" Herkes değer verdiğine müsaittir " 🥂
"Geç yazıyorsa erken yazdığı biri vardır" sözü ne kadar doğru?
" Herkes değer verdiğine müsaittir " 🥂

Kişinin samimiyetine ve dürüstlüğüne göre değişir. Örneğin, gerçekten çok yoğun bir hayatı varsa bunu kişi ile de paylaşmış olması gereklidir. Paylaşmadıysa bile, geç yazma sebebi sorulmalı ve cevap tartılmalıdır. Gerçekten olma ihtimali var mı yoksa bahane mi? Eğer işi ise geç yazma nedeni, bu durumda çok fazla ilişkiye de vakit ayıramaya bilir, fakat amacı sadece vakit geçirmekse genelde geç yazanlar oluyor. Kısaca şöyle diyeyim, başka biri vardır düşüncesinden ziyade, amacı sadece vakit geçirmek mi yoksa gerçekten yoğun bir hayatı mı var demek daha doğru.
Tüm bunlara tezat olarak maalesef başka biri de olabilir. Üzgünümmm :(
"Geç yazıyorsa erken yazdığı biri vardır" sözü genellikle doğru olabilen bir ifadedir. Ancak, bu her zaman geçerli olmayabilir. Bazı insanlar yoğun bir programları olduğu için veya başka sebeplerden dolayı mesajlara geç yanıt verebilirler. Ayrıca, bazı insanlar da mesajlara hızlı yanıt vermeyi tercih etmeyebilirler. Bu nedenle, bir kişinin mesajlara geç yanıt vermesi, mutlaka bir başka kişinin önceden yazmış olması anlamına gelmez. Bununla birlikte, eğer bir kişi sürekli olarak mesajlara geç yanıt veriyorsa, bu durumda başka bir sebep olmadığı sürece, gerçekten önceden yazdığı biri olabilir. Ancak bu tür bir durumda, önceden yazdığı kişiye yönelik herhangi bir varsayım yapmak uygun değildir ve insanların özgürce kararlarını verme haklarına saygı göstermek önemlidir.
Sana dik yokuş olan başkasına otoban olabilir ya da sana Kara soğuk olan yine bir başkasına bahar bahçe olabilir. Seni bilen ama görmeyen biri bir başkasına görüp bilmek için elinden geleni yapabilir.
Kısaca bu ikili ilişkilerde insan istediğine her şey olabilir.
Sana dik yokuş olan başkasına otoban 💫
Kime göre neye göre diye derim bu soruya, şimdi meşgul olabilir şahıs ya da mal gibi telefonun başında gözükmemek içinde geç cevap verebilir. Bazen ise ortada samimiyet yoktur konuşası yoktur ya da biri vardır hayatında sen yedekte olabilirsin ama bunları yapan kişi kesinlikle soğuma sebebidir.
Anlayışla yaklaşıyorsun ama seni üzerler gibi
Cevap
37Cevap
Geç yazarım çünkü işim gücüm var.
Mesajlaşmaya vakit yok.
Bu durum süreklilik arz ediyorsa sözün geçerlilik payı yüksektir..
Biraz öyle sevdiğimiz insanı geciktirmek istemeyiz sevmedigimize cevap vermek
Bence doğru yazdığı biri yoksa bile kızı sevmiyor veya aşık değildir sadece kullanıyordur bu yüzden de sürekli geç yazan bir kişi ile ilişki devam etmemelidir. tabi ki kızlarla görüşme ihtimali de var
Bence de
Zaman sadece bir öncelik meselesidir, herkes değer verdiğine müsaittir. Umursamamak lazım.
Herkes değer verdiğine müsaittir 💫🥂
İlgilenmiyordur
Sevmiyordur
Başka biri vardır
Onurunu kırmadan kibarca reddetmek istemiştir
Her şey olabilir her şey
Geç cevap veren birine de silmeye hazır olmak zorlamamak gerek seni istemiyorumun kibarcasi 🤷
Kimse cevap veremeyecek kadar meşgul değil sadece insanların öncelikleri farklı
Sadece insanların öncelikleri farklı 💫
Ben bunun doğru olduğuna inanmıyorum. Şöyle diyeyim bir insanın tamamen odak noktası ya da merkezi olmak imkansızdır, karşımdaki kişinin halletmesi gereken işleri vardır ya da geçerli bir sebebi vardır ve bundan dolayı bana geç yazması benim açımdan sorun teşkil etmez.
Ama bunu sürekli yapıyor olması soğumama neden olabilir.
