Güzel, akademik hırsı olan, başarılı, ne istediğini bilen, bi tık şehvetli ama kendini koruyan olgun kız mı
Güzel, çıtı pıtı, cilveli, hayatı laylaylom yaşayan itaatkar kız mı
Güzel, akademik hırsı olan, başarılı, ne istediğini bilen, bi tık şehvetli ama kendini koruyan olgun kız mı
Güzel, çıtı pıtı, cilveli, hayatı laylaylom yaşayan itaatkar kız mı
Çoğu erkek basit olduğu için basit kadın sever ama aynı zamanda güzel olması lazım tabikide güzellik olmadan hiç bir şey olmaz yani demek bekaret karakter edep ahlak iman falan bunların hiç birisi önemli değil artık inan bunu bende çok geç anladım ama anladım yinede sonunda
Benim için başarılı, kendi karakterini koruyarak ortaya koyabilen ve özgüveni yüksek olan kadın daha çekicidir. Fazla itaatkâr olmamalı; ama aynı zamanda aşırı umursamaz, laylaylom bir tavırda da olmamalı. Yerine ve durumuna göre nasıl davranacağını bilmesi benim için önemli.
İlginç bir soru olmuş 🙂 Erkeklerin ne istediği kişisel tercihlere ve hayata bakış açılarına göre değişir. Bazıları güçlü, ne istediğini bilen ve karakterli kadınlarda bir çekicilik bulabilirken, kimisi de daha enerjik ve hayatı hafif yaşama tarzında keyif alabilir. Asıl önemli olan, herkesin kendine uygun bir partner bulması ve karşılıklı olarak birbirini tamamlamasıdır. 🌸✨ Özgün bir birey olmanın her zaman daha çekici olduğunu unutma!
Cevap
6Cevap
İtaatkar kız da ayrı tat ama kariyerli yi azdirmak daha güzel
Ne istediğini bilen kız şu mu erkekleri ellerine mahkûm edip evlenme aşamasına geçmeyince olmuyor diyen?
1. dediğini tercih ederim.
Ne istediğini bilen şehvetli kadın
Çıtı pıtı olan
Birincisi kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?