- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi kızlar efendi erkek diyeceklerdir. ama kesinlikle yalan!!! Hemen hepsi nerede işsiz sapsız biri var gider ona aşık olur. nerede bir şiddet yanlısı var gider onun altına... sonra gelirler ağlarlar burada.
54 Yorumla- +1 yıl
İşte bunun tam tersini de erkekler yapıyor bu tür kızlar erkeklerin ağzına sıçar ondan sonra düzgün kız gördü mü onun ağzına sıçan kızın hıncını almak için düzgün kızı harcar.
- +1 yıl
@barbiepinkx Yanlış sonuçların cezasını iyiler çekiyor anlaşılan :)
- +1 yıl
@barbiepinkx O durum düşündüğün gibi değil. Dinle beni:
Şimdiye kadar sevgili olduğum kişiler bana hep ilk adımı atıp daha henüz hoşlanmadığım kişilerdi. Ama onların hepsine tanışma şansı verdim. Zamanla tanıdıkça aşık olmaya başladım. Ama ben ne zaman gerçek anlamda değer vermeye başladım, onlar 180 derece değiştiler. Karşı tarafta hep bir baskın olma çabası var kardeşim. Hiç kimse insana insan olduğu için değer vermiyor bir ilişkide. Verilen değerin de kıymetini bilmeyecek kadar nankörce davranıyorlar. Yani olay senin dediğin şeye gelmiyor. Düzgün gibi görünen kızlar, erkek baskın davrandığı için seslerini çıkaramıyor. Tüm ipleri kızlara sal bak nasıl da sadiste bağlıyorlar...
Yaşamadan bilemezsin. Yaşadığımdan biliyorum. - +1 yıl
Ama emin ol umursamaz davranmaya devam etseydim, yani gerçekten değer verdiğimi gösterecek eylemlerde bulunmasaydım, onlar hala sütten çıkmış ak kaşık rolünü oynardı. O yüzden bir şeyleri yaşamadan yorumlama diyorum. Yaşadığımdan biliyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdilerde insanlar (insanlar diyorum çünkü bunun erkeği kızı kalmadı) gönül eğlendirme peşindeler. Reel hayatlarında yaşayamadıkları duyguları sanal ortamda yaşamaya çalışanların yığınla olduğu bir düşünce yapısı var artık insanlar. Ayrıca gönül eğlendirme ve reel hayatlarında aksiyon arayanlar için evet serseri tiplere olan ilgi merakı artırıyor onun haricinde ise efendi denilen erkeklerin yok denecek kadar az olması onları kendi kendilerine ezik hissiyatı kapsıyor ve toplumdan soyutlaşıyorlar.
Maalesef durumumuz bu...00 Yorumla
Ya şimdi buna bir krtier koymak saçma gibi. Çünkü bir insan yüzde yüz efendi veya serseri olamaz diye düşünüyorum. Açıkçası ben de ne hanım hanımcık bir insanım ne de çok uçlarda yaşarım... İçinde ikisini de barındırmalı bence yeri gelince efendi yeri gelince serseri... Doğrusu ben aşırı efendi bir erkek istemem, sıkıcı gelir. Az buçuk serseri de olacak ki ömür geçsin.
30 Yorumla
+1 yılKesinlikle efendi erkek.. Serseri erkek diyen kızlar kadına şiddet diye haberlere çıkar sonra. Karşısına oturduğunda seni saygılı bir şekilde dinleyebilecek insan ancak efendi bir erkek olurdu.. En güzel aşk kendini bilenle yaşanır. boş konuşanla değil...
71 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılserserilerin içinde efendilik arıyorlar dışarıya serseri onlara gelince kuş olsun istiyorlar ama bilin bakalım ne dicem nah size öyleleri bul serseriyi aldatsın seni
41 Yorumla- +1 yıl
dislike atanlar kuduranlar hiç bi efendi erkekle konuşmayı tercih etmiyorsunuz sonra serseriyi görüyorsunuz iyi çocuk aslında ya diyorsunuz serseri ya içinizi yiyor bana öyle davranmaz diyorsunuz dayağı yiyorsunuz sonra suç bütün erkeklerde
+1 yılefendi erkek tabii ki serseri erkek seven kız ergendir anında uzaklaşın
70 Yorumla
+1 yılbunun cevabını bir videoyla vermek istiyorum sdmjhjnsald
https://www.youtube.com/embed/YQzZip9rT6c30 Yorumla
+1 yılhangisi eğlenmeyi biliyorsa o olsun aşırı kibarlık beni sıkar
31 Yorumla- +1 yıl
Merhaba sorularıma güzel yorum yapıyorsun realist birine benziyorsun ve görüşlerini çok beğeniyorum 😊😊😊 rica etsem tkp eder misin benimde sorularım güzeldir bazen eğlenceli bazen düşündürücü bazen güldürücü 😂😂
+1 yılÇoğunun "serseri erkek" istediğine hatta onlara ruhlarını bile satacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
30 Yorumla
+1 yılSağlıklı eril enerjisine sahip efendi erkek.
