sizce hangisinin ömrü daha uzun ?
ilk görüşte aşık olmak mı ?
yoksa tanıdıkça aşık olup sevmek mi ?
ilk görüşte aşık olmak mı ?
yoksa tanıdıkça aşık olup sevmek mi ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben gördüğüm ve anladığım kadarıyla ilk görüşte aşk hiç sağlıklı bir durum değil.
yani çok da abest olacak ama bir araba alacaksın diye sadece fotoğraflarına bakmıyorsun.gidiyorsun araştıyorsun,soruyorsun,gerekirse arabayla biraz vakit geçiriyorsun.aaa sonra bir bakmışsın bu araba dıştan güzelde içi çok kötü.aynı şekilde insanı görüyorsun şekil süper ama içi...
ilk görüşte belli eder kendini
kesinlikle ilk görüşte aşk falan yalann.. biter yani. ama önceden tanıyıp zamanla sevdiysen bişeyler olduysa o ilişki uzun surer çünki tam anlamıyla birbirini tanıyo olurlar ilk görüşteki aşk ise dış görünüşe aşık olunur sonradan kişiliği çıkar ortaya eksi yönleri olurr hiç düşünmeden biter.. her ikisinde yaşadımm.
tanıdıkça sevmek. ilk görüşte çekim olur ancak hevesde olup olmadıgını anlayamazsın. ancak zamanla onunla vakit geçirirek daha çok şey paylaşarak iyiyce tanıyarak anlarsın gerçek aşk olup olmadıgını sana uyup uymadıgını. ilk görüşte aşk filmlerde olur gibi geliyor bana biraz ütopya yani.
Cevap
46Cevap
ben şuan deliler gibi svdigim aşkımı ilk başlarda hiç sevmedim sonra ayrılmayı düşündüm yapamadım aylarca görüşmedik sadece tldn falan sonra öyle bir zaman geldi ki şuan onsuz bir dk bile düşünemiyorm nasıl bu kadar baglandım bilmiyorum ama ondan başkasını gözüm görmüyo resmen aşığım yani onun için hersyi yaparım hayatımı bile ortaya koyarım herşeydn vazgeçerim ondan vazgeçmem o kadar seviyorum şuan o da beni sevmek sevilmek güzel duygulardır fakat zaman ister sabır ister hoşgörü vs bunların hepsineden bolca olması lazım birde hemen herseyi yaşamak aşkı çabuk bitirir zamanla tanıdıkça daha hızlı gelişir daha çok baglanırsn bu yüzdn kendimce diyorum ki tanımasaydım sevemezdim :)
tanidikca sevdigin daha uzun suruyor. Asik oldugun kisiden ask gecince soguyorsun bazen. Ama tanidikca birini sevmen daha guzel. Onu tanidikca daha cok hosuna giden huylari tavirlari cikiyor. Bence en guzelide bu hep sasirtiyo seni tanidikca hic usanmiyon yani
ilk görüşte asık olmak kısa sürer görürsünüz asık olursunuz ama bir baskasını görünce onada asık olma gibi sansınız olabilir
ama tanıdıkca asık olursanız onun sevdiginiz yönlerini bir baskasında aramazsınız onun o yönlerini ne kadar cok seviyorsanız o kadar uzun sürer
tanıdıkça olanı daha uzun sürer.. ilk görüşte olan zaten dış görünüşe vurulursun ve kişiliği hakkında fikir sahibi değilsindir. ama tanıyınca fiziksel özellikler o kadar da önemli değildir ve kafa yapısına aşık olursun.. dolayısıyla tanıdıkça aşık olursan daha uzun sürer
İlk görüşte aşk mı olur. Ben buna inanmıyorum. Acele olan işlerde daima sıkıntılar olur. :) Tanıdıkça hoşuna gitmek hoşuna gittikçe alışmak, alıştıkça aşık olmak daha sağlamdır. Çünkü tanırsın, tanırsan güvenirsin, güvenirsen teslim olursun... Problem olmaz. İlk görüşte aşklar ve hızlı ilerleyen ilişkiler içinde şüpheler ve paranoyalar bunun yanı sıra kıskançlık krizleri getirir. :)
ikiside yaşanabilecek bir durum
ama ilk görüşte aşık olsanız bile zamanla size göre bir insan olmadığı kanısına varabilirsiniz
ilk görüşte aşk genelde fiziksel görünüş içindir , zamanla karakterini tanıdığınızda fikriniz değişebilir
Alışmak ve sonra onu sevmek lazım di mi?
ilk görüşte aşk mı ? tanımadan birinin asık olabilecegini düşünmeyenlerdenim ben.
Dış görünüşe ilk görüşte aşka inanmam.
tanışmak lazım
Tanıdıkça aşık olmak daha kalıcı hatta ömürlük olabiliyor lakin ilk görüşte aşkın heyecanı da tutkusu da başka.
Bilimsel istatistiklere göre ilk görüşte aşık olan insanları %80'inin evliliği sorunsuz olarak devam etmektedir..
