Birine sarılıyorum sanki ona sarılıyor gibi, yeni biriyle bir ilişki kurmaya çalışıyorum sanki onunla konuşuyor gibiyim. Bir olay olduğunda hemen ona anlatasım geliyor, istemsiz hep onunla bir şeyler yapıyormuş gibi hayal ediyorum. Neden oluyor bu, biriyle flört ediyorum güzel başlıyor sonradan sanki ona benzetmeye çalışıyorum karşıdaki kişinin duygularını öldürmemek için bitiriyorum. Neden
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Geçmiş olsun ben 2 senede atlattım umarım sen daha kolay atlatırsın
Bilmiyorum aslında üzerinden zaman geçmedi de değil ama hala etkileri var
Unutamamissin, ozluyorsundur içten içe
Bazen çok ağır basıyor
Evet bilirim, zamanla geçiyor ama acısını da çekersin bir süre. Zordur, ben de o durum içine girdim ne kadar sürecek bilemiyorum
Geçmiş olsun, gerçekten insanın içini yakıyor ya. Bri daha böyle sevemem kimseyi ben ona yanıyorum
İnanır misin ben de öyle diyorum, ben zaten onu tanımadan önce kimseyi istemiyordum. Onunla tanıştığımda da sevmez beni diyordum ama seviyormuş. Öyle başladı hikaye. Beni o kalpsizligimden çıkarttı ve tekrardan birisini sevebilecegimi gösterdi ama farkında idim hep kalbimdeki son sevgiyi de ona verdiğime. Güveniyordum ona ama o kariyeri seçti. Ben zaten gucsuz birisi idim onun yanında hep. Öyleydim de. İleride de olmayacağını düşünüyor istemiyor kimseyi çünkü. Olacak olursa da ihtimali düşük ama benim güçsüz olduğumu düşünüyor. Güçlü olmami istedi kendisi için değil de yani işte öyle yardımcı olduğu için. Dersime calismami, işe atilmami istedi. Bilmiyorum cidden. Canim acıyor ama hissedemiyorum
Ah be güzel kardeşim, aslında bırakmak yerine sana destek olarak birlikte güçlenseymişsiniz keşke. İçin en kısa zamanda ferahlasın, hep mutlu ol. Böyle şeyler hep dönüm noktası olurmuş, bakalım kısmetse bize de olsun. Belli mi olur belki ilerde çok güçlü biri olursan bu sefer onun yüzüne sen bakmazsın
Destek oldu hep, beni ders çalışmaya zorladı hep. Ama işte kendisine odaklanmak istediği için bıraktı. Umut da vermek istemiyordu sonuçta. Suçu yoktu yani onun. Benim güçsüzlüğüm sebep oldu ama ben de istemezdim güçsüz olmayı. Kötü bir şekilde bitmedi ilişkimiz, normal medeni insan gibi konuştuk falan hatta yine konuşuyoruz ama işte sevgili değiliz artık. Guclensem de ben yine bakarım onun yüzüne, çünkü o cidden benim için doğru bir kişi idi. Galiba zaman yanlış idi. Ben gucsuz idim. ya da doğru kişisi ben değildim. Bilemiyorum. Hâlâ onu çok seviyorum 😔
Aslında evet çok da kötü bitmemiş, umut vermemesi çok iyi bazıları umut verip küt diye bırakınca hayatın kararıyor misal ben :)) kaç sene hauatımdaydı, nasıl aşıktım nasıl seviyordum böyle doyamıyordum, Allah'a o yüzden Allah affeder inşallah ama onu benden neden aldı diye çok kızdım, çok isyan ettim o zaman inşallah affolur. Ya o kadar üzüldüm ki nasıl kilo verdim, bir ara çok alkol bağımlılığım oldu ama bastıramıyordum. Şu an çok şükür bunlar yok ama hala sızı var, beni çok ümitlendirip iş ciddileşince evlenme teklifimi reddetti ve kısa süre içerisinde gözümün önünde başkasıyla mutlu olarak evlendi. Bu arada kardeşim eğer o senin nasibinse yani doğru insansa emin ol dağın altında bile olsa gelir seni bulur, eğer iyi bir insanda ve eminsen buna çok inan. Yolun açık olsun
Umut pek vermemeye çalıştı son zamanlarda hep. Ama öncesinde çok umutlu idim. Ben hiç kimseyi anneme aciklamadim ama onu aciklayacaktim ciddi düşünüyoruz diye. Cidden onu aşırı seviyordum. Çok da hayran kalıyordum ona hep. Hep gurur duyuyordum basarilarindan. Ama işte bitti her zamanki gibi.
Anlıyorum seni, benim de bir sene boyunca hayatımın çöp olmuslugu var. Kendimde değildim asla, zaten ben majör depresyon hastasiydim. Tek yaptığım uyumak oluyordu. Çok kızıyordum Allah'a, Allah affetsin neden bana bunu yapıyorsun diye. Abi senin de ama daha kötü olmuş ya. Ama şöyle iyi yönden de bakmak lazım değmeyecek birisi imiş ve evlenmeden falan öğrenmişsin bunu. Cidden ben kaldıramazdim bu kadar ağır şeyi ama nefret de edip bir anda unutadabilirdim bilmiyorum
Valla şöyle diyim abi, ben onu hep doğru kişi olarak hissettim kalbimde. Ben bir sene öncesinde rüyamda birisini gördüm tanımadığım birisi idi. Rüyamda öyle yüzünü de göremedim ama sacini görmüştüm rüyamda. Zor durumda idi ve yardım istiyordu. Ben de kalbimden beni bulmasını söylemiştim. O kişi rüyamda sevgilimmis olarak hissetmiştim. Sonrasında sevgilim ile tanıştım ve o ruyam aklıma geldi. Sordum bir sene önce saçın böyle miydi diye evet dedi. Derdin var mıydı kalpten yardım istiyor muydun dedin evet dedi. Ben onu. o an doğru kişi oldugunu düşündüm. Çok sevdim onu ama işte dediğim gibi bitti.
Çok masum duygularla sevmişsin, zaten bir erkek için bir kızın değerli olduğu annesine anlatmaktan geçer :)) aslında şöyle, insan gerçekten çok üzülüyor da Allah'tan senin durumunda böyle ihanet, oyun yok. En azından yine olacak tarafları var. O dediğin olaylar oluyor, rüyalarda gözükiyor. İstihareye yatsana eğer böyle şeylere inanıyorsan, çoğu zaman kesinlikle çıkıyor. Rüyada görmesen bile gün içindeki hissiyatını sana fikir veriyor. 1 yıl boyunca öyle dönemler yaşaman çok normal, aslında yas dönemi gibi oluyor ölen yok ama sanki ölümmüş gibi oluyor çünkü bitirotr. Bak yine dediğim gibi eğer senin için doğru kişiyse emin ol bir yolunu bulur yine olur, buma gerçekten inan. Sen duanı ona göre yap, dediğim gibi eğer inanıyorsan istihareyi kesinlikle dene. Benim durumda da kızgınlık çok fazlaydı, gerçekten sindiremedim çok kızdım ndden mahvettin bizi diye ama işte aşk olunca dayanamadım, o kadar özlüyordum ki ya gittim zaten kapısına bu ikisini bir arada görünce, gittim dedim gel konuşalım lütfen dedim hiçbir şey olmamış gibi devam ederim ben sen bırak gel affederim çünkü o kadar acı çekiyordum ki özlüyordum ki kendimde asla değildim, Kabul etmedi tabi yine artık kabullenmeye çalıştım. Şu anda daha güçlüyüm eskisi gibi asla değilim, dönüm noktam oldu fakat bazen onu çok özlüyorum, böyle diyorum acaba olmasaydı böyle şeyler nasıl olurduk. O kadar hayal kurdum ki onla ama işte hepsini kendi yaşıyor.
Neyse kardeşim kafanı şişirdik bir ton, ama dediğim gibi senin konunda sen eminsen zamana bırak ve sürekli dua et. İnan diyorum doğru kişiyse en uzak yerde olsa bile gelir seni bulur
Evet çok sevdim onu öyle hiç başkasında da gözüm olmadı kimseyi görmedim de zaten. Ciddi de düşünüyordum. Eğer okulum olmasaydı hatta yani bı işim olsaydı o da kabul ettiği an evlenirdim. Anneme açıklamayı çok istiyordum ama bizim ilişki uzaktan idi daha iki hafta önce aynı şehirde olduk. Ailem pek sıcak bakacağını düşünmüyordum guvenmezler çünkü. Ondan biraz buluşturan sinra zaman geçsin açıklarım demiştim. O da beni annesi ile tanistirmisti öncesinden. Annesi ile konuşuyorum hâlâ çok iyi bir annesi var. Öz oğlu gibi görür beni çok sever. Aynen şükür bugüne kadar aldatılmadim ama kandirildim tabi onu da yaşadım. Ama onu daha çabuk atlattım. Kendime saygım vardı direkt sildim aklımdan. istihare evet inanıyorum da hiç beklemiyordum çok hissetmiştim rüyamda o duyguyu. Çok araştırdım çünkü o kişi çok acı çekiyordu. Yardım etmek istedim ona. Ama işte bulamadım o sıralar.