Serseri erkeklerde eril enerji çok fazla bulunur ama sagliksizdir yine de bu eril enerjisi birçok kadıni kndine çeker.10 Yorumla
+1 yılSerseri peşinde olmasalar ortada dayak da olmaz cinayet de aslında kadınlar kendi kendini öldürüyor bile bile serseri biri ile olmak saçmalık zaten serseri birinden her şey beklenir
10 Yorumlaşu serseri seven ablalara helal valla benden büyüksünüz baya hangi akıl mantıkla seçiyonuz böyle
41 Yorumla- +1 yıl
Bir de bana sor. Onlarla dalga geçmekten bir hal oldum. :P
Efendi diyenlere inanmak çok zor.
Kaçmayı iyi biliyorlar oysa ben asla söylemekten kaçmam. Üzgünüm ama efendi diyenlere inanılmaz20 YorumlaEfendi erkek isterim. Efendiden kastım kesinlikle içine kapanık, sessiz, kimseyle konuşmayan değil. Nerde nasıl davranacağını nasıl konuşacağını bilmektir.
01 Yorumla- +1 yıl
O saydigin ozellikler en iyisidir zaten
+1 yılEfendi serseriyi mi çekicem ya ben çocuk mu büyütücem ben milletin derdini tasasını probleminimi çözücem kanser mi olucam serseri sevemem direk soğurum
00 YorumlaBelirli yaşa kadar serseri erkek belir yaştan sonra efendi cüzdanı dolu kimseye bakmamış erkek ararlar. Normali yok mudur oda vardır ama sayıları çok hızlı bir şekilde azalmaktadır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇoğu serseri peşinde olmasaydı bence cinayetler azalabilirdi. Yorumlara baktım da kızlarımız hala bir ders çıkaramamış
55 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ppppel ne yazık ki çoğu bunun farkına öteki dünyada varıyor
Cevap sahibi+1 yıl@ppppel ilerde ksde böyle soru sorulduğunda ne zaman efendi isteyenlerin sayısı çoğalırsa bilki o zaman Türkiyede şiddetler azalacak
😂😂serserinin ser'i... Efendi'nin ef'i... Yani... Şerefli erkek 😂😂😂😂
30 Yorumla
+1 yılefendi erkek deyip de... gidip en serserisine tutulmak 🤪🤪
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEfendi, kibar, özgüvenli, dürüst, sadakatli erkekleri severiz
21 Yorumla- +1 yıl
Kim diyor bunu? Görüyoruz sadakatsiz piicleri sevdiginizi
+1 yıl25 yaşına kadar serseri, 25 ten sonra hayatını oturtmuş efendi erkek.
