Ağzını burnunu orasını burasını yaptıran kızlar dünya da bile demode organik kız olmaya devam et. mutlaka biri çıkar. egolu ukala kız modası geçici. Hepsi aynı sen onlardan daha özelsin sıradan onlar sıradan olmak daha mutlu yapar insanı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Devir o kadar hızlı değişiyor ki hiçbir cevapta uzun süre kalamıyorum. Eskiden olsa evet derdim senin gibileri tercih ederler. Ama şu an tecrübe arıyorlar gibi. Hayır onu da geçtim ne kadar sadık kız var benim gibi mutsuz. Es**lar mutlu mutlu geziyor. her şey yollarına kurban ediliyor
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle gözüküyorlar kimsenin içinde ne yaşadığı bilinmez
Düşünceni değiştirip kendine hak ettiğin değeri verirsen olur, değersizlik kompleksinden kurtulmaya çalış erkekler hiç önemli değil öz değerinin yanında 🤍
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Alakası yok, tam tersi tercih sebebidir. Tercih edilmediğini düşünüyorsan farklı bir sebebi olabilir. Mesela kendini değersiz hissediyor olman gibi...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yıl
Elbette, birçok erkek sıradan, hiç sevgilisi olmamış kızları tercih eder. Herkesin tercihleri farklıdır ve sevgilisi olmamış olmanız, size olan ilgiyi veya değeri etkilemez. Önemli olan, kendinize güvenmek, kendiniz olmak ve kendinize uygun biriyle tanışmak için fırsatları açık tutmaktır. Kendinize ve özelliklerinize değer verin, kendinize güvenin ve hayatınızdaki doğru insanla tanışma fırsatını yakalayacaksınız.17 Yorumla
Soran+1 yılSizce sevgilisi olmuş el ele boyun boyuna fotolar paylaşmış biriyle olur mu?
Soran+1 yılBenım hıc olmadı mesela sızce kendime haksızlık degıl mı
- +1 yıl
Ancak, birinin sevgilisiyle el ele boyun boyuna fotoğraflar paylaşması, ilişkinin sağlıklı, güvenilir ve uzun vadeli olduğu anlamına gelmez. Her ilişkinin kendine özgü dinamikleri vardır ve fotoğraflar paylaşmak, ilişkinin sağlığına veya mutluluğuna dair kesin bir gösterge değildir.
- +1 yıl
Seninde olur merak etme erkek mi kadınmısın bilmiyorum ama mutlaka kısmetin bir yerdedir önemli olan ama yalnız şu ALLAH BIZI iyi olan insanlarla karşılaştırsın
- +1 yıl
Çünkü bir insanın sevgilisi olması önemli sucuk gezmesi iyi bir marifet değil önemli olan o insan kalbinin temiz olması Allah korkusunu olması önemli bir şey
Soran+1 yılHayır önceden olmuşsa mesela şu an yok dıyelım
Soran+1 yılBenım hıc olmadı sence ben boylr bırını kabul etmelimıyım daha önce ilişkisi olmus bırını güvenilir olabilir mi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisi olmayan kız sıradan değil tercih nedeni olması tamamen auraya, karaktere bağlı. Sevgilisi olmamak utanç ve değersiz hissetme nedeni değil, hayatın akışına bırakmak en doğrusu, aceleye gerek yok, cidden zamanı geldiğinde.
10 Yorumla
+1 yılYa niye insanlarin degerine ihtiyacin var ki assla boyle dusunme bi zaman sonra cok pisman olucaksin cunku cogu kisinin amaci sevgi flan degil ozellikle erkeklerden bunu bekleme onlar seni tercih etmesin sen onlarin arasindan et💓
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum sadexe uzaktan bakıyorlar yanıma gelen yok aslında artık umrumda bıle değil djsj
- +1 yıl
Kendine odaklan dunyanin civisi cikmis artik sevgi aşk meşk yalaaan amaçlari cok bariz belli guzelsen +1 puan ama guzellgimi sadece cinsellik amacli isteyen insanla yasiycama yanliz kalmak tercihim
Eder neden olmasın erkekler hoşlandıkları kızlarla cıkarlar seni tanımak isterler ve ona göre şekil alır halleri yani kafalarınız uyuyorsa öncesinde ne yaşamışsın bakmazlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sen eğer gerçekten doğru söylüyosan gerçek bi hazinesin
benimde hiç sevgilim olmadı
ve bunu kafana takmana hiç gerek yok018 Yorumla
Soran+1 yılSizce sevgilisi olmuş el ele boyun boyuna fotolar paylaşmış biriyle olur mu?