Biliyorum o duyguları, ben de yakından görüyordum bundan bir önceki ilişkimde onun ilişkisini. Mutlu olsun istiyordum sadece ondan sustum içime attım. Yok abi ne sisirmesi ben sisirmisimdir kafanı. Genelde çok dir dir eden ben olurum. Bilmiyorum abim ya, bu kız da doğru kişi değilse artık bırakmak istiyorum ilişki işlerini. Zaten son bir sevgim kalmıştı verebileceğim. Fazlasıyla da ona verdim. Bir kişi daha çıksa kıza yazık olur tam sevemem çünkü. Öyle olsun istemem karşımdaki üzülmesin.
Dediğin duyguları çok iyi anlıyorum, ama böyle yarım kalan aşklar sonradan bütünleşeniliyor. Ümit vermek adına değil, gerçekten olabilecek şeyler bunlar. Benimde rüyalarımda bazen çıkıyordu, hiç istemediğim şeyler bile oluyordu. Zaten bir insan diğer insanla tanışınca ya imtihanı olurmuş ya da yoldaşı. Hakkında en hayırlısı olsun bu arada kafamı hiç şişirmiyorsun aksine ben çok severim böyle. Sana tavsiyem alkole bulaşma çıkamazsın işin içinden. Kandırılma olayı insanı çok öfkelendiriyor o yüzden kolayca bitebiliyor dediğin gibi. Diğer kızda bu kadar üzülmenin nedeni o daha masum çünkü. Sen duanı eteçmeye devam et, annesinin seni sevmesi bile iyi bir insan olduğunu gösterir. Anneler hisseder çünkü. Annen ne diyorsa bak ana kuzusu fakanlıktan değil, kesinlikle tavsiyelerine uy bi abin olarak dinle beni. Anneler her şeyi hissediyor ve doğru da oluyor. Benim olayımda da şöyle oldu, ben kasaba gibi bir yerde büyüdüm herkes birbirini tanıyor ediyor. Bir tane kızla birlikte büyüdük küçüklükten arkadaşımdı, beni korkutucu ben de korkardım baya 😂 neyse ysaş geçtikçe biz hala devam ettik sonra benim ona karşı hislerim oluşmaya başladı dedim geçer herhalde ama daha da yoğunlaştı aşk oldu. O da bana boş değildi karşılıklıydı. Sonra üniversite dönemi gelince samsuna gideceğini öğredim gittim ben de sırf onla olmak için samsuna okul tercihi yaptım. Biz üniversitede devam ettik ilişki gittikçe ciddileşiyor yani ben ciddi düşünüyormuşum ve çok sevdim. Şaka bir yana gerçekten bence bu nedenden dolayı imtihanım oldu çok sevdim ve evlilik teklifi ettiğimde reddetti. Ben şok oldum sanki ayrılınca böyle bir uzvum yokmuş gibi hissettim. Kapısına gittim kaç kere, geve uyuyamadım, sigara alkol ki maalesef hala sigara içiyorum böyle mahvoldum sonra bir baktım işte başkasıyla geliyor
o an yine mahvoldum gittim yine kapısına yine olmadı yani kısaca beni mahvetti hala da etkileri sürüyor, duygusuzlaştım çok da özlüyorum bazen çünkü çok sevdim. Allaha isyan ettim ama inşallah affeder. Herkesin hayatında çok büyük bir imtihan olurmuş ya, bence benimki de buydu. Abilerim de üzülüyordu bu halime. Neyse işte o da evlendi ben de kendi yolumda hayatıma devam ediyorum. Bebim yandığım çok güzel bir eş, baba olurdum. Onunla aile kursaydım o kadar huzurlu olurdum ki anlatamam. Neyse yapacak bir şey yok. He bu arada uzaktan ilişki de zor ya, özlem durumu ve dediğin gibi güven sıkıntısı da oluyor. Uzaktan mesafe zordur ama başarılı olursa tadından yenmez. Sana tavsiyem içini ferah tut zor ama tur duanı et ve o istihareyi dene nasibindeyse emin ol karşına çıkar
Benim aşk ama tek taraflı idi, zaten her zaman bir kişi gerçekten çok sever diğeri o kadar sevemez. O çok seven taraf ben oldum. Her gün ona dua ediyordum. Öyle dindar birisi değilim ama aklıma geldikçe dua ediyordum ona hiç hastalık bile bulaşmasın diye. Hep mutlu olsun istedim. Benim hep imtihanım oldu tanistigim kişiler. Buyumemi sağladılar hep. Önceden çok güçsüz idim, birisi gidecek olsa hayatımdan ağlardım gitme diye. Ama artık gidecek olduğunda birisi pek bir şey hissedemiyorum. Canım yanıyor su an ama işte hissedemiyorum da. Arafta kaldım gibi değişik bir durum içindeyim. Ahahahah ben de çok severim. Eskiden çok dert dinlerdim insanların yardımcı olmaya calisirdim ama ona da gücüm kalmadı. Bir süre sonra insan cidden yoruluyor kimseye yardım edemez oluyor.
