindeyken. Sonuçta erkek Kaleyi Feth edene kadar yırtınır ondan sonra rölantiye alır kendini. minimum çaba maksimum beklenti içine girer.
Çok tuhafız milletçek. Erkek kadını gömüyor kadın erkeği gömüyor. Sürekli çatışma, sürekli kavga. Sürekli birbirni ezme çabası, sürekli bir üste çıkma çabası. Ne zaman bitecek bu saçma çatışmalar merak ediyorum? (Resme ve Ks de ki erkek soruları üzerine cevap verdim, şahsi algılma)
Çok açık konuşuyorum. Bazen sahile inip ufka doğru uzun uzun bakarım. Görenler "dertli aşık bu" der. Ama aslında kafamın içinde o gün yapacağım iddaa kuponu vardır. Maçları kafamda oynatırım. Hangi maç üst biter, kim kazanır?
Kadınlar düşünür elbetteki. Ne öyle sapık gibi sürekli ilişkiyi, ilişkinin geleceğini düşüncez, manyak mıyız biz. Hayatımızın merkezine sadece bir şeyi değil önemli olan bir çok şeyi koyarız, şahmaran, kokoreç, ps, koltuğun modeli, basamaktaki leke falan . Kadınlarınki erkekler için sapıklıktır ama genel kadın davranışı olduğu için sıradandır.
Kadın beklentilerini ilişkinin gidişatını düzeltmek için beklediğini sanır, oysa amaç kendi egosunu tatmin etmekten başka birşey değildir de buna kendisi bile inanmak istemez. İçeride ve dışarıda bağları korumak ve güçlendirmek sorumluluğu ise erkeğin sırtındadır her daim..
Beni seviyor mu sevmiyor mu vs hiç dusunmem. Ben seviyosam olay bitmiştir... Sadece ilişkiler için değil herhangi bir insan içinde geçerli bu. Beni ciddiye alıp saygı duyuyorsa beni sevmese de mühim değil
Kadınlar bu konuda daha çok ön plandadırlar erkeklerde düşünür ama kadın var erkeğini vezir eder Kadın var erkeğini rezil eder İlişkiyi dengede tutan herzaman kadındır😊
En İyi Cevaplar