Soran+1 yılKendıme haksızlık olmaz mı
- +1 yıl
evet olur
Soran+1 yılNe olur
Soran+1 yılHaksızlık mı yoksa sevgili mı
- +1 yıl
sevgilisi olan biriyke olman san ahlaksızlık olur , aynı senin gibi hic sevgilisi olmamış birine layıksın bence
- +1 yıl
ahlaksızlık-hakszilik olucaktı klavye yazdı
Soran+1 yılCıddı misin
- +1 yıl
bunu soru olarak sorsana çok güzel olur
- +1 yıl
yani şöyle
hiç sevgilisi olmayan biri hiç sevgilisi olmayanlamı çıkmalı - +1 yıl
gibi?
şimdilik bu geldi aklıma 🤔
Soran+1 yılHahahhaha
- +1 yıl
klavye hatasına takılma klavye yanlışı yazdı
Soran+1 yılVay canına şimdi çaktım ben köfteyi
- +1 yıl
köfte deme şu an karnım aç 🥺
Soran+1 yılDemek benı isterler ha
Soran+1 yılBende diyorum ki tecrubesız bılmeyen birini napıcak
- +1 yıl
Bu soforluk gibi bisey değil ?
firmalar şoför ararken iyi diye belirtir siz şoför değil sevgili can yoldaş olucaksiniz biriyle çıkarken 😎
Kullanılmış ve temiz arıyorlardır, bu tipler genelde sektörde 2. el sevdalısıdır. Sen aldırma öylelerine, etrafındakileri değiştir. Yaşantına kaldığın yerden devam et.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkeklerin umduğu çoğu şeye kapalı oluyorsunuz genelde evlenmeden olmaz diyenler oluyorsunuz bu da bizi biraz sıkıyor
00 Yorumla
+1 yılNeden etmesin bence opulup başına konulan türden bir kızsın kendinle gurur duy hiç sevgili yapmadiysan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTercih eder tabiki sonuçta bi güzelliğin, auran varsa neden olmasın ki..
013 Yorumla
Soran+1 yılMesela biri bakıyor okulda ama gelmiyor neden
Soran+1 yılCidden ben böyle net insanları daha çok seviyorum ama mal mal uzaktab bakıyorlar sadece
- +1 yıl
Özgüveni yoktur ondan gelemiyordur. ya da hayatında biri var sanıyordur güzel olduğun için. Biz erkekler böyle canım yapıyoruz bazen. Kendini güzel buluyor musun?
Soran+1 yılBuluyorum Ama daha önce sevgilisi olmuş facede 7 8 yıl önce kızla el ele foto paylaşmış sarılmışlar falan benım de hıc olmadı sence çekingen olabilir mş boyle bırı
Soran+1 yılOradqmısınz
- +1 yıl
Çekingen olabilir evet senin aklında biri mi var
Soran+1 yılAma bana layık mı benım hıc olmamış:)
- +1 yıl
sen hayatında kimse olmamış birini mi istiyorsun?
Soran+1 yılYanı benım gıbı olsa daha ıyı olmaz mıydı
- +1 yıl
öyle olmak zorunda değil. seni mutlu ediyorsa diğer detayları düşünmemelisin
Soran+1 yılAma gelmiyorsa boş boş bakmanın ne anlamı var
- +1 yıl
Demekki gelemiyor cesaret edemiyor
Soran+1 yılHayır ya saçma djsjjsjs erkek bu gelirdi bır düşüncesi olsaydı
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılher insan değerlidir kendi değerini kendisi hakeder
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılBen şahsen özellikle tercih ederdim. Benim de hiç sevgilim olmadı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bir erkek olarak söylüyorum ki bulunmayan numunelerden birisin, kendine sıradan diyeceğine benim gibi özel biri de..
111 Yorumla
Soran+1 yılCıddı mı😃
Cevap sahibi+1 yılEvet kesinlikle öyle düşünüyorum..
