Soruma Hoş Geldiniz Değerli KS Üyeleri!
İlk görüşte aşkı hiç doğru bulmuyorum. Görür görmez de aşk olmaz, olmamalı. İn mi cin mi bilip bilmeden aşık olmamalıyız diye düşünüyorum ve tanıdıkça olan aşkı tercih ediyorum..

Hangisini İsterdiniz?
Soruma Hoş Geldiniz Değerli KS Üyeleri!
İlk görüşte aşkı hiç doğru bulmuyorum. Görür görmez de aşk olmaz, olmamalı. İn mi cin mi bilip bilmeden aşık olmamalıyız diye düşünüyorum ve tanıdıkça olan aşkı tercih ediyorum..

Hangisini İsterdiniz?
İlk görüşte aşka inanmıyorum. çünkü insan birini tanımadan sevemez. ilk görüşte güven duygusu olmaz. güven de ilişkiyi ayakta tutan en önemli konudur. bu yüzden de zamanla insanlar birbirini sever sonra da onu tanıdıkça yoğun aşk duygusunu yaşar
Bende inanmıyorum 😅 Katılıyorum kardeşim tanımadan yalan o iş. 😅 Emeğine sağlık çok güzel düşünüyorsun 😅Bence de ama var ilk görüşte de aşık olanlar ya da olduğunu sananlar ki herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür 😅
Haklısın abi katılıyorum :D :D hayırlı geceler
Teşekkür ederim kardeşim hayırlı geceler 😅
Ben tanıdıkça (3 yıl) aşık oldum. Eşim ikinci görüşte (beyefendi ilk görüşmemiz anımsamıyor) 😄 aşık oldu..
İkisi de mümkün demek ki... Aynı evlilikte farklı taraflar açısından hem ilk görüşte hem tanıdıkça aşkla kurulmuş bir evlilik gayet güzel ilerleyebiliyor. Nasip kısmet bu işler.
Özetle.. Hayırlısı be gülüm
Hımm peki üç yıl sonra ne oldu abla😅Hehehe 😂 Güzelmiş Allah Allah şöyle bazıları pek önemsemez abla ilk anları filan da yine de bu nasıl desem normal bir şey ben mesela çok önemserim 😅Kız arkadaşım ile ilk buluşmada üstünde altında ne vardı biliyorum gözümde canlanıyor 😅 Hatta ilk mesaj tanışma bile 😅Tabi ki mümkündür çünkü herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür 😅 Herkesin hayatına kimse karışamaz 😂
Farklı açılardan bakmak güzeldir ben her açıdan her şeyi şey ediyorum 😂
Hâlâ devam mı evliliğiniz 😅
Nasip kısmet kişinin kendisidir hayırlısı ama hayırlısı demek ile hayırlısı olmaz diye düşünüyorum 😅
Yani Allah akıl fikir vermiş el ayak vermiş kullanalım diye hayırlı olanı seçmeliyiz 😅 dikkatli olmalı ince eleyip sık dokumalıyız😅
Amin inşaAllah ablam 🫡
Evet evlilik devam ediyor.
İlk görüşmemizde amfide kalabalık bir ortamda önünde oturuyordum. İkinci görüşmede bi önceki gün tanışmış olmanın verdiği rahatlıkla yanına oturdum. Sohbet açtım. O da beni hatırlamadığı için ne ilginç kız tanışmadan öyle geldi oturdu diye dikkatini çekmişim 😄 öğrencilik yılları işte..
Ne güzel daim olsun abla😅
Huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın Mevlam üstünüze dolu dolu yerle yeksan olsun fırtına filan çıksın tsunami gibi 😅
Allah Allah valla çok güzelmiş 😅Okurken gülümsetti 😅
Hiç unutulur mu okul yılları dırı dı dın 😅
https://m.youtube.com/watch?v=okkeWA1ACIc
Cengiz Kurtoğlu okul yılları 😅
Çok şey hatırlıyor yahu.. İlk görüşte dikkatini çekmemişim demek ki 😄
Görmemiş olabilir abla 😅 Canımız sağolsun sonuç olarak birliktesiniz ne güzel 😅İkinci görüşte önemli hatta üç ilk üç olaraktan ele alalım oldu bu iş 😂
Ilk görüşte aşk sadece dış görünüşe önem verenler tarafindan olmaktadir en azından bence bu ama bana soracak olursan ben tanidikca olan aşkı isterdim. Hem karakterini ve zekasini da olcebiliriz bu sayede zamanla tanıyarak.
Bence de katılıyorum sence'ne 😅
Bende tanıdıkça istiyorum 😅
Çok güzel düşünüyorsun 😅
Ama şey elektrik bir çekim olması önemli güzel bir şey 😅 Albenisi filan olması 😅
Afferim 😅 Katıl bana hayatını yaşa 😂
Gamsimidaaaa 😅 Kore 😅
Teşekkür ederim teşekkürler gibi 😂
Hihi 😂
İlk görüşte anca hoşuma gider beğenirim ve tanıdıkça aşık olur veya soğurum. İlk görüşte aşık olmam. Çok ekstrem bir durum olması lazım ki ilk gördüğümde aşık olayım.
Bende ekstrem durum olsa da olmaz bu iş😅Ama başlangıça katılıyorum hoşuma gider sonra daha da çok hoşuma gideni severim sevdikçe daha çok sevebilir aşık olabilir ya da aksi soğuma olabilir 😅Olmaz kardeşim 😅
Cevap
1Cevap
Kalıcı olan aşkı isterim hangisi kalıcı olursa artık 😀
Oooooooo yakışır güzel bir düşünce inceden ayrıntı 😅Bende öyle isterim yahu 😅Öyle olsun o zaman 😂
Benden niye kopya çekiyorsun 😂
Senin düşüncen daha güzel 😂 Açıköğretim 28 indeymiş kopyayı gör sen patır patır 🤣 Yüzde yüz djdjd
Açıköğretim mi okuyorsun sen 😀 ne zaman basladin 😀
Geçen sene başladım da ilk defa şey olduğum için bilmiyordum 2. Sınavı kaçırdım 3. Sınavı da kaçırdım 😅136 puanım varmış şimdi baktım 😅
Hımm iyi bakalım hayırlı olsun 😀
48 puanlık da ders seçmişim 😂
Sağolasın 😅Peynir ekmek gibi diploma veriyorlar dediler alalım dedik 😂
İlk görüşte aşka inanmam. Tanıdıkça severim
Bende bende 😅 Gönlünce olsun
İnşallah 😂
Amin amin 😅
Tanıdıkça aşık olmalıyım
Bence de 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?