Ne kadar az olmuşsa o kadar iyi. Çok aşık olursam geçmişte bi defa cinsel ilişkisi olduysa onu da görmezden gelebilirim ama aşırı sevmem lazım kızın dünya güzeli olması şart.
Öyle bi şart yok kızla erkek bir değil. Eşit olsaydık her anlamda eşit olurduk zaten. Kadın için her zaman biz çabalıyorsak bakire istememizin haklılık payı vardır.
bence değil aklını kullanmalı insan ihtimalleri göz önüne almalı daha dün tanıştığını çocuğa hemen kendini sunan yarın onun için canını da yakar kendine de kıyar
Hayır sevgilisi olan olarak sordum onu sormadım ikiside bakire düşün sadece sevgilisi olmuş ama bişeyler yaşamamış gibi. mala anlatır gibi anlattım inşallah anlarsın bu sefer
Erkekler Ne Diyor
ben geçmişe bakmam aşka bakarım sadece ama olgun kadın olmalı
Tecrubeli kiz 2-0 ondedir. Erkegin dilinden anlar, elini tutmaya cekinmeme gerek kalmaz. Diger turlu kizin elini tutunca bekareti gidecek gibi davraniyor
Tecrübeli iyidir sarılırsa çekinmez rahat konuşur özgüvenli olue. Alıp da bebek gibi büyütemem kendi iradesi özgüveni yerinde olmalj
En mantıklı yorumu sen yaptın
Eyvallah gizli
Ne kadar az olmuşsa o kadar iyi. Çok aşık olursam geçmişte bi defa cinsel ilişkisi olduysa onu da görmezden gelebilirim ama aşırı sevmem lazım kızın dünya güzeli olması şart.
Sen hiç yaşamadıysan hiç yaşamayan kız seni bulur
Öyle bi şart yok kızla erkek bir değil. Eşit olsaydık her anlamda eşit olurduk zaten. Kadın için her zaman biz çabalıyorsak bakire istememizin haklılık payı vardır.
Öyle bir şartta yok eşitlik değil adalet vardır ben hiçbir zaman eşitlikten yana değilim. Davul bile dengi dengine. Patlak erkeği annesi sevsin.
Patlak erkek 🤣🤣🤣
Sevgili tecrübesi diye bir şey mi olur ya her gelen kişinin farklı kişiliği yapısı olur
Sonuçta tecrübe kazanır bir erkeğe nasıl davranması gerektiğini öğrenir
cinsel açıdan bahsediyorsan evet ama bir erkekle konuşmayı da bilir yani
Yoo hiç sevgilisi olmamış bir kız utanır. sarılırsa bile çekinir ama diğeri daha rahat olur
bumu sadece aralarındaki fark
Hayır daha çok var o kız nasıl davraanması gerektiğini bilir diğeri ise ilgisiz olur çünkü zaten öncesinde hiç ilgi görmemiştirki
çözülemeyecek pek bir sorun göremedim illaki hallolur yani
Yok be o kadar kolay değil. mesela diğeri saf olur erkeğin amacı farklı olsa bile kız bunu ilgi sanar
Böyle bir kızı çabuk kandırırlar
ilk defa sevgilisi olan bir kızda hemen kolay kanıyorsa , zaten isteklidir yani
Belki de ilk sevgilisi olacağı için o şrfsiz erkeğe inanmıştır😊
o kadarıda saflık değil ki aptallık
Bence saflık
bence değil aklını kullanmalı insan ihtimalleri göz önüne almalı daha dün tanıştığını çocuğa hemen kendini sunan yarın onun için canını da yakar kendine de kıyar
Tamam haklısın
<3
Dediğim gibi oncekinde de sormuştun kendi cinsi mi tanıyorum
Ne diyon
Tecrübeli kız mı bakire kız mı diye soruyorsun ha bire cevabı çok belli aslında onu söylüyorum
Hayır sevgilisi olan olarak sordum onu sormadım ikiside bakire düşün sadece sevgilisi olmuş ama bişeyler yaşamamış gibi. mala anlatır gibi anlattım inşallah anlarsın bu sefer
Yav birinde bakire birinde tecrübe dersen ne anlarım? yine cevap sevgili olmayandan yana flört olabilir sevgili olmasın
Sevgili olupta o şeyi yaşamamışsa yine mi olmaz
Olur ama ikisi arasından tercih yaparsak erkekler olarak diğerini seçeriz
Hmm okey
En iyi cevap falan seçer misin çok yazdım önceki soruna da yazmıştım
Ben kimim beni tanıyo musunki
Hayır niye taniyayım en iyi cevap seçmek için tanımak mi lazım
Yav ne değişik bir insansın sen. önceki soruna da yazmıştım dedin ya. o zaman kullanıcı adımı desene
Aynı soruyu gördüm kullanıcı adını görmedim ne sinirleniyon
İlk defa böyle bir soru sordum ben.
Tamam yanlış anladım o zaman en iyi cevap seçersen iyi olur iyi günler 👋
Sanadaa. bakarız
Fark etmez benim için yeterki ask olsun sevgi olsun ❤
Ben tecrübeli isterim
Neden
Detayını burada anlatmasam olur mu
O zaman anlatma
tabi ki hiç sevgilisi olmamış kız
Ben ona tecrübe kazandırırım
Hiç sevgilisi olmamış patlak olmayan kız