Soran+1 yılDaha once sevgilisi olmuş bır erkek gelse kabul etmelı mıyım
Soran+1 yılKızlarla sarmaş dolas foto paylaşmış bırını
Soran+1 yılSence bana layık mı
Cevap sahibi+1 yılBu senin taktirine, ve onun seninle ciddi anlamda ki çabasına, ve çok iyi gözlemleyerek karar vermelisin..
Sevgili pat diye olunacak bir olgu değil ki zaman emek ve saygı ister.
Karşılıklı ödün vermek gerekir..
Etkileşim içinde olmak gerekir..
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılGel sevgili olalım diyen kişiyle zaten mümkün değil bu şekilde..
Cevap sahibi+1 yılBence sana layık değil seni de öyle biri olarak görür, samimi ve özel olacağını düşünmüyorum..
Cevap sahibi+1 yılİstersen soruna beğeni atayım ondan görebilirsin..
Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Benim de bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı demekki sevilmeyi değer görmeyi hiç hak etmemişim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de sıradan biriyim. ben de sevgili edinememişim. ama dünya dönüyor. biliyorum ki sıradan olmak daha cazip daha güzel benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 yaşındayım benimde hiç sevgilim olmadı kendim gibi birini isterim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO mühim değil de ilk defa biri ile olunca çok kaptırırsın
10 Yorumlaevet tercıh ederım sahsen deneyımsız olmak kotu bırsey degıldır hatta dahada cekıcı kılar ılıskıyı
02 Yorumla
Soran+1 yılKendıme haksızlık olmaz mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılVaybe sevgilisi olmamış görünce süper soru seçmişler 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini sıradan görürsen, başkaları da sıradan görür.
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru
+1 yılValla cano kızlar o tip erkekleri tercih etmiyorlar ha ben olsam ederdim yalan yok
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden mesela tercih edersın bıras acar mısın
- +1 yıl
Çünkü güveni kırılmamış ve ilk olduğu için dahada ilgili olurlar benim düşüncem ve isteğim bu yönde
+1 yılBazıları öyle sever. Hiç insan içine çıkmamış olsun falan diye de beklerler
01 Yorumla
Soran+1 yılNed3m yaw
Daha önce sevgilisi olmayan kız gösterin üstüne atlarım kimseye bırakmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Of ölümüne :)))
012 Yorumla
Soran+1 yılHahahaaha
Soran+1 yılBenden önce bir çıktığı olmuş facede stalkladım el ele boyun boyuna sarılmıslar kız ortak hesap bile acmıs adlarına ve mehmetım koynunda yuz sene bın sene durabilirim yazmış benim de hiç olmamış kendime haksızlık olmaz mı sence
Soran+1 yılOkulda bırkac kere bakmıstım o da baktı neyse sonra bırgun merdıvenden iniyordum baktm yanında kız var başını kaldırdı baktı vs ben hiç bakmadım ama sadece fark ettim sonra bana kapı tuttu ama ben gecmedım kdkdkdk
Soran+1 yılZaten bır düşüncesi olsaydı olgunluğu olsaydı bın kere gelirdi ama yok sence
Soran+1 yılNerdesin🥺
Soran+1 yılNıye oldun len
Soran+1 yılEskiden olmua
Soran+1 yılJdjdjdjdj
+1 yılEdilir niye edilmesin
03 Yorumla
Soran+1 yılBenden önce bir çıktığı olmuş facede stalkladım el ele boyun boyuna sarılmıslar kız ortak hesap bile acmıs adlarına ve mehmetım koynunda yuz sene bın sene durabilirim yazmış benim de hiç olmamış kendime haksızlık olmaz mı sence
Soran+1 yılOkulda bırkac kere bakmıstım o da baktı neyse sonra bırgun merdıvenden iniyordum baktm yanında kız var başını kaldırdı baktı vs ben hiç bakmadım ama sadece fark ettim sonra bana kapı tuttu ama ben gecmedım kdkdkdk
Soran+1 yılZaten bır düşüncesi olsaydı olgunluğu olsaydı bın kere gelirdi ama yok😂
+1 yılSıradan olmak ne demek sence?
010 Yorumla
Soran+1 yılYanı hıc kimseyle çıkmamış
- +1 yıl
Hayır heycanı olmayan insanın kendinde takıntı yaptığı durumdur siradanlık.
- +1 yıl
Ne anlatıyorsun?
