Her sabah koşarım 45 dakika. 3 km filan hiç durmadan ağır tempoda. Sonra da ılık bir duş. Obezite iyi bir şey değil ki ; hem kilo hemde sağlık sorunları çok olur, merdiven dahi çıkamaz yani..
anladığım kadarıyla bi duygu yok, o zaman şöyle karar ver 170 olan sana ne sağlayabilir 185 olan sana ne sağlayabilir? Ciddi mi düşünüyorsun yoksa takılmalık mı? Buna göre kararını ver.
9 cm ile kaçırdığım için ilki dedim :D 176 boy fit kumral olamaz mıyız. neden kısaları zayıf olarak niteledin :I :D
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya yok sende uzunmuşsun ama şöyle iki tanıdığım var birde genelde bu şekilde oluyor profil ya dışarıda vs okulda bakıyorum genel profil kısa boy zayıf esmer oluyor çok nadir 180 üzeri kumral sarışın falan oluyor
kızların makyajını sil çoğu bişeye benzemiyor ki canım :D siz bizim içimizi görseniz asıl taşlığı o zaman görürsünüz. hünerlerimizi gösteremiyoruz pek :)
ya şöyle benden hoşlanan bir erkek var bayada ilgileniyor ama fiziken çekici gelmiyor hiç ya. Zayıf esmer kısa falan bende iri uzun erkeklerden hoşlanıyorum , arkadaşları boş ver diyor hep. Şu an platonik oldugum bir erkek var ama baya * erkek modeli. 185 boy fit vücut kumral falan jdnkasndjansk beni seveni de ben sevemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kalbi daha önemli, kendine saygı duyması , bakımlı biri olması daha önemli. Tabii ki 90 - 100 kilo obez yapıda olmasını tercih etmem..
neden mesela obez istemezsin
Her sabah koşarım 45 dakika. 3 km filan hiç durmadan ağır tempoda. Sonra da ılık bir duş. Obezite iyi bir şey değil ki ; hem kilo hemde sağlık sorunları çok olur, merdiven dahi çıkamaz yani..
Kızlar tenezzül bile etmes bu soruyu cevaplamaya. Çünkü soru soru değil saçmalık.
neden
Ulan hangi mal 185 boyunda civan gini yakidikli oglan varkrn 170 boyunda kara kuru tipsiz at hırsızı tipli bir kürdü secer ki. Akil var mantik var.
ay sen amam cringe oldun :D sen hangisisin
Boy olarak ikisinin ortasi. Fizik olarak kaslı. Digerleri zaten fotoda var.
anladığım kadarıyla bi duygu yok, o zaman şöyle karar ver 170 olan sana ne sağlayabilir 185 olan sana ne sağlayabilir? Ciddi mi düşünüyorsun yoksa takılmalık mı? Buna göre kararını ver.
Boyu en az 180 ve esmer olmali cok ince olmasa daha iyi olur 😅 yanima yakismali
mesela bu tipe uymayan biri seni sevse atıyorum 170 boy kumral falan kabul edermiydin
Hayir çünkü ilgimi çekmez
Benim boyum 175 benden kısa olan birine ilgi duymam 😅
Ilk önce görünüş snra karakter önemli benim icin.
Baktim ikisi de uymuyo bye derim 🤷🏽♀️
9 cm ile kaçırdığım için ilki dedim :D 176 boy fit kumral olamaz mıyız. neden kısaları zayıf olarak niteledin :I :D
ya yok sende uzunmuşsun ama şöyle iki tanıdığım var birde genelde bu şekilde oluyor profil ya dışarıda vs okulda bakıyorum genel profil kısa boy zayıf esmer oluyor çok nadir 180 üzeri kumral sarışın falan oluyor
Evet onlar nadir Türkiye ortalaması belli 😄😛
Dış görünüşe çok önem vermek anlamsız benim için uyum varsa mükemmel doyumsuz bir ilişki başlamıştır kesinlikle
ya ama kabul et kızlar erkeklerden daha iyi :D mesela öyle kız arkadaşlarım var kı taş gibi ama en son ne zaman yakışıklı erkek gördüm hatırlamıom
kızların makyajını sil çoğu bişeye benzemiyor ki canım :D siz bizim içimizi görseniz asıl taşlığı o zaman görürsünüz. hünerlerimizi gösteremiyoruz pek :)
detaylı sohbet etmek istersen bekliyorum :P
GÜNAYDINNNNNNNNNN
2. seçenek beni bitirdi djhdhd
Kendimi seçtim yanlış anlaşılmasın fkamxkamsn
Kumral Tabiki kısa zargana esmer oğlanı kim napsın
ndjndjndjkhanskj neden öyle dedin
Gercekler
ya şöyle benden hoşlanan bir erkek var bayada ilgileniyor ama fiziken çekici gelmiyor hiç ya. Zayıf esmer kısa falan bende iri uzun erkeklerden hoşlanıyorum , arkadaşları boş ver diyor hep. Şu an platonik oldugum bir erkek var ama baya * erkek modeli. 185 boy fit vücut kumral falan jdnkasndjansk beni seveni de ben sevemiyorum
Esmer olan