Yok alkole asla bulasmam. Ama sigara içiyordum önceden hâlâ içiyorum. Biraz da arttı şu sıralar canım sıkılıyor icesim geliyor hep. Annesi dediğim gibi beni öz oğlu olarak görür. Derdimi derdi olarak görür. Sevgilimin hissizlesmeye başladığı sıralar merak ettim annesine sordum belki bilirdir diye çünkü annesi ile arkadaş gibiydiler. Annesi benim kızım hakkında ne düşünüyorsun sen böyle demedi hiç. Kendi ogluymusum gibi gördü. Kızının ağzını aradı falan. Hatta hep beni de overdi kıza. Kiz da zaten benim iyi birisi olduğumu derdi annesine. Böyle olmasına çok şaşırdım ama hissetmeye de başlamıştım. Hislerim kuvvetlidir hep. Bir şey olunca hissederim bilirim. Ana kuzusuyum ben biraz zaten 😅. Keşke güzel olsaymis abim ya sizin de. Uzun süre olmuş o kadar zaman geçmiş falan. Ama işte olmayınca olmuyor bir şey elden gelmiyor. Anca geleceğe bakmak gerekiyor sonrasına. Ben de zamanında çok isyan ettim neden ben diye. Cidden benim hayatımda bir dert gelirse o komple cumbur cemaat geliyor. Mutluluk gelirse de anca işte 4-5 ay sürer. Hep hayatımda bir dert sıkıntı olur yani. Anlamıyorum ki neden böyle oluyor. Bazen suç bende mi diye düşünüyorum yok yani öyle kötü bir şey de yapmıyorum. Ben de öyle diyordum. Kız da öyle diyordu hep sen çok iyi bir baba olursun diye. Kendisine hiç guvenmiyordu ama bana çok güveniyordu o konuda. Olurdum da cidden, çok severim ben zaten çocukları. Şöyle bi kızım olsun diye hep hayal ederim. Çocuğum olsa onunla arkadaş gibi sırdaş gibi olurum. En yakın arkadaşı ben olayım isterim. Kimseye muhtaç kalmasın, kimsenin sevgisine muhtaç kalmasın isterim. Güven sıkıntım hiç yoktu inanır mısın, çok güveniyordum ona. Çünkü karakterli bir kız idi kendisi. Ama özlem çok oluyordu
İlk bulustugum gün iki hafta önce idi, öyle güzel bir gün geçirmiştim ki hiç böyle mutlu olmamıştım. Hiç sıkılmadım. Hatta dedim ki cidden bu kız benim için çok doğru bir kişi diye. Ama işte durum böyle oldu. Ayrılmadan önceki bir gün öncesinde buluşacaktik ama rahatsız olduğu için bulusamadik. Son bir defa sevgili olarak buluşmayı çok isterdim. Ona sımsıkı sarılmayı çok isterdim. Dedim ona da bir gün buluşalım ama sanki sevgiliymisiz gibi olsun diye. Hep derdim ona bir dahaki buluşmamızda sana daha sıkı sarilacagim diye. Benim hiç sevgilim ile bulustugum olmamisti o yüzden ilk günden baya utangac idim. Öyle sımsıkı sarilamamistim. Çok hayallerim vardı. Ona hediye alacaktım çok da mutlu olacağından emindim. İlk sevgili olduğumuz zamanlar çok beğendiği bı kolye vardı. Onu alacaktım kendisine. Hiç onla ilgili şeyleri unutmadığımin kanıtı da olurdu o. İçim pek de ferah olacak halde değil maalesef. Ben onla tanışmadan önce kalbim kurak bı çöl gibi idi. O bana bahar oldu. Kalbim çiçekler açtı yeşerdi. Şimdi o gitti yine kalbim sonbahar mevsimine döndü. İçimdeki his hâlâ onun doğru kişi olduğu. Bilmiyorum bazen de yanilabiliyorum hislerimde. Başkasi için de aynı şeyi hissetmiştim ama yanildigimin farkına varmıştım. Zor cidden sevda işleri
youtube.com/shorts/GsQs_SnrkYE?feature=share
