Sizin önceliğiniz ne olurdu?
Spor yapan kaslı erkek
İyi para kazanan
Kültürlü okuyan araştıran
Eğlenceli, komik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizin önceliğiniz ne olurdu?
Vücudu ilgimi çeker Eğlenceli olması ve zekası da ona bağlar diyelim parakazanıyor olması da başarılı güçlü bir erkek diye düşünmemi sağlar 2. Bir artısı varsa da başkasını aramam onunla ilişkideyken kültürü benle uyuşmayan biriyle de konuşmam zaten arkadaşım bile olamaz
Bu özelliklerden tek başına birine sahip olan biri çekici gelmez. En azından iki tanesine sahip olması lazım. C ve D ikisi bir arada olursa önceliğim olur. Kasli erkek çekicidir olmazsa olmaz değildir. Çok kazanan adamın da haram kazanma ihtimali yüksek o yüzden sıcak bakmam.
komik ve özgüvenli erkekler
kaslı haric hepsi
@Albatron ona gerek yok yani diger secenekler dururken
Cevap
6Cevap
Bi çoğu eğlenceli kültürlü olanı komik olanı gibi şeyler demiş bunları zamanda tanıyıp şahit olursun ama görsel çekiciliğin hiçbir şey yerini tutamaz bence kadında erkekte iki tarafta en başta görsel çekiciliğe bakar fiziki yapısına göre
Hepsinden serpme biraz lazım fazlası bayıyor hiç olmaması dışarıya doğru açlık yapıyor ortası ilk defa görmedik gibisinden sadık yaptırıyor bence
Hepsi bir arada olsa daha iyi olurdu sanırım ama kültürsüzse diğer üçünün benim için bir önemi yok👎🏻
Para iletken bir madde. Elektiriği iletiyor. Elektirik alamadım mevzusu kalmıyor
Para kazanan erkek kadınlsrın önceliğidir. İyi bir iş en önemlisi
İyi para kazanan ikincisi spor üçüncüsü kültür ilk ikisi tanışmak için kapı açar üçüncüsüde ilişkiyi devam ettirir
Parası olsun zengin olsun yeter. İsterse tipsiz olsun önemli degil. Param olsun en önemlisi bu.
Komik erkek azıcık eli yüzü duzgunse hepsini geçer bence.
Karakterli ve benimle eğlenmesini bilen gerisi önemli değil
Kültürlü ve sempatik erkek > hepsi ya😅
Spor yapan kaslı erkek
Ahlak olmazsa olmazı₥
Ben kültürlü ve komik alayım efenim
Dördü bir arada olsa olmaz mı?
Tarih öğretmeni olan erkekler çok çekici
Komik insanlar hep dikkatimi çeker
Para herşeydir çekici komik okumuş = 💸 demek?
ayni kafa yapisinda oldugum
Para olsun gerisi zaten halledilir
Anlayışlı seven erkek
Eğlenceli
mix yapabiliyor mıyız
Hepsinden biraz biraz olmalı bence
para hepsini alıyor mantıken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?