Mesela karşında ki 10.45 geçe yazıyor
Sen ise 10.47 geçe yazıyorsun.
O sana 2 saat sonra cevap veriyor tekrar. Böyle bir süreç düşün
Bunu sürekli yaparsa ve ikna edici bir cevabı olmazsa tartışma çıkarırım.
Zeki bir kızsın. Bence de 💫🥂
Ya bu deveyi gudersin ya bu diyardan gidersin. Ya yalnız kalacaksın ya da kızları olduğu gibi kabul edeceksin. Çok zor anlık cevap veren kız bulmak. Bir de seni tanımaya başlayan biriyse karşındaki ve halen geç cevap yazıyorsa orada durmanın bir anlamı yoktur.
Aşırı derecede katıldığım bir sözdür. Sana değer veren biri olsaydı zaten meşguliyetinin parçası olurdun, bu kadar basit 🙄 ve asla ama asla keyfî olarak geç yazan birine tahammülüm yok.
Islak imzamı atmak istiyorum. Çok doğru bir söz 💫🥂
İnsanlara o kadar güvensiz hale geldik ki. Normal bir işi olup yazamayana bile bunu yapıştıracağız. Bunun ne sıklıkta olduğuna bağlı sürekliyse ve somut bir sebep sunmuyorsa evet ya yazdığı başka biri-birileri, veya her şeyi geçtim hiç kimse olmasa dahi sana yazası yoktur.
Ya da mesajını görür görmez yaşıyordur sadece işleri uzun sürdüğü için telefona bakamıyordur falan
Bunlar şehir efsanesi. Konuşmak isteyen her türlü zaman ayırır
İnanmak istediğinize inanın ulan zaten bu yüzden kaybediyorsunuz ha bu arada her şey cinsellik değil. Bir kız seninle cinsel muhabbet olmadan da konuşmayı devam ettiriyor en önemlisi inanamasan bile sana değer verdiğini söylüyorsa ve sen hâlâ üzerine gidiyorsan yok değer vermiyorsun bilmem ne diye kusura bakma da ya da bakıyorsan bak, o tamamıyla senin aptllığın
Direkt olarak böyle düşünmem, meşgul saatlerinde. Ama meşguliyet saatlerinin dışında yazmıyorsa evet tam olarak böyle düşünürüm. Bana vakit ayırmayan, yazmayan birine de yazasım gelmez bu nedenden. Çekerim kendimi.
Sebep her ne olursa olsun.. değer veren.. önemseyen biri karşısındaki insanı bekletmez. kendinden mahrum bırakmaz. incitmez. onu kaybetmekten korkar.. üçüncü bir kişi olsun olmasın.. ne farkeder ki.. aslında hiç sevilmedigini öğrenmek koyar insana..
Yazıp mutlu etmiyorsa mutlu ettiği vardır sözü de buna örnek olarak verilebilir. İş sağlık gibi önemli bir şey varsa tabii ki anlayış gösterilir ama düz olarak her zaman böyle yapıyorsa sohbet etmemek ufuklara bakmak lazım
Ya ama ben meşgul bir adamım bu söz bana uymuyor
Sürekli mesgul olamazsın
Ya işim var neden anlamıyorsun
Haha jwjw
Bihterle dağ evinde jsjs
Behlül kaçar sdkjskjs
🤣🤣🤣
Sanki birbirinize mesaj atiyosunuz🤪
@Onelannnnnn zeka işidir bu ; )
Saçmalık!
İnsanın işi olabilir, uygun olmadığı bir an olabilir, ailesi ile ilgileniyor olabilir, yolda olabilir, hasta olabilir.
Dünya bizim çevremizde dönmüyor, her an her saniye de yanıt verilecek diye bir kaide yok.
Ben buna tam olarak inanmıyorum. Bir insan sadece başkasına erken yazıp ilgi odağında başka birisi olduğu için geç yazmaz, işi vardır, telefona bakacak müsaitlikte değildir mesela.. bu tür olanakları düşünürüm direkt kötüyü düşünmemek lazım
doğrudur çoğu zaman aksini iddia eden? sana meşgulse başkasına müsaittir
Net
Kişiden kişiye değişebilir.. Konu aşk ilişkileri olduğu için soruyu bu yönde cevaplayacağım; erken yazdığı biri olduğu için geç yazıyorsa, erken yazdığı imtihanı olur..
İşi var ise ya da müsait değil ise sorun etmem. Sadece müsait değilim ama yazacağım demesi yeterlidir benim için.