Aslında aşk karşılıklı da oluyor da nasip olması zor 😂 evet biliyorum o dua olayı bana da oluyordu, ayağına taş değmesin diyordum hep. Güçlenmek iyidir inan, insanın hayata bakış açısı değişiyor. Ben böyle dertlerden muzdarip kişilere yardımcı olmayı seviyorum sonuçta ben de bu yollardan geçtim. Anneyi dinlemek her zaman iyidir, anneler candır. Keşke olsaymış da işte nasip. Valla düşününce çok mutlu olurduk, tam hayalindeki gibi olurdum. Hele dediğin gibi bir de kızım olsaydı Allahhhhh 😂😂 evet, çok uzun soluklu bir şeydi ama işte mahvetti gitti. Çok kırıldım ama içimden de atamıyorum. Benim üzüldüğüm hayatımda biri olsa bile artık eski hevesim yok. Eski ben yok, yine tabi ki severim canım ciğerim olur ama o eski heves, eski hayaller olmaz. Kendimi tanıyorum, en çok da ona üzülüyorum. Senin kız ve annesi bak ne güzel senin hakkında güzel yorumlar yapmışlar. Sen bu duayı ihmal etme de ki benim hakkımda hayırlısı ise onu bana nasip eyle değilse uzaklaştır. İnsan böyle oRuh bağını yakaladı mı kopamıyor. Ya çok saçma geliyor ama böyle olsa da yanımda başımı omzuna koysam, saçımı okşasam ya valla düşüncesi bile acı veriyor yaktı gitti beni ya, şu an başkasının koynunda başkasının helali ve benim ahım var. İnşallah çocuklarına tutmaz ahım ama çok canımı yaktı ya. Kardeşim senin de hakkında en hayırlısı neyse o olsun, çok güzel çok mutlu tam isteğine göre bir hayatın olsun. Bu uzaktan dokunduğun abin bile senden razı Allah senden razı olsun
Üzülme, dönem dönem Allahım neden ben durumları çok oluyor. Belki üzerinde nazar vardır. Bol bol dua et, duaya çok inanıyorum
O utangaçlık öyle güzel duygu ki. İşte sevdiğini gösterir bunlar hep. Bak diyorum ya zamana bırak, o doğru kişi olarak düşünme olayları dediğin gibi sonradan yanıltıcı olabiliyor ama gerçekten eminsen duanı ona göre et. Duanı eğer benim hayırlısıyla bir gün çıkar değilse çıkarma diye et. İnsanı olgunlaştırır böyle işler, acısı da güzel çıkıyor maalesef. Erkekler geç olgunlaşsa da olgunlaşınca tam olgunlaşır. Dur bakalım kısmet ne gösterir. Belki ikinizin de illerde kariyerleri çok güzel olursa, güçlü olursanız neden olmasın
Çok zor abim, bu zamanda artık çoğu kişi yıpranmış oluyor. Sevgililik işleri mantıksal olarak ilerliyor. Gerçek aşk olmuyor. Güçlenmek aynen iyidir. Ama işte desteğe ihtiyacım var. Bugün psikiyatriste gittim o da sağolsun dinledi beni dedi senin durumun psikologluk diye. Yarın psikologa gidecegim umarım faydasını görürüm. Ben de seviyordum. Çocukken ben insanlara yardım için gönderildim düşüncesi vardı bende ama yordu insanlar. Yardımcı olmaya çalıştım yanlış anlaşıldım, yardimima karşılık kötü muamele gördüm sonrasina. Valla herhalde her erkeğin hayali kız çocuğu olması😁. Kız çocukları babalarına düşkün olunca daha tatlı geliyor galiba😅. Cok tatlılar da zaten çok masumlar 😇. Valla abim aslında atarsın ama zaman lazım galiba. Ben ilk defa gerçekten aşık olduğumda karşılıksız idi. Gitmişti sonradan bana zarar verdiğini düşünüp yanımda kaldıkca çünkü sevmeyecekti beni. Ben 1 sene boyunca afedersin mal gibi yaşadım. Bir insanın her adım başı o mu gelir, geliyormuş. Dışarı çıkıyordum aklıma geliyordu ağlıyordum. Ama sonradan işte ağlamanın, uzulmenin fayda etmediğinin farkına vardım. Geri gelmeyecekti ben ağlayınca. Hani çocukken düşersin de ağlarsın ya. O misal. Ağlayınca o yaram sarılmayacakti. O yüzden ağlamayı kestim. Ben ailemden ayrı büyüdüm okul için. Ondan hep sevgiyi dışarıda aradım. Sevilmek istedim. Çok hoslandigim kişi oldu ama öyle kötü bir duruma sokup da değil. Yani birisinden hoslanirken gidip başkasından hoşlanmadım. O kişi gidinceye kadar hoşlandım hep ya da benim için bitinceye kadar. Hiç bir zaman olmaz eskisi gibi. Ama bu ilişkimde bunda yanıldım. Oluyormuş bazen. Daha çok sevdim bu kızı ben. Hatta şimdi onun yanına gittim beni çağırdı para lazımmış kartı da yoktu vermek için. 3 saattir yol gidiyorum. Ona sımsıkı sarıldım. Kokusunu içine çektim. İster istemez oldu bu. Şimdi biraz pişmanım, arkadaşız sonuçta artık onunla.
Çocuklarınin eşinin suçu yok sonuçta. Kız ahını alır onlar almaz. Senden de olsun abim. Kaç gündür derdimi dinleyecek birisini arıyorum. Kaç tane soru sordum ama herkes unut diyor başka bir şey demiyor. Ben de biliyorum unutmam gerektigini ama unut diyince aaa ben bunu niye düşünemedim demiyorumki. Bilmiyorum abim nazar olacak bir durumum da yokki. Çirkinim, bir hayat basarım yok. Duadan ben biraz ümidimi kestim abim ya. Ben biraz dinden uzaklaştım. İnancım var ama işte öyle pek de duadır namazdır işlerine giremiyorum. Ben öyle kizlarla konusan birisi değilim utangacligimdan. Hiç normal düz kız arkadaşım bile olmadı öyle pek. 4 senedir uniye gidiyorum hiç arkadaş edinmedim kız. Acısı her zaman mutluluğu burnundan getirecek şekilde çıkıyor. Keşke mutlu olmasaydım da böyle acı cekmeseydim dedirttiriyor. Pek sanmıyorum be abim. Cidden onu görünce çok duygulandim. Aşırı güzel bı kız. Ben baştan beri hak etmiyordum onu çünkü o aşırı iyiydi. Çok seviyorum hâlâ onu😔
Allah yardımcın olsun, valla gönül işleri zor ya. Aileden uzak olunca evet o sevgi eksikliği sevilme ihtiyacı oluyor. Kız çocukları çok şeker, erkekler de çok tatlı da Allah. Herkesin gönlüne göre versin. Dediğin gibi bu dönemde artık aşk olayları çok kalmadı. Herkes çıkarına göre hareket ediyor maalesef. Allah gönlüne göre versin dualarını eksik etme
Kardeşim sevmen çok normal sevmek kadar normal bir duygu yok inan bana. Bu arda bu olayların çirkinlikle alakası yok, kimin ne düşündüğünü bilemezsin sen nazara inan. Benim de öyle oldu dini manada bir dönem çok uzaktı dediğim gibi alkolden kafamı kaldıramıyordum içim yandı çünkü, zehirlenecek boyuta gelmiştim. Çoğu kişi aklamaz öyle unut demekle olmuyor. Maalesef tek çaresi böyle kesiyor kanatıyor maalesef ama gerçekten zaman gerekiyor. Zaman kapatıyor böyle yaraları, başka da hiçbir çaresi yok alışmak zorunda kalıyorsun. Ortam değişikliği yapman lazım belki o bile çok iyi gelir, olmadı spora başlarsın
