Oldu mu böyle bir durumunuz? Keyifli günler.. ✨️🥂
#smell

Oldu mu böyle bir durumunuz? Keyifli günler.. ✨️🥂
#smell
Kadınlar daha saplantılı demek daha doğru. Örnek verecek olursak, aldatmasına, terk edilmesine , sevgi görmediğini bile bile seviyorum diyerek ilişkiye devam etmesine rağmen vazgeçemeyen genelde kadınlar olmaktadır. Erkekler ise faydaları kesilmeye başladığı an kadınlardan uzaklaşan, uzun süre birliktelikten usanıp alternatif arayan, birlikteliğe başlaması kadar terk etmeyi de kolayca yapabilen daha düz varlıklardır.
Bence erkekler daha saplantılı oluyor.. bazılarının ki hastalık derecesine hatta. ama bana göre bu kesinlikle aşk falan değil. aşık insan sevdiğine değer verir ama ayrılsa bile kötü davranmaz ✨🥂
Saplantı tamamen karakter meselesi normal düzgün şekilde sevmek varken bazı insanların bu yola sapması çok kötü bence çünkü var olup düzgün giden bir ilişkiyi de maf ediyorlar.
Benim başıma hiç gelmedi ama arkadaşlarım yaşadı. Çok yakın bir erkek arkadaşıma takıntılı bir kadın vardı ve paçayı zor kurtardı desem yeridir. Yani pek kadını erkeği olmuyor. Manyaksa manyak çıkıyor bir insan ajdjwjd
Cevap
16Cevap
Kim daha çok akıl tutulması yaşıyorsa ki kadınlar genellikle erkeklere nazaran duyguları ile daha çok hareket ederler o yüzden kadınlar
Ilişkim olmadı ama gercek hayatda saplantılı derecede manyak insanlar tanıdın hatta hayatimda bile degil yani tanimadigimiz çok kötu bişey kızlardada ola bilir öyle ama bir erkegin yapacağı kadar bisey yapmazlar mesela bir erkrk kıza tehtitler ede bilir hatta şiddet göstere bilir ama çogu kızlar bu kadarını yapamaz yani yapanlarda vardir illaki ama genelleme olarak tabikide erkekler
Herkes kendi penceresinden bakarak cevap verir bu soruya bence kadınlar ama bu gerçeği yansıtmaz, gözlemlerime göre cevap verirsem net erkekler derim...
Bu güne kadar bir kadın hakkında saplantılı aşkını öldürdü diye haber görmedik. Genelde erkekler öyle oluyor
Kadınlar daha saplantılı olur ama erkeğin saplantılısı tehlikelidir. Kadınlar kendi kendilerine üzülmekten başka bir şey yapmazlar.
Kadınlar gzli yürütüyor bence işi, kendimi ele alacak olursam çaktırmıyorum ama eski sevgilim baya saçma hareketler sergiliyor.
değişiyor bu durum iki taraftada psikopat çıkıyor
Erkekler. Kadınlardan da olan var tabii ama erkeklerde daha çok bence ve daha tehlikeli.
Genelde erkekler daha saplantılı oluyor fakat kadının saplantılısı da çok fenadır.
Erkek saplantılı oluyor çünkü kadın zaten başka erkekler tarafından ilgi gördüğü zaman eskisinin üstünde durmaz
Bence biz kadınlar olarak daha saplantılıyız erkeklerden sjsjjsj
Daha çok erkekler..
Çok aşırı seven taraf daha saplantılı oluyor ya.
Erkekler ama kadınların saplantısı çok farklı oluyor
Ben çok saplantılı birisiyim
Kadınlar daha saplantılı
Saplantıdan kasıt nedir
Kesinlikle kadınlar :)
Çok seven taraf.
Bana kalırsa erkekler
Yarı yarıya gibi görünüyor
Kim severse o saplantili olur..
Erkeklerdir genellikle 😅
bence kadınlar
Çok seven 🚬