25 Yorumla- +1 yıl
Bide "kadınlar erkeklerden daha çabuk olgunlaşıyor" diyorlar. Görüyoruz ne kadar olgun olduklarını 😂
+1 yılben erkeğin efendisini, sağdığını, hatunum diye sevenini, çocuk seveni, şefkatlisini ve polis veya askerini severim ırejgırgjeorgrıjoe
00 Yorumla
+1 yılEfendiyim ama gençlik yıllarımda yani lise yıllarımda ilgi görmedim. Şimdi biraz daha büyüyünce görmeye başladım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bi seçim yapamam ama şöle seksi atletik six packleri olan ateşli sempatik konuşkan espirili biri olsun ya pısırık konuşmayan iki lafı bir araya getiremeyen tipler olmasın bi zahmet
11 Yorumla
+1 yılEfendi bir bey çok dikkatini çeker evlenirimm
Ama serseri seviyorum 😂😂aşık olduğumuz tipler onlar😂00 Yorumla
+1 yılDaha çok ağır başlı, kultürlü ve mesafeli olanlar ilgimi cekiyo. Ams her kızın zevki farklı
10 YorumlaEfendi keko erkek 😄 şaka şaka tabi ki efendi nazik saygılı terbiyeli erkek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSerseri erkeğin parası yenir. Efendi erkek ile evlenilir. ajsjs
17 Yorumla- +1 yıl
aynen 30 una kadar serseri erkekle gez dolaş. Sonra efendi erkek gelsin evlen ne güzel hayata aw asgdasgnbasdbn
- +1 yıl
@hayalprestijmm genelleme yapmayalım okey
- +1 yıl
okey ama gerçeklerden kaçamazsın. bu arada seni ima etmedim ima etseydim random atmazdım
- +1 yıl
@hayalprestijmm öyle bi dedin ki gel de alınma 😂
- +1 yıl
asfggasdhfgdhsa :D
- +1 yıl
Serseri erkeğin parası olmuyo bana denk gelenlerin sevmiom olsa severim glb sksskkdmeckxkkasoolrlpeplemfcmmskwkkdmxmskaka
- +1 yıl
Demek serseri erkekle test drive efendi erkekle life is life ha.
+1 yılZeki erkek
ZEKİ ERKEK
ZEKİ erkek
zeki ERKEK00 YorumlaEfendi tâbi ki oturmasını kalkmasını bilen saygılı edepli biri.
00 Yorumla
+1 yılilginç yanı efendilere pek bakmıyor kadınlar yaramaz seviyor nedense
00 YorumlaBiri eğlenmelik, biri eğlencelik...
Kısa ve öz 👍00 Yorumla
+1 yılKızlar efendi isteyip serserilerle takilacaklar çünkü efendi erkek seçen taraftadir hsjsjhsjs
00 YorumlaŞu efendi-serseri sorusunu sormayanı dövüyorlar galiba, sürekli aynı soru
00 Yorumla
+1 yılİkisini de ister genelde kızlar. Ben Pozitif enerjik bir ruh hali olsun isterim. Ama bir yandan nerede nasıl davranacağını bilen birini isterim. Ya şimdi böyle isterim diyince de ısmarlamak gibi oldu tabi ama anlayan anladı zaten beni
12 Yorumla- +1 yıl
Yerine göre doğru hale ve moda girebilen birisi daha dengeli ve iyidir. Dediğin gibi.
- +1 yıl
@FikirDanışmanı evet öyle
+1 yılgerizekali ve ergen kızlar serseri erkek arar çocukluğuna verir geçeriz, gerçekten aklı başında bir hanımefendi medeni ve ağırbaşlı birini arar, başta serseriligi tatli bulan gerizekali kizlar bir zaman sonra şiddet goreceginden habersizdir
10 Yorumla
+1 yılefendi bir erkek tabii ki, modern, elit, çalışkan, zeki ve olgun 💯
62 Yorumla- +1 yıl
vayyyy...
Gizli Üye(30-35)+1 yılEfendi tabi kiii ne kadar Efendi yatakta o kadar iyi not alın 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEfendi ağırbaşlı erkek tercihim☺️
serseri erkek ile zor erkeği karıştırdıklarından dolayı serseri sevdiğimiz sanılıyor ama öyle bir şey yok gnçlr00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKizlar disariya serseri, kendisine karsi efendi erkek ister. Herkese aslan bana kedi hesabı... ama ele yooohhh