Soran+1 yıl😂😂😂hoslandıgım cocuk
Soran+1 yılZaten bır düşüncesi olsaydı olgunluğu olsaydı bın kere gelirdi ama yok
Soran+1 yılSence bendrn hoslandı mı
- +1 yıl
Bence derslerine odaklan ilk bulduğuna sarılma, hayat daha uzun.
Soran+1 yılHaklısın😂
Evet encokta senin gibi olanı tercih ederiz
10 Yorumla
+1 yılTercih ederler bence
00 Yorumla
+1 yılYanlis bi algi bence. Eden olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yok kız erkekler kaşar sever 😊
00 Yorumla
+1 yılAyni ben. Sevgilim oldu diye yalan atmıştım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılneden etmesin ki
her erkek ilk olmak ister00 Yorumla
+1 yılSıradan görme kendini
00 Yorumla
+1 yılerkeklere delik olsun yeter
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılAslında sen tercih nedeni olmalısın bence,
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılaslında tam tercih sebebisin şu zamanda.
07 Yorumla
Soran+1 yılHahahahha neden gelen yok. O zaman adamı beğendim ama uzaktan mal mal bakıyor
- +1 yıl
yani hangi adam hangi mal bilemiyorum tabi ama çekingendir belki.
Soran+1 yılAma daha önce sevgilisi olmuş facede 7 8 yıl önce kızla el ele foto paylaşmış sarılmışlar falan benım de hıc olmadı sence çekingen olabilir mş boyle bırı
Soran+1 yılHiç sanmıyorum
- +1 yıl
oluyorsa bir olmuyorsa bin hayır ara.
belki senin için doğru kişi o değildir.
Soran+1 yılSence gerçekten sevebılır mi ya böyle biri herseyi yaşamış biri
Soran+1 yılEgo kasıyor benım bakmamj saglayacak aklınca kızlar tarafından tercıh edilıyordur kı edilmiş de zaten kız mehmetım falan yazmıs ortak hesap acmıs
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet asıl onlar edilir
00 Yorumla
+1 yılSenin gibiler daha kiymetli aşkım sorun etme
12 Yorumla
Soran+1 yılAma hep zıt karakterli insanlar neden benu çekiyor: (
- +1 yıl
aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
08 Yorumla
Soran+1 yılEtmez
- +1 yıl
Kişiye göre değişir
Soran+1 yılYani bana sadece kullanmalık olarak bakar
Soran+1 yılEn yakışıklısı bıle iş cıddıyete gelince tercıh eder yoksa sevemes
- +1 yıl
Kime göre neye göre
Soran+1 yılBen seven ıstıyorum aynu zamanda benım için mücadele eden
- +1 yıl
Alakası yok sever ama illaki bir çıkarı olur ben aşka sevgiye inanmıyorum
- +1 yıl
Ben ettim de noldu en yakın arkadaşımla birlikte oldu
+1 yılAksine sıradan degil daha iyi senincin
02 Yorumla
Soran+1 yılAma benım yanıma gelej hıc olmadı açıkçası artık umurumda da değil
- +1 yıl
Umarım bir gün hakettiğin değeri alırsın
Ederler
01 Yorumla
Soran+1 yılBen aşık olmasını istiyorum ama sadece evlilik için değil severek gelmesini tercıh etmesını
+1 yılSen nerdeydin 22 yıldır seni arıyorum 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahah
- +1 yıl
Aileye haber verebilirsin istersen
Eğer böyle isen evleniriz bile ciddiyim
10 Yorumla
1 yılÇünkü onlar gözlerinin zevkini bilmiyorlar
00 YorumlaBence saçma. Etmeli.
00 Yorumla
+1 yılevet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEder
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden etmesinler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEder
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEder knk
02 Yorumla
Soran+1 yılEtmez knk 😂 bizim gibiler tercıh edilmiyor ta ki evlilik yaşı gelip çatana kadar o zaman da ben istemeyeceğım ama
Soran+1 yılZaten bır düşüncesi olsaydı olgunluğu olsaydı bın kere gelirdi ama yok😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnlara nefes al yeter 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol ya djjdjsjs
+1 yılBence eder
10 YorumlaEvet eder
00 Yorumlane alaka yaa
00 YorumlaNeden etmesin
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ederim
00 Yorumla