Valla cidden zor, insanı mahvediyor resmen. Amin abim benim. Valla artık çünkü çok seçenek var insanların önünde. Hiç olmadı evlenmek istemiyorlar. Yo yani sevmekten kastım oradaki olduremiyorum kalbimden. Hâlâ aşırı şekilde seviyorum onu. Bu benim canımı cok acıtacak biliyorum hep. Bugün onu gördüm ben zaten yine aşık oldum. Sarildigimda zaten hiç bırakmasim bile gelmedi. Hak etmiyordum böyle olmasini😔. Yok nazara inanirim zaten de benim durum nazarlık değildir yani. Nazar degecek bir şey yok çünkü bende. Ben bayadir uzağım. Zaten intihar etmeyi çok düşünüyordum ben 4 sene falan. Ailem için etmedim. Onlara bunu yaşatmak istemedim. Hep o engel oldu. Sonradan etsem de ne değişecek demeye döndüm. Alışmak zorunda kalmiyorsun. Alışıyorsun direkt. Zaman alistiriyor her şeyi. Fark ediyorsun onsuz da yasayabildigini yeri geldiğinde gulenbildigini. Zamanla zaten eskisi gibi acı çekmediğinin de farkına varıyorsun. Ortam değişikliği ben seviyorum bu şehri. Hayallerimin yeri idi. Ama bana çok da şey kattı. Spor yapıyordum zaten. Devam da ediyorum. Yarın bakalım psikologa gidecegim belediyenin. O bı faydası dokanir belki. Kıza da dedim psikologa gideceğimi. Hoşuna gitti gibi. Benimle ayrılmak iyi gelmiş sana dedi😅. Aslında var benim kalbimde mücadeleci ruh da ona göstermemiştim hiç. Ben öyle sizlanirim falan ama değişiklik de isterim hep. İnsan çünkü canının yanmasini istemiyor hiç bir zaman
Artık evlilik çok bir seçenek gibi değil dediğin gibi. Kardeşim sevmen çok normal çok yorar insanı. İyi ki deintihar etmemişsin kendine yazık etmemişsin. Sakın yapma öyle bir şey, zaman dediğin gibi her şeye alıştırıyor. İnşallah ikinizin hakkında en hayırlısı olsun. Sen zaten mücadelecisin olmasan hiç gelişmek için çaba göstermezdin
Yok etmem de zaten artık. Çözüm değil sonuçta. Teşekkürler abim destek için 😇
Ne demek hiçbir şey yapmadım ki kardeşim ben teşekkür ederim
Unutamamissin
Ama üzerinden oldukça süre geçti
Sürenin önemli yok ki ama
Off valla o zamanları hatırladıkça beynimi atasım geliyor sıfırlamak istiyorum, o kadar sevmeme rağmen küt diye ortada bırakılıp başkasıyla evlenince mahvoldum ya
Bende aynı. Evlenme durumu değilim de. Küt diye ortada bırakıldım daha bir ay olmadı. O aklıma gelince başımı sallıyorum böyle hayır hayır hatirlamicaksin diyorum Kendi kendime. Ama kendi duygularıni bastırınca kötü oluyor insan. Aslında daha yeni bitti acıyı yasamaliyim aglamaliyim en azından ama içime atıyorum hep. Onun için aglamicam diyorum. Sonra en ufak bir şeye uzüliyim bahane edip ağlıyorum ama asıl ağlama sebebim terk edilmiş olmam
Evet insanın gerçekten canını çok yakıyor bu arada geçmiş olsun. Ne bileyim kaç kere gururumu ayaklarımın altına aldım ama değmezmiş ama aksi gbi bazen çok özlüyorum aptal gibi ya. Bu arada özel değilse kaç yaşınızda aşık oldunuz
Değmiyor yaa köpek gibi davranacaksın umursamaz olacaksın o zaman el üstünde tutuluyorsun işte. 20 yaşındayım daha yeni bir ilişkiydi çok uzun süreli değildi ama. Ben ciddi bir şeyler düşünüyordum lay lay lom kafasında değildim artık. Önceki iliskilerimden farklıydi yani. O yüzden koydu biraz
Normal, öyle oluyor gerçekten ben de aynı şekilde hissettim. Benim hayatıma adam akılllı o hariç biri girmedi, öyle hoşlantı oldu ama hep uzaktandı. İlk defa ilişkim oydu