Ama keyfi yazmıyorsa işte orada işler değişir.
Kişiye duruma göre değişir bu güveniyorsam bi açıklaması varsa takılmam ama sürekli bu şekilde olursa bi sorun var demektir
Hayatimda tek biri var oda sevgilim. Telefona pek zaman ayıramıyorum. Mesaj attığında geç yazabiliyorum çünkü okul ve işi aynı anda götürmek zorundayım. Erken yazdigim biri yok böyle anılması da kötü
Kesinlikle katılmıyorum hiçte aklıma bu düşünce gelmez isteyen istediğine yazar geç yazdı diye acısını başkasından çıkarmak mantıklı değil
bence o kadar doğru değil. Çünkü bende geç cevap veriyorum ve cidden görmüyor oluyorum. O an uğraştığı şeyi bilemem ama bence o kadar doğru değil
Şunu demek isterim, eğer geç yazarsam işimin ortasındayımdır ki onun dışında vaktim hep boştur. Mesaja tak diye cevap veririm.
Geç yazıyorsa önceliği olan başka şeyler vardır çünkü eğer önceliği Sen olsaydın sana ayıracak vakti muhakkak olurdu. Bu değişmeyen bir gerçek...
Belki başkası yoktur ama 5 dakika ayirmayacak kadar önemsemediği kesin.
Hiç yazmama ihtimali de var kim bilir uğraşmak istemiyordur artık
%50 doğru diyorum çünkü kişiden kişiye göre değişiyor.
İşi gücü de olabilir basitçe. İşi gücü birilerine yazmaksa başka tabi...
Geç yazıyorsa çok düşünür demektir ne cevap yazacak sana diye.
Yani umrunda değilsin demekte oluyorillaki konuştuğu biri vardır mantığı saçma
Sizi üzüyorsa başkasını mutlu ediyordur sözü kadar inanıyorum
İlla yazmak değil ama erken konuştuğu vardır en azından
Çok abartmayın bu işi. Belki işleri vardır tek işi sen misin?
Telefonu her zaman elinde olmayabilir veya başka işi vardır. Çok da abartmamak gerek.
Sanmam. İlişki istemiyordur, umursamaz bir tipi vardır. Mevzuyu derinden bilmek gerek.
Yani meşgul olmadığını biliyorsak ve sürekli bahanelere sığınıyorsa muhtemelen doğrudur.
Geç yazıyorsa, sen yazmadan yazmıyorsa ya hoşlanmıyordur ya da evet başka biri vardır
Doğru olduğuna inanmıyorum. Herşeye aynı bakan, herkesi aynı yorumlayan insanın kuruntusu olduğunu düşünürüm.
O kadarda doğru değil bence. Belki işi vardır, belki görmemiştir her şey olabilir yani. Hemen kötü düşünmemek lazım. Güven önemli.
Pek değil ama oladabilir bu söz söylemek için karşıdaki kişiye ne kadar güveniyorsun o önemli mesela ben mesaj bekliyorum şu an 😂 ama kesin başkasıyla konuşuyordur düşüncesi hic aklımdan geçmedi🤷♀️
İşi yoksa yazar illa başka biri var diye düşünmrmrk lazım
Milletin işi gücü yok zaten hiç aynen
Herkes için gecerli olmasa da çoğu öyle
Herkes için geçerli 💫🥂
Bu sürekli şekilde tekrarlanıyorsa bu öncelik meselesidir ki sevgi nettir sevilmediğini önemsenmediğini hissediyorsan kesinlikle hislerine güven.
Onunla alakalı değil bu size verdiği değerle alakalı illa başkasına yazacak diye bişey yok
İşi olabilir? Ya da müsait değildir? Herkes aynı değil
Doğrudur ya da seni oyalıyordur başka açıklaması olamaz
Yüz de yüz doğru önceliği başkaları demek ki
Herkes değer verdiğine müsaittir o kadar haklı bi sözki...
Belki meşgul işi gücü var ne alaka
Duruma göre değişir bence
Son sorumda bana yardımcı olur musun?
Çok doğru. Oyüzden umursama unut.
Yoğun değilse çok doğru
Tartışılamayacak kadar doğru aşırı hemde
Kısmen doğru...
ben genelde erken cevap verilmesini işterim bugün yazdın ona yarın bakıyorsa bahaneler söylüyorsa ilerletmem
Bence çok doğru yaşamış biri olarak.
Kuruntu yapıyorlar bence...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?