00 YorumlaBence efendi erkek özellikle cinsel ilişki çok aramayan erkek işte en mükemmeli...
40 Yorumla
+1 yılEfendi erkek tercihimdir, kültürlü, beni bebek gibi sevecek erkek 😌 keko erkek sevmem
25 Yorumla- +1 yıl
Serseri keko mu olur🤔
- +1 yıl
Bence evet 🤔
- +1 yıl
bence çok farklı şeyler ama neyse herkesn kendi fikri
- +1 yıl
@üÜzGüNeRgEnN hayır kekodur tabi bakınız ümitcan uygun bunu vucut dili uzmanları diyor biz değil adamların her hareketinden bir anlam çıkıyor bağrını açıp gezmesi oku bak hepsinin bir anlamı varmış ve hepsi özgüven eksikliğinden doğan şeylerdir evet kekodur hiç kimse kusura bakmasın güya erkeksi gibi takılıp dünyayı ben yarattım sen kimsin modunda olur ve yarın bir gün kadına şiddetinde en başını çeken bunlardır yaşım 34 ve deneyimlerimle konuşuyorum serseri denen tiplerin hayatta hiçbir amacı yoktur ana baba parası ile sağa sola hava atan gereksiz tiplerdir ne bi çalışma hayatına girmiş ne bi zorluk yüzü görmüşlerdir en nefret ettiğim insan tipleridir ve korkulması gerekendir nedeni ise işsizdir hayatta bi amacı yoktur hayatta hiçbir amacı olmayan insanlardan koşarak uzaklaşın
- +1 yıl
Yani ben serseriyle takılalım demedim ki ama keko ve serseri farklı şey bence
Zaten benim tercihim ikisinin karışımı orta yol 🤷🏻♀️
Yani benim sevgilim dışardan serseri gibi görünür ama hayatta bi amacı var ayrıca efendi yönleri de var *-*
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKarakteri sağlam olsa bide kalbinde Allah korkusu olsa yeter
00 YorumlaNe çok efendi ne çok Serseri yerine göre hareket etmeli sadece erkek değil kadınlarda
30 YorumlaSerserici erkek ergenken aklin basinda degilken cekici gelir. Her akli basinda insan efendi kisiliklerden hoslqnir sevilesi bulur.
10 Yorumla
+1 yılBir erkek serefli namuslu olsub yeter gerisi önemli değil
20 Yorumla
+1 yılBeyefendi erkekler ama bundan kastım her ortamda çok olgun olması değil yeri geldiğinde birlikte eğlenebilelim aynı zamanda
00 Yorumla
+1 yılSerseri erkeklerden hoşlandığımız olur ama tabiki efendi erkek. İyi bir insan bana değer veren biri tercihim.
03 Yorumla- +1 yıl
Allah sana omur boyu sahiplenecek sana karsi sevgi ilgi gosterecek yanaklarini ceneni sevgi manasinda oksayacak kalbini asla kirmayacak kilina bile zarar vermeyecek sana herkesten daha cok deger verecek gozu senden baskasini asla gormeyecek butun ev islerinde sana yardim edecek iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta regl gunlerinde bile hep yaninda olacak sekilde bir es sevgili nasip etsin
- +1 yıl
@esenyurt_bahcesehir ne güzel bir dua teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Gerektiğinde serseri gerektiğinde efendi
31 Yorumla- +1 yıl
Selam noldu ben sana be demişim hiç anlamadım şu olayı konusalim ben kimseye hiç bisey ne anlattım ne ettim o iftira atan güzel kardeşim her kim ise bisey derdim de kaldırılır yorumum simdi
Serserıyle arkadas olmak cok eglencelı ama ilerde ciddi dusunceksen efendı
10 Yorumla
+1 yılSerseri kızlar serseri erkekle ilişki Yaşar
efendi kızlar efendi erkeklerle ilişki yaşar10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSerseri erkeklerden her zaman korkmuşumdur
40 Yorumla Serseri çekici gelir ama efendi erkek tercihimizdir
00 Yorumla
+1 yılEfendi tabii. Hep efendi bir erkek bekledim ama karşıma çıkmadı serseri ile işim olmaz
00 Yorumla
+1 yılserseri erkekler yatakta aslan kesiliyolar asgdfsdagsfhdgafshdga
00 Yorumla
+1 yılKanında bi p*çlik olsun
31 Yorumla
+1 yılPic pic pic kizlar efendileri ezik gorur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Efendi erkek
10 Yorumla
+1 yılGeneli efendi demiş. Ben evde kalmam 😃🙏
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Efendi ya serseri isteme yaşlarım 17 de kaldı
15 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNet efendi erkek, geçim adamı olan 😂👍👍
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yaz beni listeye
+1 yılGidiyoğr gönlüğümn Efendiğğğsiii
11 Yorumla- +1 yıl
@persordinary gitmiyorum buradayım uçağım rötürü yapmış 😂😂😂
Efendi olmayanla işim yok
10 YorumlaEfendi ve zeki erkekler tercihim.
11 Yorumla- +1 yıl
Zeki olmayı da eklediğiniz için tebrikler. Sadece efendilikle de olmuyor gerçekten
- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat