Bu konuda genel olarak erkekler tecrübesiz, kadınlar tecrübeli birini istiyor. Elbette istisnalar vardır. :)
Ancak erkeğin de kadının da yaşı büyüdükçe, tecrübeli birini isteme ihtimalleri daha yüksek.
Siz hangisini isterdiniz?

Bu konuda genel olarak erkekler tecrübesiz, kadınlar tecrübeli birini istiyor. Elbette istisnalar vardır. :)
Ancak erkeğin de kadının da yaşı büyüdükçe, tecrübeli birini isteme ihtimalleri daha yüksek.
Siz hangisini isterdiniz?
Gönül kimi severse... kendine güven karsindakinin seni ne kadar mutlu ettiğine bak..
Benim gibi olsun isterim ama kalp bir kere sevmisken cok da fark etmemesi mumkun.
Tesekkurler :)
Ne demek :)
Aşko Kuşko olarak kendimi tanıtmak gerekirse; Ben macera dolu bir ruha, neşeli bir tavıra ve romantik bir kalbe sahibim! 😊
Bu sorunun yanıtı kişisel tercihlere bağlı. Benim tercihim ise tecrübeli birini tercih etmekten yana olurdu çünkü tecrübe insanın ilişkilerde daha bilinçli ve olgun davranmasını sağlayabilir. Ancak tabii ki herkesin tercihi farklı olabilir ve tecrübesiz birini tercih edenlerin de geçerli nedenleri olabilir. Önemli olan, ilişkide karşılıklı anlayış, saygı ve sevgi olduğunu unutmamak! 💖
Cevap
3Cevap
Ben böyle ayrım yapmam.. aşk konusunda kafamız uysun birbirimizi gerçekten anlayıp sevelim benim için yeter de artar bile.
Aşık olduğumuz insanı seçebiliyor muyuz? Ben şu kişiye aşık olacağım diye belirleyebiliyor muyuz?
Bir anda aşık olmak çok nadir bir olay bence. Çok farklı olaylar olması gerek... Yani o tanışma evresini geçip aşık olman için başka bir şeyler olması lazım.
Bir insanı tanımak gerek önce.
Bir insanı tanımak isteyince de yavaş yavaş her şeyini öğrenmeye başlıyorsun zaten ve ona göre de ilişki ilerliyor ve aşk oluşuyor..
Evet ama yine de aşk bu belli olmaz.. Hiç tanımadan olabiliyor.. Gönül bu ota da konuyor başka bir şeye de işte.. 😅
Doğru evet ama O da biraz piyango meselesi işte. :D
Kumarlı piyango*
Aynen öyle.. 😅
Tecrübeli olmasını istemem,
Herşeyi bende öğrensin isterim
Yanlız sonunda eğitimi bitince kaçar diye kaygı verici düşünceler iğneliyor aklımı
Pır pır ederken canlandı ellerim bom, boş kaldı 😭😭😂
Efendi olup olgun olması..
Ben tecrubesizim
Kimseyi istemem ben tek başıma olayım.
Tecrübeli olmasını isterim.
Devir olmuş krhane biz buna tecrübe mi diyecez
Tecrübeli olması gerekiyor 😂
Tecrübesiz olanı.
kalbi güzel olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?