Tanıdıkça aşık olmak, aşık olduğunuz kişinin hareketlerini, duygularını ezberlemek için en iyi yoldur kendisi.
tanıdıkca
ılk goruste ask fılmlerde olur
ılk goruste ınsanın fızıksel ozellıklerını seversın
ama ılıskı dıs guzellıkle degıl ıc guzellkle olur
İlk görüşün etkisi heyecanı nerde var ki... hiç yaşamadm ama çok isterdim yaşamayı :)) şimdilik hayal ederk söyleyebiliorm :)
Her ikisi de yaşayacağınız hayata bağlı bir durum hızlı giden atın b... seyrek düşermiş sözünde ki gibi.
ilk görüşte aşık olup tanıdıkça aşkı sevgiye dönüştürmek :)
ilk görüşte zor ya kimin ne cıkacagı belli olmuyor valla.Tanıdıkca sevmek daha iyi.Ama gönül bu nereye konacagını şaşırıyo bazen,mantık aranmıyor :)
İlk görüşte bişey olmamışsa tanıdıkçada sevemem ne yazık ki..
ilk görüşte , hala devam ediyor <3 hergün aşkım artıyor .
İlk görüşte aşk dedikleri şey hevestır. Sonuçta tanımadığın birisini sevip, aşık olamazsın. Ama tanıdıkça sevmek daha başka bir olay.
şu an yalniz olduğuma göre.. Demek ki zamana yaymak gerekiyor;) yemiyor artık ilk günden ölüyorum bitiyorumları kimse..
İlk görüşte aşık olup tanıdıkça daha da aşık olmak diyelim :)
bi kere tanıdıkça ona aşık olamazsın onailk görüşte aşık olmuşsundurda senin haberin yoktur ilk görüşte aşk sonsuza dek sürer
sevmek bir ömür sürer sevüşmek bir dakika poww bitti:D
hakat alakasız olmuş ya la :Dneyse soruna 5yıldız veriymde toparlıym bari:D
tanıdıkça tabii ki...:))) ben öyle sevdim aşkımı... <3
Senin ben o aşkım diyen dilini yerim.. <3 :D
Tanıdıkca sevmek en makbülü ilk görüşte aşk biter...
ilk görüşte bir etkilenme olur sonra aşka dönüşür ve yıllar geçtikçe de yerini sevgiye bırakandır en güzel olanı bence.
Tanıdıkça sevmek daha uzun sürer zannımca ama ilk görüşte etkilenmek lazımki tamımak için amaç olsun.
İlk görüşte aşık oldum ben sonra tanıyınca daha çok bağlandım <3
ilk görüşte, çünkü ruhlar yaratılırken yazılan kaderini ilk görüşte zannederek hayatının insanını buluyorsun o ilk görüş bu dünyada ilk görüş bence öncesi de var.
İlk görüşte sadece dış görünüşünü seversin ama tanıdıkça onun düşüncelerini, duruşunu vs tanırsın.
2. dediğin daha uzun.
İlk görüşte aşık olup tanıdıkça daha çok sevmek. Uzun süren hatta sonsuz olan bu.
ilk görüş anlık bişi ama tanıyarak sevmek sonuna kadar götürür
Askmi ne aski seven zikilir ziken sevilir durumu olmus artik
tanıdıkça .
Tanidikca ask daha sıkı olur ilk goruste ask kissa sureli ve sonu olmuyo
tanıdıkca nefret edersın dıye bı soz vardır ama en ıyısı hemen hayal kurmamak gecmısını arastrmak helekı bu kızsa ;)
ben ilk görüşte herkesten elektrik alıyorum patlıcak gibiyim
İlk görüşte aşık olup tanırıkça daha çok aşık olamak. Bana nasip oldu :) umarım herkes tatar bu duyguyu.
Maalesef bitti. Ama hala onun resmini görünce yüzüme bir gülümseme gelir ruh halim değişir :) Allah ondan razı olsun, hayatı boyunca tırnağı bile taşa değmesin
İkisininde sonu aynı bir farkını göremedim ben
Bence tanıdıkça sevmek
Ne fark eder uzunluğu?
Hepsi bitiyor.
Bu cevabımı insanlar için verdim beni kıyaslama insanlarla.
Süper kahramanlar konu dışıdır dafni hanım :)
yazdıgımızza cevap atmıyon kı bacım :)
Tanıdıkça sevmek bence..
Tanıdıkça sevmek daha uzun sürer bence
Tanıdıkça sevmek lazım.
tanıdıkca seviyosun tanıdıkca nefret ediyosun
tanıdıkça sevmek daha uzun sürüyor bnce
Tanıdıkça sevince daha çok uzun sürer diyoooolar:)
Tanıdıkça tabi kii
tanıdıkça aşık olmak
(bkz:ben)
valla bilemedim şidmi
İlk görüşte aşık olmak
tanıdıkça sevmek daha sağlam
tanıdıkça aşık olup sevmek tabiki
Bence tanudıkça sevmek mantıklı olanıdır
Tanıdıkça sevmek tabi tanıyabilirsen
tanımadan aşık olur acı çeker beter olursun .
tanıdıkça sevmenin tadı başka
tabii ki tanıdıkça aşık olmak..
tanıdıkça sevmek gerekir bence
Tanıdıkça sevmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar