"İnsan bir kere birine geç kalır ve bir daha hiç kimse için acele etmez..." Geç kaldığınızı düşündüğünüz biri oldu mu şu hayatta?

Geç kaldığımı düşündüğüm biri olmadı. Herşey gerçekleşmesi gerektiğini düşündüğüm bir zamanda, herkese ise yetişmem gerektiğini düşündüğüm bir zamanda gerçekleşti.
Iste o gec kaldigin kisi varya, ömür boyu senin zaafındir.
Evet oldu ve telafi edilmez bir durumdu bununla yüzlestim ve yoluma devam ettim olmasi gereken buydu
Aslında geç kalan insan değildir. Erken gelen engeller vardır yollarımıza. :):
Teşekkür ederim.
Rica ederim.:)
Cevap
23Cevap
Geç kaldım bir kız için beni severken ona karşılık veremedim. Ben onu sevdiğimde ise bulamadım o sevgisini. Bilemiyorum elde edemediği için takıntı mıydı yoksa gerçekten sevdi mi lakin uktedir içimde.
Geç kaldımmı bilmem ama hep olması gereken şeyler zamanında olmadı hep geç kaldı ben geç olmasın derken geç oldu bazı şeyler telafisi yoktu ama bende geriye dönemezdim
Güveniyorsam ve elimi uzattığımda hayatıma dahil olacaksa biri, o adımı atmaya çaba gösteririm ama acelede etmem. Bir gün ''Ah keşke olsaydık!'' demek istemem. Yaşanmayan yarım kalandır, en güzel yarım olarak bırakmam kimseyi.
evet oldu..
cok gec kaldım hemde 13 sene kadar..
artık hiç acelem yok..
Oldu lan hayatimda en pisman oldugum amdi sanirim. Kizla 3-5 ay flört halindeydik bir yakinlasmamiz vardi. Kiza soyleyemedim. O da sonra gitti eski sevgilisine. Ama ayrilidilar. Okullar acilsin bu kez bitircem ins.
Evet, birine geç kaldım ve bir daha asla acele etmeyeceğim.
geç kaldım ama sonra dönüp baktığımda iyi ki geç kalmışım dedim... her zaman öyle olmuyor o işler...
olmadı herkese vaktinde gittim vaktinden önce gittiklerim bile oldu
Gec kalmadim belki ama sebebsiz sekilde unutamadigim birisi var :D hic așıkta olmadim daha ama. Insan hayatta gercrkten 1 keremi asık oluyor?
aslında tam olarak değil ne yani şimdi farklı okullarda olmamız benim suçum muydu
Söz olarak çok severim ancak biten defterleri hep yırttım attım. Geriye dönüp arada bakınca büyük bir kayıp da görmüyorum, her kadın özünde aynı.
Geç kaldım evet çünkü seks yaptığı kadınlardan biri değildim.
Hep bana geç kaldılar :)
Sosyal medyada sadece gözlerinin fotoğrafını çekip koyanların kilolu olduğu söyleniyor. Doğru mu?
Benim hayatıma aldığım herkese zamanında gitmişimdir, zamansız gidenlerinse canı cehenneme
'' Geç kaldım özür dilerim belki telafisi olmayacak '' böyle işte..
Herkese yetiştim, keşke yetişmeseydim
ahh ahh hep içime öküz oturur hatırladıkça. para yok diye gidemediydimyanına da eller aldıydı :P
Ne yazikki evet. ve gerçekten çok zor bir surecti. hala etkileri devam eden.
Zamanı olmadığını düşündüğüm kişi vardı maalesef.
valla hiç düşünmedim desem :D
Bu söz gerçekten çok güzel.
Ben genelde erkenci oldum malesef...
hayır..
zamanı iyi değerlendiririm..
Sanırım tam benim durumumu anlatıyor.
Lise de oldu dahada acele etmedim.
Cemal isimli ite gec kaldim
resimdeki dayı kim? kendime benzettim tipini
Doğru söz, evet oldu..
Olmadan olmuyor
Hayır