Olur be al bir aşçı ile evlen olur işte yani mesela gaza getir sen bu yemeği yapamazsın sonra da o yemeği beğenme her gün bir yemek listesi yap yemekleri beğenme her hafta yapsın o zaman sinirleneceğin zaman da işte masaya yumruğunu koyar bu sefer yapacağım bu sefer yapacağım diye 😂😂😂😂😂
ha yok kusura bakma kabul edemicem. inan bana bak seninle alakalı bir durum yok vede olamaz zaten fakat prensip gereği özele kimseye yer vermiyorum. kapalıdır o yüzden. umarım anlayışla karşılarsın beni 😊
Kızlar Ne Diyor
Erkek dediğin sert olmalı masaya yumruğu vurdumu bu akşam bulaşıkları ben yıkıycam diyebilmeli 😂
Başka neler demeli😂
Çamaşırları yıkadım yemegide hazırladım birazdan sofrayı kurarım laynnn dese hiç fena olmazdı 😂😂
Tabiki de 😂😂😂😂😂
Vayy beee hayeli bile güzel 😂nasip olur mu beee nasip olur mu beee 😂
Olur be al bir aşçı ile evlen olur işte yani mesela gaza getir sen bu yemeği yapamazsın sonra da o yemeği beğenme her gün bir yemek listesi yap yemekleri beğenme her hafta yapsın o zaman sinirleneceğin zaman da işte masaya yumruğunu koyar bu sefer yapacağım bu sefer yapacağım diye 😂😂😂😂😂
Oben olurum ama bir sartla
Efendilik her daim kazanır
ama bu devirde çok az kaldı maalesef kız olsun erkek olsun farketmez
Ben efendiyimdir
ben söze inanmam. karşımdakinin hal ve hareketine ve davranışına bakarak inanırım 🙂
Zaten öyle olması lazım söze bakma inanma tanıdıkça anlarsın
aynen öyle 😊
Bir şey diyeceğim
buyur?
ha yok kusura bakma kabul edemicem. inan bana bak seninle alakalı bir durum yok vede olamaz zaten fakat prensip gereği özele kimseye yer vermiyorum. kapalıdır o yüzden. umarım anlayışla karşılarsın beni 😊
Karşılarım tabiki de ama üzülürüm 🥺
üzülme üzülme 😊 enteresan biri değilim gerçekten merak etme yani
Ediyorum etmeye başladım bile
anlayışından dolayıda ayrıca çok teşekkür ederim
Ama saygım sonsuz sana
Ne demek zaten benim gibi arızayı sen ne yapacaksin
estağfurullah 😊
Öyle ama öyle
değil değil... deme kendine öyle gerek yok 🙂
Gerek var hiç sevgilim olmadı
Tnsmk istiyorum
sahi hiç olmadı mı? 30 yaşında mısın gerçekten?
Evet 30 yaşındayım ve olmadi
sebebi nedir peki sence? neden olmadı veya olamadı?
Tamam
Efendi olacak tabi hanımcı olsun bide
Yani ama hanımcılik ölçülü olur
Değer veririm ama kılıbık olmam
Hanımcı derken ne demek istiyorsun
Zengin olsun bide
Kimse zengin değildir
Nasıl bir zenginlikten bahsediyorsun
Biliyorum yani durumu iyi olsun yeterli istediklerimi alsın isterim hanımcılıkta iyi davransın arkadaşları için satmasın yani
Tam beni tarif ediyorsun😂
Satılır mı hiç ya
İstediklerin ne mesela
Sevgi sonra ayrı evin varsa güzel olur terk etme beni sonra düğün kına nişan diğerleri değişir aslında o anki duruma göre
İstediklerimi yapacak mısınn
efendi ama baskın ne istediğini bilen
Aynen yerine göre davranmak benim de tarzimdir
Efendi 🎈
Kesinlikle
Efendi
Kesinlikle
Yok kullanmıyorum
Onlarda yok
Birini açar misin
Efendi
Kesinlikle👏👏👏👏