Yani sürekli mesajlaşmak konuşmak yerine erkeğe alan tanısınlar tabi birbirlerine alan tanısınlar falan kadın sürekli bunaltmasın neden yazmadın niye geç yazdın falan sorularından hoşlanmıyor erkekler sanırım
2 ay
Yani sürekli mesajlaşmak konuşmak yerine erkeğe alan tanısınlar tabi birbirlerine alan tanısınlar falan kadın sürekli bunaltmasın neden yazmadın niye geç yazdın falan sorularından hoşlanmıyor erkekler sanırım
Cevap
16Cevap
Ve ayrıca sadece o erkekle ilgilensin isterler. Her boşlukta başka erkelere mavi boncuk dağıtmasın isterler
Sonumda çözen biri oldu,👏
Yani bence doğru olan budur. Bazi kzilar burada hata yapıyor. Kendinede biraz vakit ayır yani. Mesela konuştuğum biri var birbirmizin alanına saygı duyuyoruz sınav surecindeyim zaten bende oda calisyor ve niye yazmadın neden geç yazdın falan gibi darlamayıyorum haber veriyor zaten giderken bi yere dışarı çıkyor keyfine bak konuşuruz sonra dedim iki tarafta böyle olsa gayet dengeli saglikli bi ilişki olur bence böyle olunca birbirini merak etme heyecan daha fazla oluyor
Yani onunda işi arkadaşları var mesguliyeti var benimde aynı şekilde öyle bu sebeple sınırlara alanına saygı duyulması sık bogaz olmamalı ve elbette geniş olmicak o farklı bi durum dengede olmak önemli kesinlikle
ilgi istemeyen kız olmaz önemli olan ölçülü olmak
Dengede olması gerek bencede bundan bahsediyorum doğru olan bu
Kız olsun yeter kafasındalar
Oda doğru
evet bunaltan kızı gostlarlar
Ben ilgi isterimmmmmm
Surekli nerdesin napiyosun neden yazmadın niye geç yazdin desin mi yani djddj
Evetttttt ben öyleyim çünkü
Vay be
Evttttt
İsterse bunaltsın tırnaklarını sökerim
Tam tersi b. ku çıkmıcak şekilde ama
Surekli niye geç yazdın neden yazmadın falan diye hesap soruyor trip atıyor diyelim bu sıkıntı dir ama bencede iki taraf icinde
Ben şahsen trip atmam ama süreklide karşılıklı aktif olmak isterim bilmiyorum doğrumu düşünüyorum
ben kulturlu iatiyorum
Kültürlü nasıl olsun
Ne güzel inşallah öyle birini bulursun
Nedenki
Kişiye göre değişir
Kesinlikle
Bunaltsın.
evet
fark etmez
Nefes alsın yeter dedikleri
i ipaun ana
ilgi şart
Evet öyle 👍
Evet aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çoğu erkek gerçekten ilgi manyağı olmayan, bunaltmayan kızı seviyor ama bu ilgisiz ol demek değil bence 🧡 Çok yazmak da sorun, hiç yazmamak da… Önemli olan denge. Ne kendi hayatından vazgeç, ne de takılıyormuş gibi yap. Soru sorman, merak etmen normal, sorun bunu trip modu yerine sakin ve net şekilde yapmanda 😊 Sence sen şu an fazla mı veriyorsun, yoksa karşındaki az mı alıyor? 💬💕